Şimdi Ara

Sıfır 3080 Ti Alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1660 ti'den geçmeyi düşünüyorum. 4070ler minimum 21-22 bin ayrıca o fiyatı da hak etmiyorlar. 4070 tinin en kötü modelleri ise 26-27 binden başlıyor. Amazon Türkiyenin kendi sattığı 3080 ti ise 20.500. kredi kartıyla alacağım için ikinci ele bakmadım zaten bu kartın muadili 3090'ın da miningsiz hali zor bulunuyor. Sizce 3080 ti hala alınır mı? Dlss gibi özellikleri umursamıyorum, kullanmıcam, ben saf güç arıyorum. CS2 ve 2k oyunculukta kullanıcam. Alternatif olarak 6800-6900 xt de alınabilir mi? Şimdiden teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Alınır mı alınır ama eski seri sonuçta.

• Kendiniz uzun süre kullanacaksanız, ikinci eldeki değer kaybı önemsizse ve güç tüketimini de göz önüne aldıysanız alınabilir. Genel olarak bakılırsa çok mantıklı değil ama rasterizasyon anlamında yer yer 4070 Ti ile benzer performans sunduğu da bir gerçek tercih sizin.

Sıfır 3080 Ti Alınır mı?
  • 2. El temiz miming çıkması kart tercih ederim 3090 tavsiyemdir fiyatının 3/1 e geliyor işten az buz anlıyorsanız uzun süre kullanırsınız.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 2.el 3090 al 12 GB vram her şekilde ölü yatırımdır.

• Tinúviel kullanıcısına yanıt

En az 2 sene. 5000 serisi çıkıp alınabilir fiyatlara düştüğünde güncellerim artık. İkinci eldeki değer kaybı önemsiz çünkü zaten parçalarımı eşe dosta ucuzdan veriyordum, gözüme gelmez çok. 4070 ti ile arasında 50-60 watt var attığınız tabloda. Günde 7-8 saat kullanılıyor bilgisayar. Oyun oynanan süreyse 5 saat taş çatlasa. Mantıksız tarafı eski nesil olması mı, kartın performansı mı?

• lokkatto kullanıcısına yanıt

Mining çıkması hiçbir şeyi almamaya çalışıyorum çünkü hem çok anlamıyorum hem de miningin kendisine karşı olduğum için miningten para kazanmış adam bir de benden kazanmasın. Zaten en aşağı 12-13 bin olacak miningli kartlar, onlarda da garanti yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • boss06 kullanıcısına yanıt

Orası öyle ama 4k oyunculuğa bütçem yetmiyor, 2kda kullanıcam. Beni 2 sene idare etsin o arada oled monitörler yaygınlaşır ve gelişir. O vakit 5000 serisine geçerim.

• milyarderdahi M kullanıcısına yanıt

Ben 4070ti kullanıyorum güç hedefi + oc ile kart 220w dan fazla tüketmiyor 3080ti da kullandım performansını törpülemeden 330-340w ın altına düşüremedim güç tüketimi faturadan ziyade ısınma ve ses olarak önemli 3080 Ti alacasanız bile iyi bir sogutmalı model olması lazım 350w lar civarında tüketim olunca sogutmanın önemi çok artıyor.

• milyarderdahi M kullanıcısına yanıt
    O zaman 4 bin serisi bakın hocam ciddiyim 3 bin serisi yetersiz geliyor ama dlss3 epey kurtarıyor olayı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hocam 2. el 2 adet 3090 rog almış biri olarak miningsiz bulmanız zor ha mining yapıldıda öldü mü kart hayır. Benim aldığım kartlarda birinde fanlarda ses sıkıntısı vardı sökmeye kalkarken vida yalama oldu servise göndereceğim şimdi uğraş dur. Ben olsam sizin yerinizde amazonda satılan evga 3080ti alır geçerdim. 12gb olsa bile uzun süre götürür. 4k haricinde vram kullanımı abartılı olan birkaç oyun dışında oyunda görmedim sıfır alın geçin bizim insanımız çakal her türlü ayak oyununu bilirler

• 3xxx serisinde çıkış tarihlerinden dolayı mining olayına pek bulaşmamış 2 kart var, ilki 3080 12gb olan diğeri de 3090 TI. Bu kartların 2. el temizlerini alabilirsin, diğer tüm 3xxx modeller %99 mininge bulaşmıştır. Sıfır kart diye 20 bin verip 3080ti de kesinlikle almam.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.