Şimdi Ara

-SIFIR- 850tl- ASUS PRIME B450M-K II 4400 MHZ- 2024 YILINA KADAR ASUS TÜRKİYE GARANTİLİ FATURALI-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
2
Favori
1.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
AMD / Intel #AMD AMD #Asus Şehir #Bursa İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #Anakart Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 -SIFIR- 850tl- ASUS PRIME B450M-K II 4400 MHZ- 2024 YILINA KADAR ASUS TÜRKİYE GARANTİLİ FATURALI-

Asus Prime B450M-k2 2yıl asus türkiye Garantili kutulu faturalı---850 tl----

-SIFIR- 850tl- ASUS PRIME B450M-K II 4400 MHZ-  2024 YILINA KADAR ASUS TÜRKİYE GARANTİLİ FATURALI-asus global
    PRIME B450M-K II|Motherboards|ASUS Global
    https://www.asus.com/Motherboards-Components/Motherboards/PRIME/PRIME-B450M-K-II

-SIFIR- 850tl- ASUS PRIME B450M-K II 4400 MHZ-  2024 YILINA KADAR ASUS TÜRKİYE GARANTİLİ FATURALI-
    -SIFIR- 850tl- ASUS PRIME B450M-K II 4400 MHZ-  2024 YILINA KADAR ASUS TÜRKİYE GARANTİLİ FATURALI-

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 850 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 13 Ocak 2024 Satıldığı Şehir : Bursa Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• Burası bir topluluk platformu açılan konuların hepsi üyelerin görüşlerine ve yorumlarına kurallar dahilinde açıktır.Ben size bilgi vermeye çalışmıyorum alacak olan arkadaşlara alternatiflerinin olduğunu belirtiyorum yoksa en az 20 yıllık insansınız dır.Kendi kendinizi eğitip bilgilendirmişsinizdir zaten. Kimseyi bilgilendirmek veya bilgilendirmeye çalışmak gibi bir hata yapmayız siz merak etmeyin.

Merhaba iyi satışlar. Ufak bir çılgınlık yapıp 28tl fazla ödeyerek gerçekten sıfır olan kargosu bedava olan ve vade farksız 6 taksit imkanıyla almak isteyenler için link bırakalım karışıklık olmasın..

Dostum amazondan alınca daha performanslı olmuyor tabiki.Anlatmak istediğimi bakıp gören insanlar zaten anlar sen 2022 ye alışamamışsın daha :)

Fiyatta biraz inmen lazım dememek için belki gözünden kaçmıştır diye özellikle link bıraktım yani 400-450 teklif eden olursa senin için iyi bir haber olmuş olur çünki havale ücreti kargosu filan zaten adama 500tl den gelmiş olur.

• Merhaba iyi satışlar. Ufak bir çılgınlık yapıp 28tl fazla ödeyerek gerçekten sıfır olan kargosu bedava olan ve vade farksız 6 taksit imkanıyla almak isteyenler için link bırakalım karışıklık olmasın..

• Nefrelius kullanıcısına yanıt
    İkisi de aynı ne farkediyor ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Amazondan aınca daha mı performanslı 🤣

Bende 500 tl oldu hadi bakim gidip fazlaya almak isteyen amazondan alabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum amazondan alınca daha performanslı olmuyor tabiki.Anlatmak istediğimi bakıp gören insanlar zaten anlar sen 2022 ye alışamamışsın daha :)

Fiyatta biraz inmen lazım dememek için belki gözünden kaçmıştır diye özellikle link bıraktım yani 400-450 teklif eden olursa senin için iyi bir haber olmuş olur çünki havale ücreti kargosu filan zaten adama 500tl den gelmiş olur.

Seni ilgilendirmez sen işine bak sen bana akıl verecek biri değilsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Senin gibi ölücülerden bıktık zaten dh eskiden böyle değildi

• Burası bir topluluk platformu açılan konuların hepsi üyelerin görüşlerine ve yorumlarına kurallar dahilinde açıktır.Ben size bilgi vermeye çalışmıyorum alacak olan arkadaşlara alternatiflerinin olduğunu belirtiyorum yoksa en az 20 yıllık insansınız dır.Kendi kendinizi eğitip bilgilendirmişsinizdir zaten. Kimseyi bilgilendirmek veya bilgilendirmeye çalışmak gibi bir hata yapmayız siz merak etmeyin.

Ben yorum buraya yorum yapamazsın demedim sen bana akıl veremezsin kurallar dahilinde yorumunu yazabilirsin herkes malını istediği fiyata satabilir alan alır almayan almaz

• anakart duruyor mu ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anakart tarafımca alınmıştır. Çok güzel paketlenmiş sıkıntısız halde elime geçti şuan sisteme taktım. Teşekkürler

• burak da kullanıcısına yanıt

En gıcık olduğum mesaj türü. "Tarafımca alınmıştır." bravo sana. :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.