Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-SIFIR- 850tl- ASUS PRIME B450M-K II 4400 MHZ- 2024 YILINA KADAR ASUS TÜRKİYE GARANTİLİ FATURALI-
-
Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
Merhaba iyi satışlar. Ufak bir çılgınlık yapıp 28tl fazla ödeyerek gerçekten sıfır olan kargosu bedava olan ve vade farksız 6 taksit imkanıyla almak isteyenler için link bırakalım karışıklık olmasın..
amazonASUS Prime B450M-K II AMD B450 Am4 DDR4 4400 Hdmı Dvı Vga M2 Usb3.2 mATX bios Flashbackhttps://www.amazon.com.tr/ASUS-PRIME-B450M-K-USB3-2-BIOS-Flashback/dp/B08K96B2CT/ref=asc_df_B08K96B2CT/?tag=trshpngglede-21&linkCode=df0&hvadid=510360910276&hvpos=&hvnetw=g&hvrand=2929465600130953938&hvpone=&hvptwo=&hvqmt=&hvdev=c&hvdvcmdl=&hvlocint=&hvlocphy=9056787&hvtargid=pla-1083803286416&psc=1
-
İkisi de aynı ne farkediyor ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >______________________________
-
Amazondan aınca daha mı performanslı 🤣
-
Bende 500 tl oldu hadi bakim gidip fazlaya almak isteyen amazondan alabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >______________________________
-
Dostum amazondan alınca daha performanslı olmuyor tabiki.Anlatmak istediğimi bakıp gören insanlar zaten anlar sen 2022 ye alışamamışsın daha :)
Fiyatta biraz inmen lazım dememek için belki gözünden kaçmıştır diye özellikle link bıraktım yani 400-450 teklif eden olursa senin için iyi bir haber olmuş olur çünki havale ücreti kargosu filan zaten adama 500tl den gelmiş olur.
-
Seni ilgilendirmez sen işine bak sen bana akıl verecek biri değilsin
-
Senin gibi ölücülerden bıktık zaten dh eskiden böyle değildi
-
Burası bir topluluk platformu açılan konuların hepsi üyelerin görüşlerine ve yorumlarına kurallar dahilinde açıktır.Ben size bilgi vermeye çalışmıyorum alacak olan arkadaşlara alternatiflerinin olduğunu belirtiyorum yoksa en az 20 yıllık insansınız dır.Kendi kendinizi eğitip bilgilendirmişsinizdir zaten. Kimseyi bilgilendirmek veya bilgilendirmeye çalışmak gibi bir hata yapmayız siz merak etmeyin.
-
Ben yorum buraya yorum yapamazsın demedim sen bana akıl veremezsin kurallar dahilinde yorumunu yazabilirsin herkes malını istediği fiyata satabilir alan alır almayan almaz
-
anakart duruyor mu ??
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Anakart tarafımca alınmıştır. Çok güzel paketlenmiş sıkıntısız halde elime geçti şuan sisteme taktım. Teşekkürler
-
En gıcık olduğum mesaj türü. "Tarafımca alınmıştır." bravo sana. :D
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Burası bir topluluk platformu açılan konuların hepsi üyelerin görüşlerine ve yorumlarına kurallar dahilinde açıktır.Ben size bilgi vermeye çalışmıyorum alacak olan arkadaşlara alternatiflerinin olduğunu belirtiyorum yoksa en az 20 yıllık insansınız dır.Kendi kendinizi eğitip bilgilendirmişsinizdir zaten. Kimseyi bilgilendirmek veya bilgilendirmeye çalışmak gibi bir hata yapmayız siz merak etmeyin. |
Merhaba iyi satışlar. Ufak bir çılgınlık yapıp 28tl fazla ödeyerek gerçekten sıfır olan kargosu bedava olan ve vade farksız 6 taksit imkanıyla almak isteyenler için link bırakalım karışıklık olmasın.. amazon ASUS Prime B450M-K II AMD B450 Am4 DDR4 4400 Hdmı Dvı Vga M2 Usb3.2 mATX bios Flashback https://www.amazon.com.tr/ASUS-PRIME-B450M-K-USB3-2-BIOS-Flashback/dp/B08K96B2CT/ref=asc_df_B08K96B2CT/?tag=trshpngglede-21&linkCode=df0&hvadid=510360910276&hvpos=&hvnetw=g&hvrand=2929465600130953938&hvpone=&hvptwo=&hvqmt=&hvdev=c&hvdvcmdl=&hvlocint=&hvlocphy=9056787&hvtargid=pla-1083803286416&psc=1 |
Dostum amazondan alınca daha performanslı olmuyor tabiki.Anlatmak istediğimi bakıp gören insanlar zaten anlar sen 2022 ye alışamamışsın daha :) Fiyatta biraz inmen lazım dememek için belki gözünden kaçmıştır diye özellikle link bıraktım yani 400-450 teklif eden olursa senin için iyi bir haber olmuş olur çünki havale ücreti kargosu filan zaten adama 500tl den gelmiş olur. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X