Şimdi Ara

SIFIR ALDIĞIM HTC ONE TELEFONDA ÇİZİK VE KASA AÇIKLIĞI VAR AMA DEĞİŞİM YAPMIYOLAR!!ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    31 Ağustos 2013 cumartesi günü bir telefoncudan HTC ONE model telefonu sıfır olarak satın aldım.Akşam eve geldiğimde nette gezinirken kasa açıklığı ve ölü piksel sorunlarını okudum ve telefona daha sim kart takmadan ben bi bakayım dedim açtım.Kamerada bişey bulamadım ama telefonun üst kısımında kasa açıklığı gibi bir sorun farkettim.Daha da emin olmak için pazartesi günü bir vodafone bayisine gittim ve telefona bakmalarını istedim.Yetkili bana telefonda üretim hatası olduğunu ve bir yerinde de fena bir şekilde çizik olduğunu ve aldığım yere gidip değişim talebinde bulunmamı söyledi.(aldığım bayinin koşulsuz değiştirmesi gerektiğini söyledi)Neyse telefonu aldığım bayiye gittim.Durumu anlattım.Onların yapabileceği birşey olmadığını garantiye göndereceklerini eğer orda onay gelirse onların değiştireceğini söyledi.ama fazla ümitlenme bu soruna tamir zaten yapılmaz ya değişim ya red gelir ama yüksek ihtimal red ederler değişim yapmazlar asla dedi.Bende nasıl yani 2000 lira verip telefon alıyorum kutudan çıkarttığım gün sorunu farkediyorum ertesi gün pazar günü olduğu günü getiremiyorum ve hemen pazartesi günü getiriyorum,siz bana bunları diyorsunuz dedim.Adam bana elektronik işi şans işi dedi ve garantiye yollayacaklarını söyleyip beni tabiri caizse dükkanından postaladı.
    Acil yardım edin bu durumda ne yapmam gerekiyor???

• Bende öyle bişey olurmu diye paniğe kapılmıştım çok şükür olmadı, tavsiyem htc yi araman durumu anlatman çünkü genelde bir çok kişi öyle yapıp değiştirdiğini duymuştum kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: splend

Bende öyle bişey olurmu diye paniğe kapılmıştım çok şükür olmadı, tavsiyem htc yi araman durumu anlatman çünkü genelde bir çok kişi öyle yapıp değiştirdiğini duymuştum kolay gelsin

Hocam sağolasın içime su serptin.Peki HTC yi ara derken teleservis bakıyormuş garantiye orayı mı arıycam yoksa başka bi yeri mi ?
  • yasakmı bilmiyorum ama htc numarası - Turkey - Türkiye Türkçe 00800-142-051-118; +90-212-7055698; 00800-448-820-076 09:00 - 21:00 (Pzt - Cuma) 00800-142-051-118 - Sabit hattan aramaniz gerekmektedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: splend

yasakmı bilmiyorum ama htc numarası - Turkey - Türkiye Türkçe 00800-142-051-118; +90-212-7055698; 00800-448-820-076 09:00 - 21:00 (Pzt - Cuma) 00800-142-051-118 - Sabit hattan aramaniz gerekmektedir

sagolasın hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.