Şimdi Ara

Sifir arabanin kapisi degismis cikti!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aracınızı her gösterdiğiniz adama inanmayın, ucuza kapatmak için her türlü yalanı söylerler.
    Bmw320i aracımı satıyordum, galericinin ustası geldi, araca baktı, aracın sol tarafı komple değişmiş dedi. Motor kaputu değişmiş dedi.
    Ben de aracın geçmişini biliyordum, sadece sol çamurluk değişmiş, komple boyalı.

Ben ile usta arasındaki diyalog,
    - nerden bildin solun komple değiştiğini
    - işte abi, değişmiş belli, direklerden belli
    - sen nerde yetiştin, usta oldun?
    - 3. Sanayide abi
    - peki a ustasını tanıyor musun? B ustasını tanıyor musun?
    - zaten a ustası benim ustamdır abi, onun yanında yetiştim
    - sen yetişmemişsin ama, a ustası arkadaşımdır, ben alırken geçen sene bu arabayı gördü, senin gibi konuşmuyor. İstersen beraber gidelim.
    - değismiş ama orjinali ile değişmiş, motor kapağı aynı renk bir arabadan sökülmüş takılmış
    - hala iddia ediyorsun yani

Diyalogu dinleyen galerici ustayı gönderdi de tartışma büyümedi.
    Galericiler ve ustaları arabayı ucuza kapatmak için her türlü yalanı soyleyebilirler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• yuh arkadaş artık 0 araba alırken bile güven kalmıyor en iyisi fabrikaya gidip almak olucak bu gidişle
  • Malesef işiniz çok zor,

Servise gidin aracınızı boyatın, servis boya için 2 yıl garanti veriyor normalde,

Boyattıktan bir yıl sonra boyada çatlama olsun ve tekrar aynı servise gidin adamlar bu bizim boyamız değil, bizden sonra farklı bi yerde bidaha boya atılmış bu araca diyebilecek kadar şerefsiz olmuşlar.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.