Şimdi Ara

Sifir arabanin kapisi degismis cikti!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi gunler arkadaslar, 2010 ocak ayinda İstanbul Avrupa yakasi VW Tamas bayisinden sifir km vw golf almistik. Bugun arabayi degistirmek icin baska bayilere bakiyoduk. Takas isleminde bizim arabanin fiyatini belirlemek icin ustalar arabayi incelemeye basladi. Bize sag on kapinin degismis oldugunu soylediler. İnsan kendi arabasinin kapisinin degisip degismedigini bilmeyecek degil ya, olmaz oyle sey dedik. Gozumuzun onunde boya kalinligini olcen cihazla tum parcalari kontrol ettik. Hakkaten her parca 160-180 cikarken sag on kapi 80-90 cikiyor. Bize arac tirdan indirilirken kapiyi vurmus olabileceklerini ve kapiyi degistirmis olabileceklerini soylediler.
    Simdi bu durumda ne yapmamiz lazim? Aldigimiz bayiye gidip nasil bir itirazda bulunabiliriz? Bize araci alirken boyle bir durumdan kesinlikle bahsetmediler. Tecrubeli ya da bilgiye sahip arkadaslar yardim edebilirlerse cok iyi olur. Simdiden tesekkurler...

• isiniz zor . tamamen iyi niyete kalmış gibi görünüyor.
    çünkü kimse o kapıyı sonradan vurup boyatmadığınızı bilemez ki.. Aracı alırken ki imzalarda bildiğim kadarıyla eksiksiz kusursuz aldım ibareleri vardır kesin. . Çok planlı davranmak gerekir. . Hemen bağırıp çağırmak ters tepebilir.
    Eğer çözüme ulaşamazsanız o zaman almanya konusu devreye girer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whisper911

isiniz zor . tamamen iyi niyete kalmış gibi görünüyor.
    çünkü kimse o kapıyı sonradan vurup boyatmadığınızı bilemez ki.. Aracı alırken ki imzalarda bildiğim kadarıyla eksiksiz kusursuz aldım ibareleri vardır kesin. . Çok planlı davranmak gerekir. . Hemen bağırıp çağırmak ters tepebilir.
    Eğer çözüme ulaşamazsanız o zaman almanya konusu devreye girer.
    2010 yılında alınmış arabanın derdine düşerseniz işiniz zor. Neredeyse 3 sene olmuş yetkili servis de sizin dışarda bu işi hallettirdiğinizi iddia edebilir.
    Ufak bir not: Aile içinde kullanılan araçlarda bazen istenmeyen kazalar reisin haberi olmadan bir şekilde hallettirilebiliyor. Evin reisi iseniz bu ihtimali değerlendirin. Evin genci iseniz ve sizin bilginiz yoksa emin olun servis çıkışlı kapı değişimi vardır

• quote:

Orijinalden alıntı: edec

2010 yılında alınmış arabanın derdine düşerseniz işiniz zor. Neredeyse 3 sene olmuş yetkili servis de sizin dışarda bu işi hallettirdiğinizi iddia edebilir.
    Ufak bir not: Aile içinde kullanılan araçlarda bazen istenmeyen kazalar reisin haberi olmadan bir şekilde hallettirilebiliyor. Evin reisi iseniz bu ihtimali değerlendirin. Evin genci iseniz ve sizin bilginiz yoksa emin olun servis çıkışlı kapı değişimi vardır

Haha cok dogru soylemissiniz, ama ben evin genciyim, kesinlikle o kapiya sonradan birsey olmadi, ondan eminiz. Valla ne yapicaz bilemiyorum. Bence bayide bu arabanin sicili vardir, tira yukleme esnasinda bir sorun olmussa muhakkak kayitlari vardir.
    Peki bu kapinin bi seri no su yok mudur? Ne zaman uretilmis, ne zaman satin alinmis ogrenemez miyiz? Sonucta kapiyi siz degistirmissiniz derse boyle birsey yapmadigimizi nasil kanitlariz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Hep-Yek

quote:

Orijinalden alıntı: edec

Haha cok dogru soylemissiniz, ama ben evin genciyim, kesinlikle o kapiya sonradan birsey olmadi, ondan eminiz. Valla ne yapicaz bilemiyorum. Bence bayide bu arabanin sicili vardir, tira yukleme esnasinda bir sorun olmussa muhakkak kayitlari vardir.
    Peki bu kapinin bi seri no su yok mudur? Ne zaman uretilmis, ne zaman satin alinmis ogrenemez miyiz? Sonucta kapiyi siz degistirmissiniz derse boyle birsey yapmadigimizi nasil kanitlariz?

Alıntıları Göster
    bayi-doğuş oto-vw almanya sıralamasıyla git

• Sifir araca bile guvenilmez oldu. Otomobil piyasamiz ne kadar da igrenc ve seref yoksunu insanlarla dolu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0C8FEE75E

Sifir araca bile guvenilmez oldu. Otomobil piyasamiz ne kadar da igrenc ve seref yoksunu insanlarla dolu.
    0 araç almaya gidenler için bir takım çantası yapıp satasım geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: redred1001

0 araç almaya gidenler için bir takım çantası yapıp satasım geldi.

Alıntıları Göster
    İşte bunu yapan firma ,bayi, her ne olursa olsun KANSIZ dır.
  • Cok haklisiniz, artik sifir arac alirken de bakmak lazim. Daha once ayni bayiden 3 arac daha almistik. 4. Arac olunca biraz daha rahattik zaten ama eger hakkaten o kapi degismisse (ki oyle gozukuyor) ve bayi bunu bizden gizlemisse yapilabilecek herseyi yapmak lazim. Gerekirse almanyaya kadar gitmek lazim dediginiz gibi. Yarin sabah bayiye gidicez bi sorucaz bakalim...
  • Sayin forumdas,

Hakkinizi hukuki yollarda aramaniz onunde hicbir engel yok ki bence arayin da.

İsin ciddi kismini gectigimize gore, vw eger forumumuzu takip ediyorsa bunu hondaya ders vermek icin yapmis olabilecegi fikri geldi aklima. Almanyada da google translate calisiyor ve forumumuzun okunmasi hic de guc degil. Aldigim duyumlar da vag tarafindan forumun ciddi bicimde takip edildigi yonunde.

Konuyu dagitmayalim vw tarafindan hondaya verilen ders de su: civic gibi cizgisi kayik kapili 0 arac satacagima kapiyi degistirir prestijime golge dusurmem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: katzedie

Sayin forumdas,

Hakkinizi hukuki yollarda aramaniz onunde hicbir engel yok ki bence arayin da.

İsin ciddi kismini gectigimize gore, vw eger forumumuzu takip ediyorsa bunu hondaya ders vermek icin yapmis olabilecegi fikri geldi aklima. Almanyada da google translate calisiyor ve forumumuzun okunmasi hic de guc degil. Aldigim duyumlar da vag tarafindan forumun ciddi bicimde takip edildigi yonunde.

Konuyu dagitmayalim vw tarafindan hondaya verilen ders de su: civic gibi cizgisi kayik kapili 0 arac satacagima kapiyi degistirir prestijime golge dusurmem.
    yinemi vw
  • quote:

Orijinalden alıntı: ColDasHeLL

yinemi vw

Hocam vw diyorsunuz da bunun vw marka kalitesiyle alakali bir durumu yok ki?
    Tabii vw nin turkiye pek de iyi saticilara sahip olmadigi yatsinamaz, orasi ayri mesele.
  • quote:

yinemi vw

Alıntıları Göster
    aynı değil ama benzer olay bizim hyundai de başımıza geldi. aracımla kaza yapmıştım 2 yıl kadar önce. neyse kaskodan kapı sacı değiştirildi.
    geçtiğimiz günlerde başka bir yetkili serviste işim vardı. kapının başka araçtan çıkma olduğunu söylediler. tabi ben şok oldum. neyse gittik yapılan servise incelediler vs. onayladılar çıkma kapı olduğunu. yetkili servis tabi kendini savunma derdinde. aradan geçmiş 2 yıl. adamlar diyor ne malum dışarda yaptırmadığın.
    neyse öyle böyle 60000 bakımını ücretsiz yaptırarak olayı bağlaldık. eğer aradan o kadar zaman geçmese belki birşey tuttururduk ama zaman geçtiği için birşey de iddia edemedik. malesef ülkemizde her türlü üçkağıt dönüyor. gene de hakkınızı arayın belki birşey çıkar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hep-Yek

quote:

yinemi vw

Hocam vw diyorsunuz da bunun vw marka kalitesiyle alakali bir durumu yok ki?
    Tabii vw nin turkiye pek de iyi saticilara sahip olmadigi yatsinamaz, orasi ayri mesele.

Alıntıları Göster
    Ülkemizde uzun süredir ticaret adı altında dolandırıcılık yapılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: k2fg9

Ülkemizde uzun süredir ticaret adı altında dolandırıcılık yapılıyor.

Alıntıları Göster
    bende sıfır aracımı alırken,''gördüğüm kadarıyla araçta sorun gözükmemektedir'' gibi birşey yazıp imzalamıştım.hani bir sorun çıkarsa belki hukuki olarak faydasını görürüm diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nirvana333

bende sıfır aracımı alırken,''gördüğüm kadarıyla araçta sorun gözükmemektedir'' gibi birşey yazıp imzalamıştım.hani bir sorun çıkarsa belki hukuki olarak faydasını görürüm diye.

Alıntıları Göster
    volkswagen grubunu ve araçlarını severim, ancak doğuş otomotiv'i asla!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: mechaniciac

Alıntıları Göster
    Bir daha sıfır araç alırsam;

-Kesinlikle VW almayacağım,
    -Aldığım aracı ikinci el gibi teste sokup ondan sonra teslim alacağım.

VW'den yediğim kazıklardan sonra bana iyi bir ders oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mechaniciac

Alıntıları Göster
    arkadaşlar sıfır araba alsanız bile yanızda bu işi anlayan bir usta götürün...ford dağıtıcısından kulaklarımla duydum .tırlarda inerken hasarlı araçlar bayiler tarafından kapış kapış alınıyormuş sonra yaptırılıp sıfır diye aynı fiyata satılıyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmtıl

arkadaşlar sıfır araba alsanız bile yanızda bu işi anlayan bir usta götürün...ford dağıtıcısından kulaklarımla duydum .tırlarda inerken hasarlı araçlar bayiler tarafından kapış kapış alınıyormuş sonra yaptırılıp sıfır diye aynı fiyata satılıyormuş.

Alıntıları Göster
    malesef adalet sistemimiz masumun,mazlumun yanında değil bu yüzden dava açın hak arayın diyemeyeceğim çünkü İNANMIYORUM.Bu olay yabancı ülkede olacaktı VAR YA ORAYI YIKARLAR
  • Bu sabah araci aldigimiz yere gittik. Hemen boya ustasi geldi, uzun sure inceledi, olctu bicti arabayi, bu degerler standartlar icinde, bu kapi degismemis dedi. Ben de adamla baktim, dun gittigimiz yerde iki kapinin boyasi arasindaki fark iki katini buluyodu. Bu sefer fark cok daha azdi. İsterseniz size expertiz belgesini verelim hafta ici dediler.
    Biz yine de emin olmak icin baska bir yere daha gostericez. Belki de dun gittigimiz yerde araci az fiyata almak icin boyle bir numara yaptilar. Kimseye guvenilmez oldu...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.