Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ ALANLAR ,SIFIR ARAÇ TEKLİFİ ALANLAR BURAYA (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27.569
Cevap
653
Favori
3.264.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bortecinenumu

quote:

Orijinalden alıntı: darkrapsodi

Arkadaşlar hepinize selamlar; sizlere sormak istediğim birşey var, ben 12 aralıkta askerim, arabamı sattım, hep gönlümde yatan ford focus aracımı sıfır olarak dönüşte almak istiyorum, param hazır çok şükür, jantları ve donanımıyla collection donanımını çok beğeniyorum ve onu almak istiyorum, sizlere sormak istediğim soru şu, şimdi martta yeni kasa ford focus satışa sunulacak diye biliyorum, bu durumda yeni kasa çıktığında ford focus collection'ın satışı bitmiş mi olur? ben mayısta döneceğim askerden. Yoksa opel'in yaptığı gibi yeni kasası çıksa da eski kasa satılmaya devam mı eder, yeni kasa focus elbette çok güzel görünüyor ama muhtemelen fiyatı benim ulaşabileceğimden yüksek olacaktır. Sizce collection'ın satışı daha ne kadar devam eder? mayısta aracın sıfırını bulabilmemiz mümkün mü?

Selam hocam.
    Martta yeni kasa geliyor. Ama rağbet bir hayli artmış durumda.
    Elektrikli focus un da Focus HB ST modeli üzerinde sergilendi.
    Bu kasanın çok tutulduğuda hatırlanırsa Focus II 2011 sonuna kadar piyasada satılır diye umuyorum

çok teşekkürler hocam, bulunur diye umuyorum bende.

• geçen ay ortasındaarkadaşım tarafından Seat Leon 1.2 TSI beyaz renk 35.300 TL'ye alındı (Doğuş Oto Esenyurt). 2. paspas, trafik seti aracın içinde geliyor zaten. araç çok güzel tavsiye ederim, ben de kendi aracımı satıp Leon'a geçmeyi planlıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluerdem

geçen ay ortasındaarkadaşım tarafından Seat Leon 1.2 TSI beyaz renk 35.300 TL'ye alındı (Doğuş Oto Esenyurt). 2. paspas, trafik seti aracın içinde geliyor zaten. araç çok güzel tavsiye ederim, ben de kendi aracımı satıp Leon'a geçmeyi planlıyorum.

o aracı ben de gördüm ama 1.2 motor yüzünden vazgeçtim, satarken sorun olabilir diye, leonlar güzel araç ama sedan ağırlıklı bakıyorum bir de dizel düşününce ne alaka oluyor benim için leon, alırsanız hayırlı olsun...
  • 1.2 motordan yana bi kuşkunuz olmasın, 105 hp gayet tatminkar..ikinci elde de artık TSI motor meraklıları diye ayrı bir segment oluşuyor nerdeyse :) şu anda sedan bir araç kullandığım için yeni arabamın hb olmasını tercih ediyorum şahsen
  • Eğer BMW ye giderseniz ve ciddi alıcı olduğunuzu görürlerse gayet güzel indirimler yapıyolar, benden size tiyo olsun. Ama negatif bi havayla girersiniz, siz zaten bmw ye binemezsiniz mesajı alırsınız bilginize.

Arkadaşa bugun çok iyi fiyata kapattık
  • mesela? hangi bayiden hangi modeli, hangi fiyata aldınız ?

quote:

Orijinalden alıntı: Imnobody

Eğer BMW ye giderseniz ve ciddi alıcı olduğunuzu görürlerse gayet güzel indirimler yapıyolar, benden size tiyo olsun. Ama negatif bi havayla girersiniz, siz zaten bmw ye binemezsiniz mesajı alırsınız bilginize.

Arkadaşa bugun çok iyi fiyata kapattık
  • DYNAMIC Start & Stop 1.4 FIRE 77 HP DUALOGIC+POP KIT+ASSIST KIT+ PARK SENSÖRÜ -------- 29000 TLYE anlaştım. Fakat ön göğüs bordo seçeneği yoktu :(
  • Kia Rio 1.5 Trend 2010 Paspas hediye ettiler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bbakirtas

DYNAMIC Start & Stop 1.4 FIRE 77 HP DUALOGIC+POP KIT+ASSIST KIT+ PARK SENSÖRÜ -------- 29000 TLYE anlaştım. Fakat ön göğüs bordo seçeneği yoktu :(

Punto evo dizel (active) için 29000 Tl fiyat almıştım bir ay kadar önce...
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_Serco

Kia Rio 1.5 Trend 2010 Paspas hediye ettiler :)

ne kadara aldıgınızı ve liste fiyatını yazmamışsınız
  • astra 1.3 cdti (easytronic)37500'e+kartel koruma+ gozluk kabı+kaucuk paspas+ilk yardımseti+yangin sondurme tupu beraber alindi.
  • Arkadaşlar araçlarınızı, kazasız - belasız ve güzel günlerde kullanmanızı dilerim..
  • astra classic III 1.3 cdti easytronic metro mavisi+kartel koruma+ gozluk kabı+kaucuk paspas+ilk yardımseti+yangin sondurme tupu adana arpelde 37500'e alindi.

biraz copy-paste oldu ama benzer olunca yapacak bir sey kalmiyor.....copy-paste'ten baska
  • hayırlı olsun arkadaşlar, darısı bize...
  • tüm iyi dilekler için sağolun arkadaşlar.Allah herkese daha iyi daha güzelini versin inşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi attila24 -- 3 Aralık 2010; 16:17:05 >
  • astra classic full satıyor dizel otomatik
  • Dizel activeler hemen hemen öyle ama ben mecburdum otomatik vites almaya oda ancak benzinlide var

• Bu linkte adam citröen in liste fiyatından ucuza satıyor aracı. Nasıl oluyor bu? Ayrıca multispace ne oluyor

• Fluence almaktan vazgeçtim. 31250'ye Focus Comfort Sedan aldım. İzmir-Çetaş'tan.
  • 2010 ford fiesta titanum x paket 29 400tl park sensörü hediyeli
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.