< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y_U_S_U_F_ -- 5 Kasım 2012; 10:37:43 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y_U_S_U_F_ -- 5 Kasım 2012; 10:37:43 > |
merhabalar işlerin yogunlugundan dolayı bir süredir dogru düzgün birşeyler yazamaz oldum.
61 tane bayinin hangisinden fiyat aldıgını ve hangisiyle görüştüğünü bilme şansımız yoktur. buna da hak verirsiniz sanırım. müşterimiz afyon müşterisidir. mevcut stoklarımız da bulunmayan bir aracı istemiştir. kendisi 500 tl kapora gönderiyim siz aracı getirtin arac gelince diğer işlemleri yaparız. arac bizimdir. söylemesi üzerine kendilerine özel 107.000 tl değerinde arac sipariş verilmiştir. kendileri daha sonra arayarak antalya bayisinden biz bu aracı 106,000 tl ye bulduk sizde aynı paraya verin biz bu aracı alalım dediler bizde tamamdır. buyrun gelin aracımız hazırdır teslimatımızı yapalaım dedik. daha sonra tekrar arayıp biz antalya'ya kadar geldik biz buradan aracı alacagız dediler. sadece 500 tl alarak arabayı sipariş ettik güvendik getirttik bayimize koyduk ve 2 aydır bu aracı satmak için ugrasıyoruz. kaporanın öncelikle ne anlama geldigini bir ögrensinler ve kendilerinden dolayı 2 aydır stok maliyeti binen aracın zararını kim karşılayacagını ve dalga gecermiş gibi aracı getirttip sonra almamaları üzerine kalkıp ta burdan tehdit vari bir şekilde 500 tl'imi verirseniz yazımı kaldırıcam gibi söylemlerde bulunması ne kadar basit bir düşünceye sahip olduklarını gösteriyor. keyfe keder söylemlerde bulunarakdan burada ki insanları yanıltmaya hiç gerek yok. istedikleri yere şikayet edebilir, istedikleri gibi de yazabilirler ama ben bir daha bu konuyla ilgili CEVAP VERMEYECEGİM. bilginize sunarım |
teşekkür ederim. güzel yorumlarınız için Opel arden otomotiv'de genel müdürlük ve aynı zaman da satış müdürlüğü görevini yürütüyorum elimden geldigince forum üzerinden yazabildigim en dip rakamları yazıyorum. buradan cok bir satışım yok hatta 5 aydır siftahım dahi yok ama olsun. forumda ki arkadaslara bilgi vermeye calısıyorum illa ki bizden olacak diye birşey de yok aradıkları bulamadıkları aracları dahi su bayilerde var oradan alabilirsiniz veya genel müdürünü tanıyorum arayıp sorayım sizin için bir fiyat almaya calısayım deyip kendim pazarlık yaptıklarım dahi oldu...
bazı arkadaslarımız kızıyor buradan yazmama ama arada bir buradan arayip teşekkür eden arkadaslarımız da var. hoş yorumunuz için tekrar teşekkür ederim |
150 bin tl ye benzinli golf alan net gerizekalıdır kimse kusura bakmasın.
|
güzel kardeşim gecenin 11’inde acil cevaplayın diye yazıyorsunuz, onun yerine sabah 9’da 10’da ankara’daki reno bayilerini arayip sorsaniz sonra o bilgiyi burada da paylaşsanız olmuyor mu? kaç tane bayii olabilir ki ankara’da, ne kadar zamanınızı alır?..
|
Kim kime havasını atıyor kardeşim sen benim neden engelli olduğumu biliyormusun? Keşke benim engelliğim olmasaydı arabam değil hiç bir şeyim olmasaydı sana hava atınca ne elime geçecek soylermisin yada kimsin sana hava atayım bu devletin verdiği hak ben hayatımı ortaya attım maaş almadan yıllarca gönüllü çalıştım bu hale geldik vatan için bayrak için Allah için ama sen anlamazsın bunu seviyenize inmicem hakkimida helal etmicem size keşke benim engelim sende olsaydı sen alsaydın o arabayı ben sağlıklı olsaydım neyse
|
seçim zamanı yaklaşırken yandaş medyanın haber sıçmığı..
dikkat edin bu ve benzeri kaynakların haberlerine memlekette bu aralar bol miktar milli şey yapılıyor (milli uçak, insansız denizaltı, milli yapay zeka!), güneydoğudan petrol rezervleri bulunuyor, ötv iniyor, bedelli geliyor vs vs. özetle hükümetin 'alo fatih' medyasını takibi bırakmanızı tavsiye ederim. |
G.tu b.klu golf e verilebilir ama 3008 e verilmez mi yani?
|
Gecti o gunler hocam. Herkesin Nokia kullandigi zamanlarda kaldi. Kullanmadan, sahibi olmadan yorum yapmamak gerek.
|
BENZİN MAZOT HESABI, KONUYA 4-5 SAYFA GEREKSİZ TARTIŞMA GETİRECEKTİR.
Mesaj sahibi mesajı silip yeni konu şeklinde paylaşırsa daha isabetli olur. |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canvarol -- 29 Temmuz 2010; 1:00:31 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdcezir -- 29 Temmuz 2010; 6:20:54 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|