Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ ALANLAR ,SIFIR ARAÇ TEKLİFİ ALANLAR BURAYA (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (4 Mobil) - 5 Masaüstü4 Mobil
5 sn
27.569
Cevap
653
Favori
3.263.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Y_U_S_U_F_

quote:

plateau
    Yarbay

--------------------------------------------------------------------------------

alınmadı ancak düşünenlere fikir olsun diye yazayım;2011 toyota avensis 45500tl(istanbul)...bir başka bayi(ankara) en son 46000tl vermişti...1-1.5 ay kadar oldu...

i7 860,Asus P7P55Dpro,2x2GB OCZ,PNY QuadroFX580,FSP 600w,SAMSUNG 226BW

2008 Peugeot 407 1.6hdi Comfort Al.Gri
    PANASONIC Lumix FZ38

güncel olarak alınan teklifler bencede faydalı olur

arkadaşım kolay gelsin. şimdiki fiyatı nedir acaba bana gecen hafta 47 ye bıraktılar. bu hafta 48 den aşagı olmaz diorlar. istanbulda daha düşük teklif veren varmı 2011 avensis elegant ekstra icin? teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: siyahsancak

mayıs 2010 da fiat linea 1.3 dizel active plus donanımında liste fiyatı 33.500. ben 31.500 e aldım. trafik sigortası, 6 aylık bandrol,paspas ve trafik seti dahil.

Alıntıları Göster
    subatta mazda 3 imip 2010 43 milyar artı 5 milyarlık aksesuar ğakete =48 milyar
  • quote:

Orijinalden alıntı: witchking34

Alıntıları Göster
    Bu ay içerisinde; Peugeot liste fiyatı 308 HB 5 kapı 1.6 HDi 112 bg Sportium - Auto6R : 47.850 TL olan araba için 44.500 e olur demişler.

Sıfır araba alacaklar için istatistik i incelemeyi ve ne zaman alınırla ilgili çalışmamın linki aşağıda:

http://forum.donanimhaber.com/m_41816272/mpage_1/f_/key_//tm.htm#41816272

• quote:

Orijinalden alıntı: musch-lee

Hocam ben bu araca temmuz 210 da 41.500 alıyodum ,sedan beyaz otomatik ayrıca 5 milyarlık ne aksesuar var ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hutaha -- 18 Ağustos 2010; 11:23:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hutaha

quote:

Orijinalden alıntı: musch-lee

Hocam ben bu araca temmuz 210 da 41.500 alıyodum ,sedan beyaz otomatik ayrıca 5 milyarlık ne aksesuar var ki?

Alıntıları Göster
    Mazda 3 Sedan touring martta alında liste fiyatı 37.500 falandı. 36.000 alındı. Spoiler hediye oldu. Şimdi liste fiyatı 39.200 tl mi neydi,

Bu arada arkadaş tiguan aldı. temmuz fatura kestirdi, agustos teslim 58.000 şeker beyazı. birde cam tavanlısı varmış onuda 62.000 tl saymışlar. Liste fiyatı Normal opak renk tiguan4x4 59.913+744 tl (zamlı fiyat) cam tavan istersen 1800 avrocuk daha ekliyorsun.

Edit: ek araç yazıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madatruk01 -- 18 Ağustos 2010; 14:12:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: madatruk01

Mazda 3 Sedan touring martta alında liste fiyatı 37.500 falandı. 36.000 alındı. Spoiler hediye oldu. Şimdi liste fiyatı 39.200 tl mi neydi,

Bu arada arkadaş tiguan aldı. temmuz fatura kestirdi, agustos teslim 58.000 şeker beyazı. birde cam tavanlısı varmış onuda 62.000 tl saymışlar. Liste fiyatı Normal opak renk tiguan4x4 59.913+744 tl (zamlı fiyat) cam tavan istersen 1800 avrocuk daha ekliyorsun.

Edit: ek araç yazıldı.

Alıntıları Göster
    bugün forumda okudum
    quote:

Cloud Nine
    Yarbay

Bugün; 12:46:39
    Cloud Nine adlı kullanıcıyı etmek istiyor musunuz?Lütfen bir takip listesi seçiniz. Takip ettiklerim
    Seçtiğiniz mesajın linkini aşağıdaki kutudan kopyalayabilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=42432116

--------------------------------------------------------------------------------

Merhaba.
    Askerden dönmek üzere olan arkadaşıma sabah Siyah bi Chevrolet Cruze aldık, babasıyla beraber gidip.

LS Manuel, PLUS paket, Sunroof, Metalik renk olarak 37.150 TL'ye aldık peşin olarak.
    Liste fiyatı 40.500 Civarıydı baya indirim yaptılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: dareis

bugün forumda okudum
    quote:

Cloud Nine
    Yarbay

Bugün; 12:46:39
    Cloud Nine adlı kullanıcıyı etmek istiyor musunuz?Lütfen bir takip listesi seçiniz. Takip ettiklerim
    Seçtiğiniz mesajın linkini aşağıdaki kutudan kopyalayabilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=42432116

Merhaba.
    Askerden dönmek üzere olan arkadaşıma sabah Siyah bi Chevrolet Cruze aldık, babasıyla beraber gidip.

LS Manuel, PLUS paket, Sunroof, Metalik renk olarak 37.150 TL'ye aldık peşin olarak.
    Liste fiyatı 40.500 Civarıydı baya indirim yaptılar.

Alıntıları Göster
    Yeni Opel astra 1.4 140HP sport + sunroof + Navi = 46500 tl
    Lİste fiyatı: 1.4 140HP sport, 45956 + sunroof 2060+ Navi1349 = 49365tl

Normal 1.4 140 hp sport astra ise 42-43 arasında gidiyor.

Kaynak: Opel forumundaki yeni astra linki

• quote:

Orijinalden alıntı: madatruk01

Yeni Opel astra 1.4 140HP sport + sunroof + Navi = 46500 tl
    Lİste fiyatı: 1.4 140HP sport, 45956 + sunroof 2060+ Navi1349 = 49365tl

Normal 1.4 140 hp sport astra ise 42-43 arasında gidiyor.

Kaynak: Opel forumundaki yeni astra linki

Alıntıları Göster
    2011 renault megane 3 - 105 ps, 1.5 dci , beyaz , privilige 42.000 tl sigorta plaka dahil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lady GarGara

2010 VW Golf 1.6 TDI 44.500

Adamlar 5 kuruş indirim yapmadılar ya.

Alıntıları Göster
    Geçtiğimiz yıl aynı amaca hizmet etsin diye DH_Alemdar tarafından açılmış GÜNCEL İNDİRİMLER başlığı tam dokuz sayfaya ulaşmıştı:

http://forum.donanimhaber.com/m_28011628/mpage_9/key_/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: GAYRI

Geçtiğimiz yıl aynı amaca hizmet etsin diye DH_Alemdar tarafından açılmış GÜNCEL İNDİRİMLER başlığı tam dokuz sayfaya ulaşmıştı:

Link için çok teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: treex

quote:

Alıntıları Göster
    2010 Model Sonata 2.0 Crdi style plus h-matic 3.ayda aldım pazarlık yapmayı pek sevmem içine bindim fiyatını hak ettiğini düşündüm ve 62.500 e aldım.
    Aksesuar olarak zaten araç full olduğu için fazla birşey gerekmiyor kısacası aksesuarı fiyatına verdiği özelliklerde gizli örnek olarak:Koltuk ısıtma,terletmeyen deri elektrikli koltuklar kauçuk paspas.10 hava yastığı,sunroof,subvoferli müzk sistemi,5 yıl garanti vb gibi bir çok özellik tabi bir de ilk mtv si bayiden.

• quote:

Orijinalden alıntı: hard_hacker

sanırım vw bana kıyak gectı ındırımı soylemıyım morallerbozulmasın :)))

Alıntıları Göster
    2011 focus comfort 1.6i 4k metalik siyah sedan
    geçtiğimiz hafta 30 bine aldım
    hediye park sensörü
  • quote:

Orijinalden alıntı: vel29

2011 focus comfort 1.6i 4k metalik siyah sedan
    geçtiğimiz hafta 30 bine aldım
    hediye park sensörü

çok iyi almışsınız 2010 ikinci el en ucuzu 31000 sahibinden de .sıfırı ikinci elden bile ucuz ikinci elciler cidden uçuyor
  • quote:

quote:

Rica ederim. O dönem pek çok arkadaş istifade etmişti. Halen de istifade edilebilir.

• quote:

quote:

quote:

Rica ederim. O dönem pek çok arkadaş istifade etmişti. Halen de istifade edilebilir.

Alıntıları Göster
    izmir vosmerde seat exeo 1.6 style için 38500 ün altına inmediler sadece trafik sigortası hediye edebilirlermiş...
    toyota akdemir 2011 avensis elegant için 47 bin dedi ama ekime kadar araç yokmuş pazarlık için sormadık zaten inerlermiydi bilmiyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: Samet

izmir vosmerde seat exeo 1.6 style için 38500 ün altına inmediler sadece trafik sigortası hediye edebilirlermiş...
    toyota akdemir 2011 avensis elegant için 47 bin dedi ama ekime kadar araç yokmuş pazarlık için sormadık zaten inerlermiydi bilmiyorum...

Alıntıları Göster
    ikinci elciler hakikaten uçuyor 1 yıl düşük modelli arabayı sıfır fiyatına satmaya çalışıyorlar
    kafayı kuma gömmemek gerekiyor bence iyi düşünüp araştırıp doğru karar vermeli....

• quote:

Orijinalden alıntı: şenolköz

liste fiyatı üstte arkadasın yazdığı gibi 30.760 tl opak renk için.metalikte 830 tl fark alıyorlar.şimdi ruhsata baktım nasıl yapmıslarsa axa oyak tan 120 tl ye yaptırmıslar trafik sigortasını.
    benim aldıgım fiyatta üstte yazdıgım gibi metalik renk ve trafik sigortası dahil 30000.arac manuel ve 100 ps.
    benim açin asıl artısı ise 1.5 snee önce 16750 ye aldıgım ve rutin masrafları(triger değişiminin oldugu ana bakım ve lastik değişimi gibi) olan aracımı 17000 e takasa almıs olmaları.

Nerdeki bayiymiş bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokeri06

quote:

Orijinalden alıntı: şenolköz

liste fiyatı üstte arkadasın yazdığı gibi 30.760 tl opak renk için.metalikte 830 tl fark alıyorlar.şimdi ruhsata baktım nasıl yapmıslarsa axa oyak tan 120 tl ye yaptırmıslar trafik sigortasını.
    benim aldıgım fiyatta üstte yazdıgım gibi metalik renk ve trafik sigortası dahil 30000.arac manuel ve 100 ps.
    benim açin asıl artısı ise 1.5 snee önce 16750 ye aldıgım ve rutin masrafları(triger değişiminin oldugu ana bakım ve lastik değişimi gibi) olan aracımı 17000 e takasa almıs olmaları.

Nerdeki bayiymiş bu?

Alıntıları Göster
    vw golf 122 hp dsg comfotrline 2010 model 48 800
    hiç hediye yok sadece bayat bir çay ısmarladılar onunda yarısını
    içebildim. AYRICA bütün masraflarıda bana kitlediler.
    ama henüz aracı teslim almadım. İşlemleri bitiremediler.

daha kullanmadan arabadan soğudum.

biraz agresif takılıyorum vazgeçsinler diye
    eğer vazgeçerlerse gidip insigna veya c5 alıcam

yani aracın teknik özellikleri ve donanımı umrumda değil
    sadece beyfendi bunlar hediyemiz yeni arabanız hayırlı olsun diyecek
    güler yüzlü satıcı olsun yeter.

• quote:

Orijinalden alıntı: dareis

sıfır hyundai era team 24500 telefonda alınan fiyatı. pazarlıkla daha uyguna alınır demek ki

Alıntıları Göster
    era team ama 1.4 veya 1.6 benzinlimi yoksa 1.5 dizelmi abs limi belirtmemişssin
  • quote:

Orijinalden alıntı: şavşat

era team ama 1.4 veya 1.6 benzinlimi yoksa 1.5 dizelmi abs limi belirtmemişssin

Alıntıları Göster
    Bu konu yıl sonuna kadar güncel kalmalı.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.