2021 Yeni Skoda Octavia Çalışmama Sorunu
Merhaba,
Bende 2021 ocak ayında lansman ile gelen Octavia Premuim 1.0 aldım. Özelliklede severek aldım. Şuan km 14.700 geldi. 3 hafta önce araç park ettikden sonra çalışmadı. Servise gitti, bayram haftası dahil 17 gün serviste kaldı. Bu çarşamba benzer durum yine oldu.
Araçı kullanıyorsunuz, park ediyorsunuz, sonra ne kapılar açılıyor, nede çalışıyor. Manuel kilit ile araçın içine girince, dörtlüleri çalıştırmak istediğizde bile çalışmıyor. Benim başıma ikinci defa geldi. Adana'da benzer şikayetten üç araç bayide duruyor.
Benden önce netten baktığımda benzer problemi olan arkadaşlarıda buldum, aşağıda görebilirsiniz. Konu sadece lansman araçlarında sonradan alan arkadaşlarda var mı diye sormam isterim. Benzer problem varsa DM üstünden benim irtibata geçerlerse bir konuşmakta yarar var. eğer irtibata geçmese bile bayi araçı çektiridğinde doğuş otoda mutlaka şikayeti kayıt aldına aldırması iyi olur.
Şuan bize söylenen yeni program yüklenceği ama yüklediklerinden sonra problem devam ediyor. Emin olmamakla beraber 48V akü bitince, arabanın aküsü kullanıyor ve sonra araçta hiç birsey çalışmıyor, hata bile yazmıyor. Sorunu çözülen arkadaşlar varsa bilgilendirme yapabilirse sevinirim.
"0" ayıplı araçta yapılacak süreçler
|
Astra J Full Led Uygulama
|
|
17'' Jant
|
LG LH5020 Kanallar Arası Ses Gecikmesi
|
Yeni Makyajlı Auris
|
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 207
İkinci El Bölümü Mesajları: 5
Konularının görüntülenme sayısı: 10.186 (Bu ay: 606)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası