Şimdi Ara

Yeni Makyajlı Auris

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
6.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Babam Auris almak için bayiye gittiğinde, Mayıs'ta Auris makyaj geçireceğini söylemişler. 6 vitesli falan olacağını ilettiler. Biraz nette araştırma yaptığımda İngiltere'eki Toyoto sitesinden aşağıdaki resmi gördüm. 6 vitesli yeni Auris hakkında bilgisi olan var mı ?

Fiyat bölümünde TR giden benzinli veya dizel M/T veya & M/M araçlara hep 6 vites yazmışlar.

Aslinda fiyatıda dizel 15.000 sterlin yani 2.36 tl dan 35400 eder. TR şuanki 1.4 D4D 33.300 bence TR'deki fiyatlar şuan için uygun gözüküyor.

Yeni Makyajlı Auris

Yeni Makyajlı Auris

• araba zaten burda yapılıyor burda ucuz olması normal
  • ÖTVs'li hali yani liste fiyatı 38.600 tl, aslında avrupaya göre daha pahalı. Bildiğim kadarıyla ingilterede de Auris üretimi yapılıyor, tek TR değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: madatruk01

ÖTVs'li hali yani liste fiyatı 38.600 tl, aslında avrupaya göre daha pahalı. Bildiğim kadarıyla ingilterede de Auris üretimi yapılıyor, tek TR değil.

Doğru biliyorsun AURIS Modeli Toyota'nın hem TMMT Türkiye hem de TMUK farbirakalarında üretiliyor.
  • 6.vitesli aurisler bayilerin stoklarında bilginize
  • aracın dışında bir değişiklik var mı acaba?
  • Asıl makyaj şubatta geliyor, görüntü anlamında..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Skoda Fabia
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben kendi açtığım başlığa yazdım. ilk etapta eski 97 bg lik 1.4 ve 124 bg lik 1.6 bnzinli kaldırıldı. bunlar manüelde 5 vitesli idi.
    yerlerine 1.33 101 bg ve 1.6 132 bg valvematicler geldi 1.33 bilmiyorum ama 1.6 sı 6 ileri..görsel makyaj 2010 içinde imiş..
  • bu 1.6 132 pslik motor avensislerde kullanılan motor değilmi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Warrıor Sako

bu 1.6 132 pslik motor avensislerde kullanılan motor değilmi

Evet o
  • Makyajlı Auris'in resimleri burada arkadaşlar:
    Yeni Auris
  • şimdi biraz önden bişeye benzemiş...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.