Şimdi Ara

LG LH5020 Kanallar Arası Ses Gecikmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeni LG LH5020 aldım. Kanal değiştirdiğinde ses görüntüden 0.5 - 1 sn geç geliyor. Normal mi?

LG'nin diğer modellerinde veya diğer LCD modellerinde bu sorun var mı ? Yoksa şapkadan bana mı çıktı?

• LG TR ile konuştum. Kablolu TV'de geçişler arası geçikme olabilir dediler. Ama "1 sn geçerse sorunu vardır" diyorlar. Aleti IB almıştım. Oradaki arkadaşlarda olabilir dediler.

LG LH5000 serisinde alıpta kablolu tv yayınında bu olayı yaşayan arkadaş var mı ?
  • aynı sorunu bende yaşıyorum. tv'yi optik kablolarla ses sistemine bağladım. 2 uydu alıcı bir bluerayde bağlı.. tv den izlerken ses sistemine göre her ikisi açıkken ses gecikmesi alıyorum biri a derken ses sistemi bir süre sonra a diyor..sizce nedendir.
  • Merhaba,

LG Tr'nin bana söylediği alettin, önce görüntüyü, sonra sesi çözdüğü idi. geçikme olasılı normal dedişler. Uyduda denemedim ama kabloluda olabilir dediler. Uyduda olmaması gerekli aslında. Bende yeni ses sitemi aldım ama henüz denemedim. 1-2 hafta uydu ve ses sistemini bağlayacağım. LG Turkiye ile konuyu konuştun mu? Komşuda Philips var ondna hiç bir sorun çıkmıyor. Zaten kabloluda alette kanal geçişleride çok yavaş hoşuma gitmiyor. Uyduda kanal geçişleri nsl?

• lg ile konuştuğumda ses sistemine suç attılar..ama daha önceki televizyon philips te böyle problemlerle karşılaşmamıştım. onun dışında firmware güncellemesinden sonra mkv dosyalarını okuması ayrıca bir artısı 1080p mkv leri oynatıyor. bu yönüyle samsung lcdlerede benziyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.