ne kadar cimri adamlarsınız ya. ben bakkaldan sigara aldığımda bile 10 lira bahşiş bırakırım hep. ya da ne bileyim depoyu fullediğimde pompacıya 100 tl ekstra bahşiş veririm çok güzel benzin doldurdu diye. |
Sıfır araç aldığınızda bahşiş veriyor musunuz? (3. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
araç alıpta bayide akaryakıtta bahşiş veren kişiler size söylüyorum
aynı olayı avm hastane havalimanı gibi yerde temizlik görevlileri veya başka personellere de bahşiş veriyor musunuz eğer vermiyorsanız ozaman araç aldınız diye bahşiş vermeniz saçmalıktan başka birşey değildir
onlar işini yaptıgı için maaş + prim alıyor sizde bahşiş vererek adamları beklenti içine sokuyorsunuz satış temsilcisine pompacıya bahşiş verilmez siz böyle yaptıktca onlarda beklenti içine giriyor
sıfır araba alsam kimseye bahşiş vermem ben işimi yaparken bana bahşiş vermiyorlar ben kimseden beklemiyorsam bayidekiler de beklememeli ve sizde vermeyin
-
Araç teslim sırasında satış temsilcisine para vermek abestir..O zaten satış kotasını doldurup aştığında performansa dayalı bir şekilde prim alır..Asıl para verilmesi gereken aracın tanıtımını yapıp size eksiksiz teslim ettiğine dair tutanak imzalatan servis görevlisidir..O ve arkadaşları en azından garanti süresi boyunca periyodik olarak görüşeceğiniz ve her zaman işiniz düşecek kişilerdir..Bugünün rayici 1000 TL civarı bir bahşiş verilmesi uygun olur..Bu meblağ süreç içinde size yol köprü vs şeklinde geri dönecektir)) ..Hem hatır hoşluğu hem de iyi bir yatırımdır, her zaman faydasını görmüşümdür.
Yeni araçlar eve bile gidecek kadar yakıt olmadan teslim edildiği için mecburen hepimiz , aldığımız bayiye en yakın benzinciye uğrarız..Onlar zaten pusudadır hemen anlarlar aracın sıfır olduğunu ve bahşiş isterler ..Bir 100 TL de pompacıya verirsiniz olayı budur..
Ayrıca inancınıza bağlı olarak, Mehmetçik Vakfı'na kurban bağışında bulunabilirsiniz ..Şimdiden hayırlı olsun
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X