Şimdi Ara

sıfır araç alırken takas nasıl oluyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
15.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: seismical

Çok acil yardımcı olabilir misiniz. Aynı konu benim başıma geldi. Vekaletname istiyolar ona eyvallah ama benim arabayı saydıkları para kadar senet imzalatmak istiyorlar, başkasına satmayayım diyeymiş. 1 sene satamazsalar ellerinde 1 sene senedim mi kalacak???

Galeri direkt kendi üzerine alsın aracınızı, onlar alım satım sigorta vs ödememek için aracı kendi üzerlerine almayıp sizden vekalet istiyor müşteri bulunca da sizin vekalet onlarda olduğu için sizin adınıza aracı satıyorlar.Senedi sepeti boşverin 3 kuruşun hesabını yapıp bu işlere giriyor koskaca galeriler, zaten aracınızı ucuza alıyor yada sattığı aracı yüksek fiyata verip kazanacağını fazlasıyla kazanıyor.
  • Mercedes benim aracıma 66bin TL verdi. Ben 77bin’e sattım. Fark böyle işte...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • seismical S kullanıcısına yanıt
    Galeri şirket adına değil, oradaki görevli birkaç kişi adına vekalet alır. Öbür türlü 5 kat falan fazla vergi veriyorlar sanırım. Senet falan imzalamayın sakın. Aracınızı takasa alıyorlar ya, daha ne istiyorlar. Israr ederlerse; evimin tapusunu da getireyim mi diye kafa yapın. Bu ne yüzsüzlük böyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orhan Hoca -- 29 Mart 2018; 19:26:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: seismical

Çok acil yardımcı olabilir misiniz. Aynı konu benim başıma geldi. Vekaletname istiyolar ona eyvallah ama benim arabayı saydıkları para kadar senet imzalatmak istiyorlar, başkasına satmayayım diyeymiş. 1 sene satamazsalar ellerinde 1 sene senedim mi kalacak???

Vekalet vermeyin aracı kendi üstlerine alsınlar. Senet nedir yahu? Saçmalamışlar resmen.
  • Arkadaşlar, başka arkadaşlara da rehber olsun diye yazıyorum. Cevaplar için sağolun. Bahsettiğim merdiven altı galeri değiş TRnin en büyük 8-10 firmasından biridir. Resti çektik gerekirse kapora yansın imzalamıyoruz senet falan diye. Geri vites yaptılar, kısacası aldık araçları senetsiz. Zaten baştan saçma gelmişti. Teklif edilirse rest çekin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En az piyasanın %10 altına alırlar. Satarken de piyasadan 2-3bin üstüne satarlar. Örneğin aracımın piyasası 79-83 arası değişiyor. Galeri 70 veriyor. Aynı araçtan ikinci el satış bölümünde var, km'si daha fazla 86 yazmışlar. Bahaneleri hazır müşteri aracı, müşteri o fiyatı istiyor (yersen).
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.