Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2025 (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: barikko Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
602
Cevap
334
Favori
55.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tesla sevdasına Bmw 230e yi harcadım. Çok pişmanım valla. Bi kaç yere isim yazdırdım ama forumdan okuduğum kadarıyla pek şansım yok sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hirikus -- 27 Mart 2025; 20:48:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • werneke W kullanıcısına yanıt

stonic eski, bayonsa aslında yeni jenerasyon altyapıyı kullanıyor ama kullanıcılar genelde stonici daha övüyor ilginç şekilde.

taigo çok gömülüyor forumda ama fayda/maliyet oranı olarak vw ürün gamı içinde en yukarıda bence.

ortalama şehirli bir küçük ailenin hacim ihtiyacına cevap verebiliyor, performans-tüketim olarak gayet iyi, donanımı yeterli, izolasyon-konfor olarak belirgin bir zayıflığı yok, altını vurdum, çukura düştüm, sağını solunu sürttüm derdi de az. yol tutuşu zayıf sadece bir de ön tasarımı çok kötü bence.

• hirikus H kullanıcısına yanıt

Teslanın %10'dan geleceğini düşünüyorum. Hesaba kitaba gerek yok, piyasa dinamikleri bu aracın %10'da satılmasını zorunlu kılıyor

• masterap M kullanıcısına yanıt

Hocam elektriğe zam geleceği söyleniyor bu durumda yakıt tüketimi benzinliyi geçecek sanırım. Bu haberde biraz hevesimi kaçırdı açıkçası. Evden şarj etmeyenler için bi esprisi kalmadı artık.

• batikan09 B kullanıcısına yanıt
    408 övücüler gelir sabaha kalmadan. 😄

Haklısınız hocam uzunsanız maalesef orta ayna da yolu kapıyor. Boya meselesi ayrı dert..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Model y şehir içinde en kötü ihtimalle 15kwh tüketse; eşarj dc 11.90tl, %25 zammı direkt yansıtsa yaklaşık 15tl yapar. Bu da km maliyeti 2.25tl demek. Benzin şu an 47tl, bu şartlar altında kafa kafaya tüketim için benzinli bir d suv'un şehir içinde 4.8lt yakıyor olması lazım :) daha çok var yani o işlere. Elektriğe %100 zam gelirse tekrar bakarız

• Artık bulunmuyor sanırsam ama tekrardan gelme ihtimaline karşı aklında soru işareti olan birçok kullanıcı vardı. And Çetin çok güzel kısa ve öz video yayınlamış almayı düşünenler için faydalı.

[sizer]SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2025[/sizer]And Cetinyoutube
    Selam millet! 2 milyon civarı yeni otomobil bakanlar için gözüme çarpan bir kampanyayı, indirimle bir süredir 2.100.000 TL'ye satılan Luxury donanımlı, xDrive ve plug-in hibrit BMW 230e Active Tourer'ı sizinle paylaşmak istedim. Fakat her zaman olduğu gibi, ilk bakışta oldukça çekici görünen bu teklifi birlikte irdelememiz gerekli. Otomobil seçimiyle ilgili sorularınıza yanıt almak, üyelere özel videoları izlemek ve diğer ayrıcalıklardan faydalanmak için, kanala katılabilirsiniz: https://www.youtube.com/andmcetin/join Tüm inceleme ve test sürüşlerim tek sayfada: https://andcetin.com/#reviews Steerr'i hepimiz indirdik değil mi? https://www.steerr.com/ Keyfini Sür podcast'ini takip etmeyi unutmayın: https://open.spotify.com/show/2IixtjsZAnb0o159jxWwub https://podcasts.apple.com/tr/podcast/keyfini-s%C3%BCr-otomobil-k%C3%BClt%C3%BCr/id1694019538 Beni takip etmek için: https://andcetin.com https://twitter.com/andmcetin https://instagram.com/andmcetin
    https://www.youtube.com/watch?v=oCJnQnnq2TM
  • alprklt A kullanıcısına yanıt

ben tüketim ürünlerinde dil din ırk ideoloji vs tanımam sen yenisin sanırım..

2015 1 serisi bmw joy plus aracıma şanzıman hariç çöp dediğim için linç yemişliğim var..)

kullanılan ve kullandığım ürünleride sonuna kadar gömebilirim..

bu şuan kullandığım japon aracı ve markası ile hiç mi hiç alakalı değil..hiç bir ürünün esiri fanı ve marka yüzü değilim amacım fayda performans eğrisi

suallarim ve gerekçeleride açık ve sivri ve net...

kendi aracımı yazmadım o fiyata seçenek dedim sonuç oraya varıyorsa onu bilemem..

bu benim sorunum değil yıl 2025 sonsuza dek sürse bu denklem hep olacak

lütfen lafıma alınmayın yaşınız büyük olabilir yıl bilmem kaç olmuş aynı muhabbet ise çok saçma ve ergence

fiyat ve performans diyoruz

Hocam bende aynı durumdayım.

Yeni Tesla alacağım diye Bmw 2.30e 'ler gözümün önünde satıldı gitti.

Bende pişman oldum, Başka şehirde ki tanıdıklara söyledim Bmw 2.30e için fakat hiçbir şey çıkmadı maalesef.

Benzine zam gelmeyeceğini varsayıyorsunuz, benzinin 1 ay sonra 55 lira olmayacağının garantisi var mı? Normal bir elektrikli araç şehir için 15-17 kw bandında tüketir. Yine de yarıya fark olur mevcut fiyatlarla. Hele yoğun trafikte az km yapanlarda fark daha da açılır.

• FuatDoblo F kullanıcısına yanıt

Hiç bir şeyin garantisi yok elbette. Ancak elektrikteki yükseliş hızı benzinle kıyaslanmayacak kadar hızlı.

• weapon_ps3 kullanıcısına yanıt

Bence bura da bu araç için yazan birkaç kendini bilmez sizi etkilemiş.

2150K TL ye 2025 model 326HP ve 4 çeker Premium marka araca saydırdılar, vay efendim tipsizmiş duyanda hepsi DS-Alfa Romeo-Maserati gibi dizaynı ile nam yapmış araçlar kullanıyor sanır. Hele biri vardı ki aşık olduğu Kamiq e bakmayıp 2.30 e ye sallıyordu tipinden dem vurup alınmaz diyenlerin %80 buzdolabı çizgilerin de tasarım araç kullanıyor emin olun.

İnşallah denk getirirsiniz. Lakin bu sefer de geri tepmeyin şansınızı eğer denk gelirse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mob33 -- 28 Mart 2025; 22:45:35 >
  • mob33 kullanıcısına yanıt

Kaçan balık büyük olurmuş. 230’un değeri yeni anlaşılıyor.

• fredericcdr kullanıcısına yanıt
    Tercihim 2025 1.5 tsi Scala Monte Carlo yönünde oldu. 1.648 e kamu indirimi ile birlikte bayiden bugün teslim aldım. Yorum yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum, herkesin gönlüne göre olsun..

• Avrupa'da Şubat ayında en çok satan araç modelleri ve elektrikli araç modelleri.

[sizer]SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2025[/sizer]

[sizer]SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2025[/sizer]

• civcivx C kullanıcısına yanıt

Tiguan satış payındaki dizel oranı ilginç. Tesla'daki düşüş Elon kaynaklı mı yoksa herkes Juniper'i mi bekliyor Juniper satışa başlayınca çıkar ortaya. EV konusunda geri kaldı denilen VAG grubu satışlarda domine etmiş listeyi.

• phoenix_88 kullanıcısına yanıt

Tesla'daki düşüş için hem Musk'ın artan aktif siyasi rolü, hem BEV piyasasındaki artan rekabet, hem de yeni model geçişlerinde oluşan satış kaybını sebepler olarak vermişler.

BEV satışlarında VW (grup değil marka olarak) Şubat ayında 19 bin civarı ile ilk sırada, Tesla 15 bin civarı ile ikinci, BMW 13 bin civarı ile üçüncü sırada yer almış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 29 Mart 2025; 0:12:18 >

• tasshelhoff kullanıcısına yanıt
    6 aydır bende de Hybrid var. 7 bin km ortalamam 4.2.inanılmaz memnunum

• MehmetDH5355 M kullanıcısına yanıt
    Bugün prestige paket ile test sürüşü yaptım. Süspansiyonları civic’ten sonra sert geldi. Tüm suv’lar sert süspansiyona mı sahip acaba? Tepkimesi çok güzel fakat el frenini kendisi yapıyor ve geriye bırakıyor gibi geldi. Tam otomatik arabada böyle bir durum olamaz. Turbo motor iyi gidiyor, hızlanma vs atmosferik civicten sonra iyi geldi sürüşü güzel. Bagaj ve iç hacim geniş. Özellikle ön konsolu koreliler iyi dizayn etmiş. Full ekran ile karlılaşıyoruz ve neredeyse her şey dokunmatik. Vitesi yuvarlak. Bazı yönleri premium hissi verdi. Açılır cam tavan güzel. 3 farklı sürüş modu var. Eco, sport ve normal. Eco modda tork düşüyor, frenler yumuşuyor. Normal modda frenler sert tepki veriyor. Hele sport modda daha sert oluyor. Mild-hybridin yakıt avantajı sağladığını çok düşünmediğimi de ekleyeyim.

Gelelim fiyatlara.. yıllık bakım ücreti ilk 15k km’de 12 bin lira!! Bu bayilerin soygununa kimse dur demeyecek mi? Kendi aracım 2021 civic 30k bakımına geçen sene 10k istendi diye garanti bozup dışarıda 2.5k’ya yaptırarak en iyi parçaları koydurmuştum. Motor yağım da liqui moly! Yurt dışında garanti kapsamında hiçbir ücret ödenmiyor. Burası değişik bir ülke gerçekten! Elegance konfor paketini özdemirler kia bayi 2162’ye bırakıyor. Nisanda yani bayram sonrası zam gelecekmiş. Dövizin oynamasından dolayı daha yeni 30k zam yapmışlar , bir daha zam gelecek.

Dönüşte yol üstü borovalı nissan’a uğradım fakat kapalıydı. Qashqai’ye de bakacağım bir ara. Byd’den talep oluşturmuştum fakat dönüş olmadı. Ellerinde araç mı yok ondan mı aramıyorlar acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• smyrna kullanıcısına yanıt
    Aerodynamic olarak yerden yüksek araçların süspansiyonu çok yumuşak olamıyor zira yolda durmaz. Bunun moose test Performanlarinda sedan/hatchback ve suv araçlar arasındaki farkı inceleyerek görebilirsiniz.. Marka modeller arasında farklar olsa da (kia bir tık daha konforsuz olabilir) fakat bir sedan performansı beklemeyin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.