Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2025 (23. sayfa)

8 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 14 Misafir (7 Mobil) - 12 Masaüstü10 Mobil
5 sn
588
Cevap
320
Favori
53.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün bmw bayine bizzat gittim st isim yazmaya bile gerek görmedi. Sırada yüzlerce kişi var size nasıl sıra gelsin mealinde bir şey söyledi. Çokta tın valla. Kendileri bilir.

Oradan VW golf life için bayiye gittim. Dün söyledikleri fiyatı 15 bin artırdılar ayrıca bi sevimsiz geldi golf life gözüme.

En son yeni teslayı görmek için gittim araç 10 numara. Görevli arkadaş 1-2 aya sr siparişlerinin açılacağını söyledi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hirikus -- 30 Mart 2025; 23:47:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzmir özgörkey ciddiye almayın insanlarla alay ediyorlar bana üretim durdu demişti

• Yeni gelecek olanlarda deri döşeme de kalkmış biraz daha euro artarsa direksyon verecekler

• Arkadaşlar konfor, ses yalıtım, motor performansı yani genel olarak kıyaslama yaparsak sonuc ne olur? Nisan ayında babamlar için düşünüyoruz. Fiyatlardan bağımsız sormak istedim bayram sonrası kredi vs. durumuna göre değerlendireceğiz.

i20 elite
    Clio Alpine ( eledim perde hava yastığı olmaması ve çok yakıyor yorumları var?)
    İbiza fr
    polo life
    Bayon style

• boras06 kullanıcısına yanıt

İsteklerine göre cevap Polo

• hirikus H kullanıcısına yanıt
    Şu Tesla %10 dan gelirse direkt bende alacağım gayet mantıklı bir seçenek.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • boras06 kullanıcısına yanıt
    İbiza Fr aldım benzer şekilde arada kalıp. 260bin 0 faiz 6 ay kampanyası vardı. Polo'yla aynı paraya cam tavan, spor koltuklar, 115 beygir motor, 4 disk fren, spor direksiyon alıyorsunuz. Altyapı vs zaten aynı araba. İç malzeme kalitesinde bence fark yok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • netttt2627 N kullanıcısına yanıt
    Araç ne hocam

• psykheee P kullanıcısına yanıt
    Polo açık ara öncelikli ancak Ibıza da pek aratmaz.

• thegraywolf T kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun araç kaça geldi hangi renk ?

• RdvnKrca kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. 1380'e geldi Magnetic Gri rengin ismi. Füme gibi, maviyi de andırıyor. Opak renk istenirse 1370'e falan bulunabilir. İbiza'da Volkswagen'de olmayan sürüş modları da var bu arada. Anahtarsız giriş çalıştırma var. Aynı zamanda polo 2024, ibiza 2025 model.

• thegraywolf T kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim. Ben de
    Ibiza vs Polo arasında kalmıştım. Sürüş testinden sonra Polo tercih ettim. Polo iç malzeme kalitesi (Plastik aksamlar, Koltuklar, Multimedya) bariz şekilde daha iyi. Bunlar hariç söylediğiniz her şeye katılıyorum. Bana göre aynı fiyata
    konfordan feragat edilip İbiza tercih edilecekse cam tavan için tercih edilir o da kişinin zevkine kalmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7NationArmy -- 29 Mart 2025; 23:49:48 >
  • 7NationArmy kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Volkswagen konfor tarafında Seat sportif tarafta. İkisi de güzel arabalar, ikisini de alan pişman olmaz. Nedense Poloyu inatla 95 beygirlik motor ve kampana frenle yolluyolar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thegraywolf -- 29 Mart 2025; 23:53:7 >
  • EhtiyarKurt kullanıcısına yanıt

Satışlar envanter üzerinden yapılacak milisaniyeler içinde araçlar uçar. Umarım alsatçılardan, galericilerden bize kalır

• ktyalp35 K kullanıcısına yanıt
    St’ mi söyledi hocam.. Başka bir detay var mı?
    O zaman bu araç artık luxury olmuyor. sport denen baz donanıma düşmüş oluyor. Deri döşeme olmayan luxury araç mı olur? Komik olur. Sport donanımın jantları falanda farklı.
    Aslında deri döşeme çok sevdiğim birşey değil ama bu aracın iç görüntüsünü (özellikle mokka rengi) çok değiştiriyor. Ayrıca kumaş döşemesi de iyi değil görüntü olarak 2 serisinin .Ortası süet/ alcantara benzeri birşey olsa neyse.
    İX1 kumaş döşeme gelenlerde oldu ve gerçekten daha vasat bir görüntü oluşuyor.(Alttaki foto bizde satılan ix1 sport kumaş döşemesi)
    Çok talep gördüğü için vazgeçen olsa bile müşteri buluruz diye düşünmüşlerdir.
    Aracın dışı soru işareti yaratıyordu. Şimdi içini de zayıflatıyorlar. Bakalım hayırlısı artık.Yine ellerinde patlasın araçlar dediğimiz alsatçılar kazandı maalesef.

[sizer]SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2025[/sizer]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi g-dncr -- 30 Mart 2025; 9:13:17 >

• g-dncr kullanıcısına yanıt
    Bu al satçıların önüne neden geçmiyor devlet ya. Sarı sitede tüm ilanlar neredeyse galeriden. Adamlar zeytin toplar gibi topluyor. Tesla da böyle olacak muhtemelen.

• Rahmetli Babamın evraklarına bakarken 2005 yılında aldigi arabanın faturasını buldum, o zamanlar otv yüzde 37 KDV 18 mis
    [sizer]SIFIR ARAÇ  - FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU.[/sizer]

• g-dncr kullanıcısına yanıt

Yukarıda bir yazmıştı ama kumaş koltuk demedi, koltuk ısıtma olmayacak demişti.

• Arkadaşlar Nissan QASHQAI N-Connecta paket nedir?
    Broşürde bile detay bulamadın. N-design isimli bir donanım var, bu mudur?
    Yoksa herhangi bir donanıma ek opsiyon paketi mi?

• montaj34 kullanıcısına yanıt

Çok oteye gitmeyin, 2018 ekim de %18 kdv %35 otv ile honda civic almistim 106 bin tl ye. Normalde %50 ydi otv indirimiyle 35 e inmisti. Butcem dizel manuele yetmisti, dizel otomatik alabilsem daha binmeye devam ediyordum muhtemelen.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.