< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hirikus -- 30 Mart 2025; 23:47:39 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hirikus -- 30 Mart 2025; 23:47:39 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İzmir özgörkey ciddiye almayın insanlarla alay ediyorlar bana üretim durdu demişti |
Yeni gelecek olanlarda deri döşeme de kalkmış biraz daha euro artarsa direksyon verecekler |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İsteklerine göre cevap Polo < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7NationArmy -- 29 Mart 2025; 23:49:48 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thegraywolf -- 29 Mart 2025; 23:53:7 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Satışlar envanter üzerinden yapılacak milisaniyeler içinde araçlar uçar. Umarım alsatçılardan, galericilerden bize kalır < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yukarıda bir yazmıştı ama kumaş koltuk demedi, koltuk ısıtma olmayacak demişti. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Çok oteye gitmeyin, 2018 ekim de %18 kdv %35 otv ile honda civic almistim 106 bin tl ye. Normalde %50 ydi otv indirimiyle 35 e inmisti. Butcem dizel manuele yetmisti, dizel otomatik alabilsem daha binmeye devam ediyordum muhtemelen. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |