Araç totalde güzel ama süspansiyon sert. Yalıtım daha iyi olabilirdi. Etsi için özellikle garanti bittikten sonra ciddi masraflarla karşılaşanlar var. Malum garanti 2 yıl < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2025 (25. sayfa)

-
-
Daha önce kablo ve direksiyon ısıtma gitmişti ama karartılmış arka cam ve koltuk ısıtma vardı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yarın ya da salı günü bayiler açık olur mu? Araç değiştirme/değiştirmeme arasındaydım, Astra fiyatları çok makul gözüküyor, test sürüşü yapmak istiyorum.
Ne kadar hocam? 2. Eline hafiften bakıyorum, özellik olarak Grandland dan geride mesela ama neredeyse aynı fiyat.(Astra gs ve Grandland Ultimate)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Diğer konuda 1590 yazanlar olmuş, bir dönem 300K faizsiz kredi kampanyası da yapılmış. Bir şekilde düşeş gelir mi diye bakmak istiyorum. Elimdeki aracın pek piyasası yok, satışı uzun sürecektir, en azından önden almam gereken araca karar vermeye çalışacağım.
Grandland tercihim değil, İstanbul şehir içi ve otoyol karışık kullanıyorum, gerek park yeri gerekse yakıt olarak SUV araçlar hamallık olur.
Hocam faiz hassasiyetinizi gördüğüm için samimiyetinize güvenerek yazıyorum yanlış anlamayın. 0 faizli kampanyalardaki dosya masrafı vs masraflar caiz değil. O yüzden 0 faizli kampanyadan yararlanırsanız o gibi şeylere dikkat edin kolay gelsin. Masrafsız 0 faizli kredi kampanyası görmedim ben
Kur oynadı o fiyatlar zor. Ben 1500 diyeni görmüştüm sanırım opel arden'di de dolar 36 falandı. Yanlışım da olabilir.
Açıkçası 2. Elde temiz Astra veya Grandland arasındayım ben de. Sırf motordan dolayı Chery de bakıyorum ama çok aradayım. Grandland yüksek olması hoş ve daha dolu, Astra da güzel duruyor.
Chery’de bilinmezlik faktörü olduğunu düşünüyorum, ayrıca geçen sene yakaladığı fiyat avantajını da kaybetti.
2. El ilanlara bakıyorum fakat kredi faktörünü de göz önüne alınca neredeyse aynı fiyatlar isteniyor. Bayiden sıfır araç çıkarmanın keyfi düşünüldüğünde bu fiyatlar ile ikinci elde düzgün ilana denk gelmek çok zor.
Ben yaşım ve ağırlıklı 1-2 kişi kişi kullandığımdan ötürü Astra’yı daha çok beğendim, inceleme videolarında da çok olumlu yorumlar yapılmış. Üstelik ilk çıktığında 1.5 R-Line Golf ile aynı fiyata satılırken şu sıralar 116ps Life Golf’ten daha ucuza satılıyor, fırsat aracı haline gelmiş. Bu hafta içerisinde test sürüşü yapıp karar vereceğim, 1.95 boyum olduğu için beni hayal ettiğim kadar memnun etmeyebilir.
Sıfır faizli olarak değil de ödemenin bir kısmını taksitli yapma şansı vermiyorlar galiba. Ya da bu şekilde olmasında bir yasak mı getirilmişti?
1.3 1.4 civarında sıfır araç önerilerine ihtiyacım var(farklı markalara önerilerine açığım)
Kafamdaki modeller
1.0 taigo
1.4 tüplü bayon (sıfırı olmadığı için sıfır ayarında )
1.0 polo
3 kişilik aileyiz eşimle kullanıcaz ve alıp garanti uzatıp garanti bitene kadar satılmayacak
Yatırımdan sonra özellikle tiggo 4 pro fiyatını merak ediyorum. 1.1 ila 1.2 bandında gelirse tam fiyat performans aracı olacaktır. Daha tiggo 2 ler de var ama buraya getirirler mi bilmiyorum. Onlar 1 milyonun bile altında gelebilir. Bakmayın 1m altında araba yok diyenlere. Çinliler piyasayı domine edince göreceğiz kaç liraya düşecek o fiyatlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam gördüğüm tablo formentor = altın birçok araç fiyat düşerken formentor düşmüyor talep eden çok imkanınız var ise acele etmenizi tavsiye ederim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Listenize Nissan Juke’u da ekleyebilirsiniz diye düşünüyorum.
-
Fiat 600e kaliteli ve farklı bir araç.
-
Daha geçen haftaya kadar 2200e VZ Line vardı kıyıda köşede o maliyetten kalmış araç aramak daha mantıklı. VZ donanım 100K nın çok üstünü hak ediyor, koltuklar, ses sistemi, jantlar vs.
-
Test sürüşü yaptınız mı
Acc sistemi de sadece vz lineda var. Onu da ekleyince 100 bin fark çok az kalıyor.
Supreme de standart oldu. ACC sistemi. Lakin hala çok fark var donanımlarda.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X