Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2025 (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: barikko Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
602
Cevap
334
Favori
55.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu konuda yalnızca fiyat ve stok bilgisi paylaşabilirsiniz. Sadece ilgili bilgileri ekleyelim.

Sohbet ve tartışma için aşağıdaki konuyu kullanabilirsiniz:

SOHBET VE TARTIŞMA KONUSU

Teşekkürler ve iyi forumlar.

• karti K kullanıcısına yanıt

Geçen ay 2200 olan Formentor VZ-Line'ı 2380'e çıkarmışlar (Beyaz ve Siyah varmış). Bir de 2.8m'den düşüyor diyolar, hemen yan binada Elegance Tiguan veriyorlar 2.8m'e. Aklımızla mı alay ediliyor anlamıyorum ki? Euro 2 lira aldı 55 bin euro desek arabaya (ki değil) 110 fark etsin hadi, 180 nasıl fark ediyor? Bu fiyata alana hayırlı olsun, Mart ayında 2200, Şubat ayında 2450, Nisan ayında 2380, kim kime tutturursa heralde mantık... Ben arabamı şimdi satıp mı beklesem yoksa satmadan mı beklesem bilemedim.

• 3.nesilincici 3 kullanıcısına yanıt

1.0 motorların hepsi klasik kuru tip dq200 kullanıyor . En sorunsuz yada güncellenmiş dsg dedikleri dq381 ıslak kavramalı olan.

2.0 motor hacimlerinde hepsinde ıslak tip yada farklı şanzıman kullanılıyor ve bunlar güvenlidir ayrıca ülkemizdeki dq381 örnekleri için :

audi q3 - 35tfsi - 2021 ve sonrası

vw arteon - 1.5 tsi

vw tiguan 1.5 tsi - 2020 sonrası

vw passat 2.0 tdi alltrack

vw passat 2.0 tdi 4motion - 2017 sonrası

skoda kodiaq - 1.5 tsi

seat / cupra ateca - 1.5 tsi

cupra formentor - 1.5 tsi

cupra terramar

• batikan09 B kullanıcısına yanıt
    Atecada dq200 var.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • [sizer]SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2025[/sizer]

[sizer]SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2025[/sizer]

Kampanya var ama bu fiyatlara ( pazarlıkla %10 indirim olsa bile ) bu JUKE modelinin çok satması çok zor B+ SUV olarak.

• Kia elegecance için 2.250 fiyat aldım, x trail 2550 sizce fiyatlar nasıl suv araç almak istşyorum tiguan eleganfe 2800 küsür dediler

• Audi a3 sedan siyah renk 2.467 m --doğuş oto maslak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • superstarr1907 S kullanıcısına yanıt
    Mtv son kullanıcınin borcudur. Adınıza tahakkuk eder.
    Satici dilerse bunu toplam fiyata dahil edip sizin adınıza öder. Size sunulan nihai fiyat teklifinde hangi kalem ne kadar yazar. Mtv bu listede yoksa siz ayrıca ödersiniz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • acquiles A kullanıcısına yanıt
    Psikolojik bir durum. Araçta 40 50 binlik farkı görmezden geliriz, 3 bin tl lik Mtv için kendimizi yorarız.

• memocan2468 kullanıcısına yanıt
    Ona bir şey diyemem haklısınız . Neticede kullanıcınin cebinden çıkan bir vergidir :)

• bursa byd bayi

seal u ev - 1,9 milyon

seal u dmi - 2,0 milyon

hadi hayırlı işler.

• acquiles A kullanıcısına yanıt

Bu durum biraz karışık acele etmemekte fayda var. Aynı bayiden hem kardeşime hem kendime araç aldık 2 ay ara ile. İkimizin teklif formunda da MTV ile ilgili bir açıklama yok.

Kardeşim aracı aldıktan sonra MTV sorguladı borç gözüktüğünü görünce ödedi geçti üstüne düşmedi.

Ben aracı aldıktan sonra aynı sorgulamayı yaptım, bende de 2025 ilk MTV gözüküyordu, satış danışmanım ile iletişime geçtim, bayii toplu olarak ödüyor ay sonuna kadar ödenir dedi. 2-3 gün sonra kontrol ettiğimde borç ödenmişti.

Kısacası kardeşim aceleciliğinin kurbanı olmuş oldu bende merakımın faydasını görmüş oldum. Tabii bunu siz sormadan bayiinin halihazırda sizi bilgilendirmesi gerek orası ayrı konu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sergenss -- 4 Nisan 2025; 15:50:21 >
  • Sergenss kullanıcısına yanıt
    Karışık değil esasen
    Adınıza kesilen faturada belli olur.. Mtv dahil tutar sa bayi toplu oder doğru..
    Fatura kesilirken detaylar yer alır. Araç bedeli, mtv, Tescil bedeli vs ayrı şeylerdir. Kullanıcılar parayı verdim cepten çıkana bakarım deyip faturayı incelemedigi için karışıyor :)

Kullanıcı olarak, arabanın kendi fiyatını sormak yerine, paspas veriyormusunuz diye sorduğumuz için bu işler başına geliyor insanların genelde maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 4 Nisan 2025; 15:52:59 >
  • samgunner S kullanıcısına yanıt
    Çinde indirim Türkiye’de Bindirim.

• samgunner S kullanıcısına yanıt
    Kendileri bilir. Martta dmi versiyonu 1300 küsür, ev versiyonu 600 küsür satmiş. Bu kadar teşvik ve dolu bayilere ilgiye gore çok az bu rakamlar. Hele ince aks ve amortisörlerin çinde güncellendiği ve güçlendirildiği söyleniyor ama bizdekilerde yok bu. Ev modeli test aracı yok kaç kere talepte bulundum byd sitesinden ama bayi yok diyor. Elektrik kabloları açıkta bir plastik koruyucu bile koymamışlar.
    Ayrıca oturmuş bir servis agı da yok henüz.

[sizer]SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2025[/sizer]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgi forum -- 4 Nisan 2025; 16:12:27 >

• [sizer]SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2025[/sizer]
  • Golf life- aytaşı gri-1810 (doğuş-ankara)

• ALBAY kullanıcısına yanıt

Millet almak için sıraya girerse böyle olur. Türkiyede bilinçli tüketici sayısı çok az.

• quote:

Orijinalden alıntı: bps

Millet almak için sıraya girerse böyle olur. Türkiyede bilinçli tüketici sayısı çok az.

Ne kadar talep o kadar artış. Bu byd'ye has değil. 5 dakikada 400km menzil yaptı adamlar rakipsiz  

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.