< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2025 (27. sayfa)

-
-
Şanzıman kuru. Ama elektrik desteğinden ötürü biraz daha rahat edecektir. Asıl sıkıntı etsi, sorun yaşayan çok kişi var. Superb nasıldır bilmiyorum ama yeni tiguan ve passatta yazılım problemleri bol
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kuru daha sıkıntısız olan mı ?
Öyle bir ayrım vardı sanki ıslak kuru arasında
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Islak daha sorunsuz
Aynı fikirdeyim bende arabayı yenilemem lazım ancak yapmak istemiyorum, nasip artık.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kuru dsg dediğimiz dişliler birbirine temas halinde , ıslak kavramada ise dişliler yağ içinde çalışır. Otomatikman yağ ısıyı dağıtır ve kuru şanzımana göre daha az ısınır. Ne kadar sıcaklık o kadar çok tahribat
Bu yüzden ıslak kavramalar daha uzun ömürlü ve daha az sorun çıkarmaya meyillidir
-
sıfır mı 1300 , life mı?
-
Hocam sıfır düşünüyorum. İkinci elde olabilir daha uyguna 1150-1200 civarına. Life paket evet
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tiguan kullanıcısı olarak araç sessiz ve yalıtımı iyi diyebilirim. Ses izolasyonlu yan camlar var araçta.
C5A'da da akustik cam var kullanıcıları aracın sessiz olduğunu söylüyor.
-
Kuru veya ıslak olan şanzıman değil kavrama yani debriyaj plakası.
Şu an BMW X1 Phev kullanıyorum kiralık, bir önceki uzun dönem kiralık kullandığım araç Mercedes EQB idi. Evdeki kendi istanbul aracım ise clio :)
Şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki BMW X1 oldukça sessiz ve yalıtımlı bir araç. Hatta sahte motor sesini bile kapattım (iconic sounds) aracın sessizliğini çok sevdim çünkü.
Mercedes EQB'nin yalıtımı ise Clio'nun yalıtımından bi farkı yok. 0 şaka...
Yakın zamanda test ettiğim araçlar hakkında bilgi vereyim dedim selamlar...
-
2 nisanda bayi açık ise görüşeceğim hocam, 2250 gibi bir fiyata çözebilirsem aracımı hemen satılığa çıkaracağım. Ben 2020 yılında Business passat alırken de liste fiyatı 330 bin lira gözüküyordu 289'a almıştım (2 ay sonra teslim almıştım, fiyatı euro artışına rağmen oynamamıştı) ümidim yine aynı durumun olmasından yana. Listede gözüken 2600-2800 gibi bir fiyat ütopya, o fiyata Tayron satıyorlar.
-
Şuanda 2017 model yeni kasa Citroën c-elysee 1.6 hdi kullanıyorum. Haftalık ortalama 80-150km (mevsimsel fark ediyor. Yazın daha çok km, kışın daha az km) yapıyorum ve yolun büyük kısmı şehir içinde oluyor. Bulunduğum yerde iniş-çıkış da epey mevcut, çok düz bir yerde sayılmam.
Eşim de kullanacağı için otomatik almam gerekiyor. 800-900k bandında egea hb 1.6 dizel otomatik urban plus almak mı yoksa c3 1.2 puretech alıp üste port bagaj almak mı daha mantıklı olur?
"Şu model de senin ihtiyacını görür" diyeceğiniz modellere de açığım.
Edit: Ellerinizden öper, biri 6, diğeri 3.5 yaşında iki de çocuk var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuş Kafası -- 1 Nisan 2025; 6:53:19 >
Yeni hs olabilir videolardan izlediğim kadarıyla. Otomobil günlüklerim sırayla yeni Tiguan ve hs test etti. Hs daha çok övdü ki tiguan da zaten bu konuda hep en iyilerden olmuştur. C5a da övüyorlar, hiç binmedim ama hs ayarında olmaz gibi geliyor. Kardeşi 3008 vs o kadar yalıtımlı değil.
Kia Sportage Elegance Konfor ile Elegance Konfor Plus arasındaki fark nedir?
Ben de tiguan kullanıyorum fakat özellikle taşlı asfaltta resmen kafam şişiyor lastikten midir anlamadım gitti
İnsanlar boykotu yanlış yerde aradı otv yüzde 80 iken yine arac aldı ve su an gelinen nokta çıkmaz bir durum her ay zam zam zam hangi memur ya da hangi orta düzey biri 2400 e dolu bir araç alabilir
Arkadaşlar Stonic mi Bayon mu? Çok kararsızım.
Hocam bozuk yolda devreye süspansiyon girer Tiguan'lar arkalar bağımsız süspansiyon buna rağmen süspansiyon ayarları sert olduğundan bozuk yolda hissetiriyor. C sınıf orta segmentte beklentiniz çok yüksek olmasın hele ki bozuk, taşlı asfalt yolda premium sınıflar da sizi hayal kırıklığına uğratır. Bilinen marka lastik kullanıyorsanız ve havası çok yüksek değilse lastik değişiminden de beklentiniz yüksek olmasın. Köpüklü lastikler var sesi %25 azalttıklarını iddia ediyorlar ama denemedim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X