Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2025 (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: barikko Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
602
Cevap
334
Favori
55.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar adblue,dpf vs. olmayan eski tip koy motorini git tarzı dizel araçlar için hangi yıllara bakmak lazım. 1.5 Dci clio bakıyorum.

• Zala_ kullanıcısına yanıt
    En ufak fikrin yok konuda bilmiş bilmiş yazıyorsun. İnsanların beklediği o mu? Çok enteresan insanlarsınız ya

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • VZ line'da travel assist geliyor, sennheiser ses sistemi var (hoparlör ve amfi sennheiser değil bu arada), DCC var (sert süspansiyon istemeyen için artı) 19 jant, matrix LED, 360 kamera, bucket koltuk, kör nokta uyarı vb var, aradaki fiyat farkını hakedecek donanımlar bunlar. Liste fiyatı 2800 civarı oldu sanırım, 2200 e VZ bulmak zor olur bundan sonra.

• g-dncr kullanıcısına yanıt

iX1'de detay olarak söyle oldu: Yaklaşık Aralık 2024'ten önce gelenler X-line'dı. Recaro deri koltuk (baldır destekli), ambiyans aydınlatma, ön gövde ve kapı üstleri dikişli deri kaplama, iç mekanda krom görünümlü trimler, karartılmış arka camlar ve kablolar vardı araçlarda. Yaklaşık Ekim ve Kasım 2024'te gelen X line'larda ise sadece koltuk ısıtma eksikti. Yaklaşık Aralık 2024'ten itibaren Sportline gelmeye başladı ve üstteki donanımların tümü eksik..

Malesef bayiler, galeriler ve çok sayıda almış olan filocular sadece deri koltuk yok diyerek tüketiciyi yanıltmaya çalışıyorlar. Sportline halen fiyat performans ama değerlendirirken farkları da göz önünde bulundurmak gerek.

2.30e'yi Sportline gönderirlerse dış tasarım dezavantajıyla birleşince talebi biraz azaltır ama hala bu fiyata iyi araç olur. Tasarım zevki tabi ki önemli ancak iyi bir araç tasarımdan daha fazlası değil midir?

Umarım iX1'de yaşanan bilgi kirliliği 2.30e'de yaşanmaz. Bayilerden alınan formlara dikkat etmek ve donanımlar konusunda teyid almak iyi olur.

• mob33 kullanıcısına yanıt

Yanlış yazmışım dcc sistemini diyecektim. O da geldiyse supreme’e bilmiyorum ama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • marslan1999 kullanıcısına yanıt

Hocam ben de 1.90'ım, Corsa var sıkıntı çıkarıyor bir fırsat da çıkınca 1250 civarına bakmaya başladım da o civara da artık B sınıfı zor geliyor. Şimdi 1400 civarı bakıyorum.

Astra güzel, 1400'e bulunuyor 2. Elde temizi, ama işte şu 1.2 T motor soru işareti bende (Şu anki aracımda da ondan var, 29k falanda km). Bir de özellik olarak Grandland'a göre boş kalıyor. Arka süspansiyonları bağımsız mı Astra'nın acaba, sanmıyorum ama. Ne bileyim Grandland PP pakette koltuk soğutması, 360 görüşü, özellik olarak çok daha dolu gibi gelmişti.

He bakıyorum ikisinin de MY24 föylerine, fark uçurum değil ama Grandlandda radar bazlı aktif acil fren sistemi diyor diğerinde sadece aktif acil fren. Yani bu föyler de direkt güven vermiyor, iyi hazırlanmamış gibi. Ya da diğeri kamerayla falan fren yapıyor. Ucu açık bırakılmış.

• Luuca L kullanıcısına yanıt

Dönüş çapı düzelmedi, direksiyon tur sayısı arttı

• Luuca L kullanıcısına yanıt
    Umarım %10’a girer. ben de o zamana kadar ekstra güzel bir fırsat çıkmazsa juniper alma niyetindeyim. Envantere bot yazan Al satçılardan kalırsa tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FuatDoblo -- 31 Mart 2025; 17:55:17 >
  • FuatDoblo F kullanıcısına yanıt
    Ayrı ayrı gelmez, kaç konfigürasyon varsa o kadar düşer aynı aracı bir çok kişi alır taki gerçek stokları bitene kadar kaybolmaz

• thegraywolf T kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun hocam. 2016 yılında manuel ibiza almıştım, 5 sene kullandım sorun yaşamadım. Fr paket ile daha yakınım ibiza ya.Acaba dsg konusunda son yıllarda gelişme var mı arıza alan oluyor mu hala?

• sahinkral1 S kullanıcısına yanıt
    2010 - 15 arası bakın..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • FuatDoblo F kullanıcısına yanıt
    şimdi araştırıyprdur hala.. sr ne.? . lr ne.? . performans.. dual motor vs.. kafa 1500 olmuştur..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ganeja kullanıcısına yanıt
    😂 bir de yargı dağıtması yok mu, hadi alın tesla falan

• leandre L kullanıcısına yanıt

güzel açıklama için teşekkürler. Böyle net bilgilere hasret kalmıştık forumca

• boras06 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, şans işi hocam. Dsg çok gelişti ama bence. Eskiye göre daha yavaş vites değiştiriyor ama daha sağlam olduğunu düşünüyorum. 500 km'deyim şu an. Zamanla yorumlarımı yazarım. Çok beğendim aracı genel olarak. Siyah tavan vs çok sportif, iyi hissettiriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thegraywolf -- 31 Mart 2025; 21:13:58 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • C suv araçlar arasında en sessiz yalıtımlı model hangisi acaba . Premiumlar haric

• cafzafer2 C kullanıcısına yanıt

En iyisi midir bilmem ama 20 inch janta rağmen ben australin yalıtımını çok beğendim

• Herkese merhaba , 1 milyon 300 e polo almayı düşünüyorum arkadaşlar. Hem otomatik olması hemde Volkswagenin 2. Elde çok değer kaybı olmaması ve kadın erkek her türlü kişiye hitap edip satım sürecinin hızlı olması alım sebeblerimden.( uzun süre elimde kalmayabilir araba , ya ev yada bir üst araba için başlangıç arabası olacak polo.) Bu bilgileri ışığında başka bir öneriniz var mıdır arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vuslatteri -- 31 Mart 2025; 22:1:57 >
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.