Şimdi Ara

Sıfır Araç Kapılar Uyuşmuyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben hiç sıfır Rolce Royce göremedim, sıfır Rolce Royce incelemesi yapıp kapılardaki düzensizliğe kadar dikkat ettiğine göre forum için özel bir adamsın. Tebrik ederim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kurt.kaya kullanıcısına yanıt
    İnce yerden yakalamışsınız, tebrik ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ardaellibeş A kullanıcısına yanıt
    Öncelikle aracınız hayırlı olsun daha önceden 3-4 günlük bir kiralayıp gezme fırsatım oldu ben aracı gayet beğendim özellikle bu rengi çok yakışıyor. Kapı uyuşmazlığı konusu şöyle fabrikada üretilirken tam olarak oturmayan çok oluyor ve fabrikadan çıkmadan kontrol edilip oturtulur ama bazen gözden kaçan hatalar olabilir ben Skoda da görmüştüm birde forumda bagajı yamuk duran Megane vardı. Bunlar olabilir şeyler servis yardımcı olur diye düşünüyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Serviste basit ayarla düzeltilebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Montaj hatasıdır sıkıntı yok

• Servise götürün ayarlasınlar. PDI'da gözden kaçmış.

• Servise götür ayarında sıkıntı vardır 5dkda düzeltirler.

• kurt.kaya kullanıcısına yanıt
    Kalinçom, youtube ta son model sıfır Rolls Royce tanıtımı (review) bircok kanal var hatta aralarında Almanya da yaşayan Türk bir var. Videolar da HD, her ayrıntı tabak gibi ortada. Orada görüyorum ben de. Oho daha neler görüyorum ki. 2020 Mercedes arka bagaj bir tarafdan daha basık. Bir de işçiilik hatası değil, tasarımda ucuza kaçma var; ön direk ön çamurluk kaporta birleşim yerleri, Mercedes S te bile dikey birleşim yani Fiat Opel vs deki gibi yapıyorlar, tam bi felaket. Gerçek kalite arabalarda örneğin Bugatti Chiron 'da o birleşim yatay ve cok estetikdir.

• Galeriden sonrasını okumadım.Gecmis olmasin

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.