Şimdi Ara

Sıfır Araç Kapılar Uyuşmuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • galeriden almak zorunda kaldığım 20 kmdeki Opel corsa f aracımın sağ ön kapısı sağ arka kapıya göre biraz daha yukarıda kalıyor. Önden bakınca pek fark edilmese de arkadan bakınca bir boşluk olduğu anlaşılıyor. Noter onaylı güvenilir bir ekspertizde hiç bir sorun bulunmadı ama şimdi biraz batmaya başladı. Alalı birkaç gün oldu ne yapmalıyım? Bu normal mi? Servise götürsem düzeltilir mi? teşekkürler şimdiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardaellibeş -- 17 Ekim 2020; 20:27:28 >

• Sıfır Araç Kapılar Uyuşmuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• o kadar fark olabilir. toleranslar dahilinde. Sıfır mercedes hatta Rolls Royce te dahi bazen o tür düzensizlikler benim de dikkatimi cekiyor. Ben de ayrıntıya acayip dikkat eden biriyimdir. Kapıdaki yüksekliği bir kaportacıda, ama bu işlerden anlayan bir kaportacıda düzeltebilirsiniz. Benim tanıdığım bi kaportacı vardı ama kolları alt kısımları kalın, güçlü bir adamdı, eliyle tutarak kaportalara son seklini veriyordu. Onun gibi birini bulursanız daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuğkan-0153 -- 17 Ekim 2020; 20:26:47 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aldığınız araç sıradan bir araç, Lexus gibi takumi ustaları çalışmıyor fabrikada, böyle titizlik yapan insanlar Lexus almalı bence

• Böyle bi boşluk kabul edilemez bildiğin menteşelerden düşmüş kapı gibi, eğer uğraşırım derseniz uğraşın.

• Cevaplarınız için teşekkür ederim tüm araçların titizlikle yapıldığı günleri de göreceğiz umarım.😊

• ben çok göze çarpacak bir kusur göremedim. sonuçta B segment bir araç olur o kadar kusurlar. bundan bir sonuç alamazsınız.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ayar istiyo normal bunlar..

• 200.000 tl verince yüksek beklentiye girmek normal tabi ama gerçekler böyle.

Düşük bütçeli ekonomik bir model.

• ahmet3976 kullanıcısına yanıt

Ulan ne adamlar var ya, adam sana soru sormuş sen tutup arabanın fiyatını atıp ekonomik diyosun. Sen neye biniyosun ekonomi sınıfımı yoksa lüx sınıfımı

• Arkadaşın mesaj normal. Sonuçta araç €14.000 ile ekonomi sınıfında Türkiye'de ise zengin sınıfında. Kızılacak birşey yok.

• O kapıda menteşelere asılmışlar gibi boşluk var ekonomi sınıfı olabilir hakkını arasın ve arkadaşın konuşma tarzı hoş değil.

• Kul yapısı olur hafız istersen garantisi var iken bir servise gidip sor onlar gerekirse incelerler sana söylerler

• sorun yok oynat devam sıfır hatasız araç zor bulunur.

• Hepinize teşekkür ederim, ne olur ne olmaz bir servise göstericem aklımdan çıksın diye. Gerilmeye de gerek yok hocam

• Neresi ?

• araç Honda Civic olsa konu 28 sayfa olmuştu

Ama burda toleranslar dahilinde her araçta olur sorun yok

Ah DH

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.