Şimdi Ara

Volkswagen Jetta Kapı Kapanma Sesi (farklı araç, aynı ses)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
0
Favori
5.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha önce açtığım konuda, Jetta kapısının kapandığında çıkan "tarrrr" sesine dikkat çekmiştim. Bazı arkadaşlar haklı olarak aynı sorun ile başka araçlarda da karşılaşıldığında sorun olarak değerlendirelebileceğini söylemişlerdi. İşte bu da başka bir araç.

Yalnız telefonun mikrofonu daha önce çekim yaptığım fotoğraf makinesine kıyasla daha başarısız kaldı. Yine de ses belli. Canlı olarak ise çok daha net bir şekilde duyuluyor "tarrr" sesi. Biraz yüksek sesle dinleyin.

Daha önceki videolar da bunlar;

• Kapı işte arkadaş ne kadar abartıyorsunuz.
  • "Tarr" diye çıkan ses kalite ve prestijin sesi. Abartmayalım lütfen! O bir Vw. Çık kapısına sallan yine birşey olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: L.J
    Kapı işte arkadaş ne kadar abartıyorsunuz.

Kapanma sesi ile kalite kasan Volkswagen ve bunu destekleyen kullanıcılar var. Bu Volkswagen'in kapısı kapandığında ise nereden geldiği bile belli olmayan bir sarsılma, titreme sesi geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utku

quote:

Orijinalden alıntı: L.J
    Kapı işte arkadaş ne kadar abartıyorsunuz.

Kapanma sesi ile kalite kasan Volkswagen ve bunu destekleyen kullanıcılar var. Bu Volkswagen'in kapısı kapandığında ise nereden geldiği bile belli olmayan bir sarsılma, titreme sesi geliyor.

Valla kulağımda mı bir sorun var ya da benim algım mı zayıf bu konuda bilmiyorum ama normal bildiğin araba kapısının kapanma sesi bu videolarda da vardı hiçbir farklılık duymadım. Ne iyi ne kötü yönde. Kapı işte la

Ha ses mühendisi kapı uzmanı arkadaşlar vardır o tok kapı sesini alamadım ben derler veya o ses bu işte kalite bu derler onlara da bir şey diyemicem.

• Sesi cam yapıyor sanırım; çok da takılma be Utku'cum; içine bine bine sonunda jetta alacaksın sonunda..
  • Volkswagen çekememezliği millete neler yaptırıyor, neler yazdırıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

Volkswagen çekememezliği millete neler yaptırıyor, neler yazdırıyor.

Yav he he ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadarda abartmayalım bence
  • Fanlar yetişin prestij elden gidiyoo...

• quote:

Orijinalden alıntı: __éSér__

Bu kadarda abartmayalım bence

+1
  • CC nin kopan kapısını buna takmışlardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.C.k.

Sesi cam yapıyor sanırım; çok da takılma be Utku'cum; içine bine bine sonunda jetta alacaksın sonunda..

kesinlikle cam değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: __éSér__

Bu kadarda abartmayalım bence

+1905
  • cam açıksa yapar ama kapalıysa ses gelliiyosa ayrı. Videolardan sesi algılyamadım ben.
  • Ev kapıları da araba kapıları gibi olsaydı benim evim senin evinden kaliteli mi diyecektiniz.
  • Volkswagen'in CEOsu olsam sırf Türkiyeye özel bir jetta yaptırırdım sadece 4 kapı olacak başka bi şey yok.O bile bazı araçlardan fazla satardı.Duruma bak
  • Jetta forumda maymun oldu zaten üst üste konu açmaya gerek yok becerememişler yapamamışlar arabayı bu kadar basit.
    Tek bir konu açsak jettayla ilgili oradan tartışsak daha iyi bence böyle üst üste konu açtıkça gereksiz yere kamplaşıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

Jetta forumda maymun oldu zaten üst üste konu açmaya gerek yok becerememişler yapamamışlar arabayı bu kadar basit.
    Tek bir konu açsak jettayla ilgili oradan tartışsak daha iyi bence böyle üst üste konu açtıkça gereksiz yere kamplaşıyoruz.

Aslında yapamamışlar diye birşey yok. Sorun o kadar pahalı satılan araçta abuk subuk şeylerin olması. Hadi Doğuş yüzünden yüksek fiyata sahip olmasının dışında abuk subuk şeylerin olmasını da hoş karşılayabiliriz de, sırf fiyatı pahalı diye matah birşey sanan sabah jetta akşam jetta diye yatıp kalkan elemanlara güzel kapaklar bunlar. Fiyatı, kalitesine göre olsa alınıp binilecek araba, zaten şu anda büyük firmaların ürettiği arabalara binilmez diye birşey yok. Bizim için tek kıstas fiyat/performans oranı. buda jetta'da yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Du Hast -- 23 Ağustos 2012; 21:27:05 >

• Sesini duyucam diye ikide birde ac kapa eskitiyorsunuz bu Volkswagen'larin kapisini. Sonra kazada dusuyor kapilar
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.