Şimdi Ara

Volkswagen Jetta Kapı Kapanma Sesi (farklı araç, aynı ses) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
0
Favori
5.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Sezgintr

Konuya bak tarrr sesiymis. Cok takintili bi insanim 6 aydir kullaniyorum bu sesi hic duymadim hatta tam tersine arabama binen herkeste kapilarin kapanmasindan itibaren aracin kalite koktugunu soyluyor. Hadi yolda giderken tarr tarr oter veya kapinin kapanip acilmasinda bi problem vardir ac konuyu soyle ama nedir bu arkadas. Bu araci test etmeden once diger butun markalara baktim hepsinde kapi acarken kapikolundan gelen ucuz plastik surtunme sesini ne yapicaz jettada oyle bi durum olmadigi icin tercih sebeplerimden biriydi. Bence konu acacaksan butun markalardaki genel sikintidan bahset tarrr sesiymis valla gulesim yoktu bence sende acilen bi jetta alda icindeki su baskin duygudan kurtul.

O sesi de biz çıkarıyoruz zaten. :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Utku cezalı olmayınca hiç çekilmiyosun..
  • şu meşhur sağlam kapı tok kapı konusu açılınca bir tane pimapen benzeri reklam koyayım diyorum bir türlüğ denk gelmedi
    bulan arkadaş olursa benim yerime koysun

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IV.MAN -- 24 Ağustos 2012; 17:18:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: evolvo

Utku cezalı olmayınca hiç çekilmiyosun..

Bırak şimdi. Aynı videoyu Astra'yla çekmiş olsaydım sen de bir ton eleştirirdin. :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne kadar boş işlerle uğraşan insanlarımız var,kalkınamamamızın nedeni belli
  • quote:

Orijinalden alıntı: CorsairSA

Ne kadar boş işlerle uğraşan insanlarımız var,kalkınamamamızın nedeni belli

Ne yapsam kalkınabiliriz acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utku

quote:

Orijinalden alıntı: evolvo

Utku cezalı olmayınca hiç çekilmiyosun..

Bırak şimdi. Aynı videoyu Astra'yla çekmiş olsaydım sen de bir ton eleştirirdin. :D

Astranın ses sistemi vw'e beş çeker, dişli asfaltta yol sesi eşliğinde unplugged tıkırtı ve cızırtı senfonisi standart sunulmuş bir araç. Bir süredir izmirden çıkmamıştım, aslında o kadar ses yok neden rahatsız oluyordum acaba diye düşünmeye başlamıştım ki tatilde Antalyaya gittim hatırlattı sağolsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lee-on!

İçinde bir yay var gibi bir ses geliyor. Gergiden bırakılıyormuş gibi bir rezonans sesi... Bende de Cordoba var. Maşallah onun da içinde hiçbir şey yok teneke gibi tırt diye ses geliyor. Açıkçası ben de takarım böyle şeylere. Ama altı üstü Jetta yani... Orta sınıf aile aracına sırf Doğuş'un fiyat politikası yüzünden Porsche gibi davranıyorsunuz o şekilde beklentilere giriyorsunuz fanatiklik yapıyorsunuz onu anlamıyorum. Yok koca VW mühendisleri bilmiyor mu falan... Komik gerçekten. Yeri gelince binlerce aracını geri çağırıyor büyük firmalar...

Onların taptığı araçların eksi yönünü belirtince ortaya serilir hemen bu Volkswagen mühendisleri. Volkswagen mühendisleri bütün araçlarını Bentley Mulsanne hassasiyetiyle yapmaya kasıyorlar ya.

• hal öyle bir durum aldıki araç kapısı ile alıp gitmekte

efsane oldu iyi veya kötü yorum yapmıyorum

halbuki daha jant kapakları..arızalı kavrama ve dsg si can çekişip dizel motorları rakiplerinin karşısında ezilip büzülürken.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Mysterious_

Fark göremedim
  • waka waka ee eee
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sedat.

Böyle galeri galeri gezip kapi pencere testi mi yapiyosun sürekli...

Geçmiş olsun..

• Akşam akşam ne güldüm ya!
  • Jetta dışında lazer kaynak kullanan rakibi var mı acaba ?

Focus 3 maalesef
    Cruze maalesef
    Yeni Civic maalesef
    Yeni Elantra maaleef
    Yeni Cerato maalesef
    Yeni Mazda 3 maalesef
    Fluence maalesef
    Corolla maalesef
    Octavia var ( VW grup )

size kapıdaki tarr sesi ile başarılar.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.