Şimdi Ara

Volkswagen Jetta Kapı Kapanma Sesi (farklı araç, aynı ses) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
0
Favori
5.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: atakangrbz

quote:

Orijinalden alıntı: Utku

quote:

Orijinalden alıntı: 207m

quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

Kendi kullandığım corolla (aynı model, videodaki araç terra donanım seviyesi) ve golfün karşılaştırma videosu.

Hocam olur mu hiç corolla 2005 golf 2006 model hiç adil olmamış

Kusura bakmayın ama bu aracın kalitesizliğini başka markalara çamur atarak önemsiz gösteremezsiniz. Konu Jetta.

Plastiklerin kesildiği yerlerdeki çapaklarıyla duran, kapısı kapatıldığında ne olduğu belirsiz sesler çıkaran, koltuk üzerindki dikişlerin bile düzgün atılmadığı, kapı menteşeleri inceltilmiş, maliyetten kaçmak için içeriden bagqja ulaşma kapağına menteşe bile konulmayan, daha 5000 km'de içinden can sıkıcı sesler gelen, bagaj kapağı ve motor kaputu da videodaki corolla gibi açılan Jetta'dan bahsediyoruz.

Ki videodaki corollanın kaputundan kesinlikle öyle ses gelmez.Dikkat ettiyseniz aracın ön taraftaki kaputun altında bulunan ızgara sökülmüş.Dünyada fanatik mi yok sanki....

videoyu izlemedim ama genel konsepti belli.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Jetta bitmiş.
  • 6 ay...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Killer_Elite

Dogusun yerinde olsam sadece kapi satardim boyle bide milleti siraya sokardim cam dsgli olursa fiyat farki alirdim

Gece gece iyi güldüm
  • Vw nin jettanın lanciadan alfadan fiatdan kat kat kaliteli olduğu açık ve net ne kadar kaliteyi düşürsede.. ki düşürdü mü orasıda tartışılır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: eggys

Vw nin jettanın lanciadan alfadan fiatdan kat kat kaliteli olduğu açık ve net ne kadar kaliteyi düşürsede.. ki düşürdü mü orasıda tartışılır..

Hocam yazılarına rast geldigimde ciddi ciddi merak ediyorum. Neyin kafasındasın ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.R.O

quote:

Vw nin jettanın lanciadan alfadan fiatdan kat kat kaliteli olduğu açık ve net ne kadar kaliteyi düşürsede.. ki düşürdü mü orasıda tartışılır..

Hocam yazılarına rast geldigimde ciddi ciddi merak ediyorum. Neyin kafasındasın ?

Siz neyin kafasındasınız? apaçık gerçeği bir türlü kabullenemiyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.R.O

quote:

güzel kardeşim öncelikle gelipte benimle liseli ergen ağızlarıyla konuşma hiç hoşlanmadığım şeydir neyin kafasındasın ne demektir ya

kalkıpta seninle tartışmayacağım güzel kardeşim sen sokak ağızlarıyla devam et böyle
  • Kapisi boyle ise yolda yan yan gider bu arac kesin kesin bak sakin almayin haa sakin gerci her isteyen alabiliyormu oda ayri mesele ama siz ginede siraya dahi gecmeyin degmez cunku asla yani .

Su kurali unutmayin geneli degil ama bazi anti vw fanlari boyle uzanamadigi mala isi gucu b..k atmak.

Inanin bigune bigun arabama binerken kapi sesi berbat rahatsiz oldum vs. Demedim kapi sesi ile kalite olcmeyi demiyorum bile yani o derece. Sen git mareana bak kapiyi kapattiginda TUP kazani ve apaci jantlarindan ses geliyormu..

• Şimdi bende gidip 100.000 tl para versem ( tamamen atıyorum ) verdiğim para ile 6 ay sıra beklesem.. sonra bana dandik bi CETTA getirseler onu kötüleser zoruma gider..

İşin şakası bir yana volkswagen önceden takdir ettiğim bir firma idi son zamanlarda bu jetta vs konusunda kendisini iyice düşürüyor..!

Verilen paraları hak etmiyor..!
  • VW adama neler yaptırıyor arkadaş ya :D:D. Gece gece iyi güldüm. Bu VW maymuna çevirir milleti :D. Allahım sen kullarına para ve akıl ver. :D.
  • Bir civic degil

• quote:

Orijinalden alıntı: omerkirac

VW adama neler yaptırıyor arkadaş ya :D:D. Gece gece iyi güldüm. Bu VW maymuna çevirir milleti :D. Allahım sen kullarına para ve akıl ver. :D.

sizde terbiyeslik yapmayın lütfen.. saçmapan konuşmayın..
  • Su vw nin kullanici ve begenen kitlesine hastayim ben audide basim dertten kurtulmadi vw de vw boncuk var sanki

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyice saçmalamaya başladınız. bir kapı için on konu açacaksınız neredeyse.
    tamam eski jettanın kalitesi kırpılmış olabilir ama güncel jetta hala sınıfında kalite belirleyen bir arabadır. Bkz Renault Fluence ve türevleri....
  • quote:

quote:

VW adama neler yaptırıyor arkadaş ya :D:D. Gece gece iyi güldüm. Bu VW maymuna çevirir milleti :D. Allahım sen kullarına para ve akıl ver. :D.

sizde terbiyeslik yapmayın lütfen.. saçmapan konuşmayın..

Terbiyesizlik neresinde bu mesajın ?
    Milleti işi gücü yok gidip kapı sesi deniyor. O kadar işimizin arasında kapı sesiyle ugrasıyor arkadaşlar.Çalışmaya en cok ihtiyacımız oldugu zamanlar.Kapı gacırt etse ne gucurt etse ne ? Alacak olan zaten alıyor.Allah bu kullarına para versinde VW'nin üstünde bir araç alsınlar. Sonra da akıl versinde böyle işlerle ugrasmasınlar, ugrasacak o kadar cok işimiz varken

• quote:

Terbiyesizlik neresinde bu mesajın ?
    Milleti işi gücü yok gidip kapı sesi deniyor. O kadar işimizin arasında kapı sesiyle ugrasıyor arkadaşlar.Çalışmaya en cok ihtiyacımız oldugu zamanlar.Kapı gacırt etse ne gucurt etse ne ? Alacak olan zaten alıyor.Allah bu kullarına para versinde VW'nin üstünde bir araç alsınlar. Sonra da akıl versinde böyle işlerle ugrasmasınlar, ugrasacak o kadar cok işimiz varken

Valla işim gücüm yok. Bildiğin işsizim. :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarapci
    Su vw nin kullanici ve begenen kitlesine hastayim ben audide basim dertten kurtulmadi vw de vw boncuk var sanki

Ama showroomun otoparkında yer yoktu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: carman1tr

iyice saçmalamaya başladınız. bir kapı için on konu açacaksınız neredeyse.
    tamam eski jettanın kalitesi kırpılmış olabilir ama güncel jetta hala sınıfında kalite belirleyen bir arabadır. Bkz Renault Fluence ve türevleri....

Buna bir kulp taksalar gider 11'incisini açarım. Hiç sıkılmam yani.

Jetta'nın kalite belirlediği düşüncesi ise sizin algınızda öyle. Gerçekte öyle bir durum yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utku

quote:

Orijinalden alıntı: E@gle_1903

quote:

Orijinalden alıntı: Jamais Vu

Adamlar bunu reklamda kullanıyor sonra biri kapı üstünde tepiniyor.Şimdi Utku iddiasını
    kanıtlayınca mı abartı oldu.

kıyasladıgınız arac golf...aynı testı golfte yapıp curutsunler ozaman.showrooma gıtmısken golfte de denıyebılırlerdı.madem amac ıddayı curutmek...

Aynı adam Jetta'nın kapısında da tepiniyordu.

Volkswagen'in kapı sesini pazarlama taktiği olarak kullanması ve burada da vw'nin kapı sesinden devamlı övgüyle bahsedilmesi beni bu videoyu çekmeye itti. Bu da vw ve kapısı tangır tungur kapanıyor işte.

Kapısı sesi=kalite mantığı fazla rahatsız edici olmuş ki beni bu videoyu çekmeye itmiş.

Daha önce çektiğim videoda sorunun arabaya özgü olabileceği, genele vurulamayacağı söylenmişti; ben de başka bir araçla iddiamı destekledim.

Sorun?

bence boyle şeylere takılmayın.zamanınıza yazık...

madem usenmeden bunu yaptınız,madem bır şeyi çurutmek ıstıyorsunuz.o zaman sozkonusu vıdeoyu alın yanına da aynı urunle sızın cektıgınız vıdeoyu koyun.bızler de karsılastırıp sıze hak verelım.

bır modelın turkıye versıyonunu test ederek, vw fırmasının tum araclarının aynı kalıtede oldugundan bahsetmenız sacma olmus.

neden dersenız...

her arac aynı yerde uretılmıyor.mesela o test ettıgınız arac avrupa uretımı olabılır.yada guney amerıka ve o bolgede uretılen araclarda bu bır kronık sorun olabılır.ama asya bolgesınde uretılen bır aracta aynı uretım sorunu da olmaya bılır.hepsını gecın tum dunyada sadece jettalarda bu kronık bır sorun olabılır.ama demek degıldır kı tum vw ler aynı kalıtesızlıkle fabrıkadan cıkmıs olsun.

sıze tavsıyem bır seyler ıspat etmek ıcın boyle ıslere ımza atmayın...fare daga kusmus dagın haberı olmamıs mısalı....

madem kalıtesızlıgınden dem vuruyorsunuz o markanın, gıdın tum modellerınde deneyın kapı sesını...jetta gıbı uretımının bıle sorgulandıgı bır aracı degıl.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.