Şimdi Ara

Volkswagen Jetta Kapı Kapanma Sesi (farklı araç, aynı ses) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
0
Favori
5.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o ses havanın aniden çıkmasının sesi bir nevi vakum sesi gibi birşey
  • En son amerika da yapılan sert çarpışma testlerinde audi mercedes bmw volvo gibi araçlar arasında kaza sırasında koparak kendini kazadan kurtaran teknolojik kapıya sahip tek marka volkwagen değilmiydi? Videoyu şu an bulamadım forumda konu vardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: monster99

http://forum.donanimhaber.com/m_64579530/tm.htm
    Yalnız mercedes audi bmw firmalarının da durumu hiç iyi değil eklemiş olalım.
    C serisi dağıldı o karşılaştırmada resmen.
    CC ve Jetta şu an vw ürün gamının alınmayacak araçları.
    DSG ise alınmayacak şanzıman,yani Vag grubu alacaksak manuel almak en mantıklısı.
    İşin özeti bu yani.
    Ben Jetta alana kadar octavia,CC alana kadar da s60 alırım.
    Olayın bu kadar uzaması yersiz bence.
    3 5 fanatik jettayı preminyum ilan etti diye 23402340923942309 tane konu açıp bunu gündemde tutmaya gerek yok.
    Mal ortada,yapamamışlar düzeltmeleri lazım.
    bitti.

• quote:

Orijinalden alıntı: atiktuk

milyonlarca araba yapıp satan koskoca vw in mühendislerinin düşünemediği,yapılan binlerce testte ortaya çıkmayan ,gözden kaçırdıgı ,akıl edemediği şeyleri bizim forumda ki 3-5 kişi bulup ortaya çıkartıyor ve olmamıs arkadas ,ey vw araba yapamamıssın diyor ya gerçekten ne yazacak ne söyleyecek ne düşünecek tek bir söz bulamıyorum...çünkü bizim vw çalışanlarından,mühendislerinden,tasarımcılarından vs daha üstün gözlem yeteneğine sahip,mühendislerden daha çok şey bılebilen,tasarımcılarından daha iyi tasarım yapabilen (çünkü akıl edemiyor adamlar) yeteneklerimiz var ..helal olsun bize...

Vw mühendisleride bu hataları biliyor maliyet kısıtlı olunca bunlardan kısıyorlar.nekadar ekmek o kadar köfte misali.yalnız buradaki saçmalık bizim verdiğimiz koca ekmeğe vw hakkı olan köfte yerine salatalik dolduruyor
    Ne anlattım be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Vw'nin kapı sesini pazarlama malzemesi olarak kullanması rahatsızlık verici.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HazzaR -- 25 Ağustos 2012; 14:30:49 >
  • Forumun en saçma konularından birisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerkirac

quote:

Orijinalden alıntı: eggys

quote:

VW adama neler yaptırıyor arkadaş ya :D:D. Gece gece iyi güldüm. Bu VW maymuna çevirir milleti :D. Allahım sen kullarına para ve akıl ver. :D.

sizde terbiyeslik yapmayın lütfen.. saçmapan konuşmayın..

Terbiyesizlik neresinde bu mesajın ?
    Milleti işi gücü yok gidip kapı sesi deniyor. O kadar işimizin arasında kapı sesiyle ugrasıyor arkadaşlar.Çalışmaya en cok ihtiyacımız oldugu zamanlar.Kapı gacırt etse ne gucurt etse ne ? Alacak olan zaten alıyor.Allah bu kullarına para versinde VW'nin üstünde bir araç alsınlar. Sonra da akıl versinde böyle işlerle ugrasmasınlar, ugrasacak o kadar cok işimiz varken

İyide kapı sesi ile övünen başka hangi otomobil firması varki? Sen milletin gözüne sokarsan kapı sesini biriside gider dener bakalım gerçekten öylemi diye. Bu aracı kullanıyor olmanızla alakalı bir durum değil yani. Araba alırken satıcıya sonsuz güvenlemi alıyorsunuz? Denemeden kim araba alıyor?

• Allah akıl fikir versin
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrAssassin

Fanlar yetişin prestij elden gidiyoo...

...

• Tarr değilde tırttttt sesidir o. Araç dile gelmiş itraf ediyor ne olduğunu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 24 Ağustos 2012; 12:41:21 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: K.B.R.O

quote:

Vw nin jettanın lanciadan alfadan fiatdan kat kat kaliteli olduğu açık ve net ne kadar kaliteyi düşürsede.. ki düşürdü mü orasıda tartışılır..

Hocam yazılarına rast geldigimde ciddi ciddi merak ediyorum. Neyin kafasındasın ?

güzel kardeşim öncelikle gelipte benimle liseli ergen ağızlarıyla konuşma hiç hoşlanmadığım şeydir neyin kafasındasın ne demektir ya

kalkıpta seninle tartışmayacağım güzel kardeşim sen sokak ağızlarıyla devam et böyle

Sokak agzı diyorsun da burası cok farklı bir yer mi ? Burada herkes birbirine siz , efendim , tarzında hitap ediyorda ben mi kacırdım.

Konuya gelirsek madem yazıyı yazıyorsun , yazının basına bence demeyi unutma. Bence dersen kimse sana ses etmez zaten.

Ama kalkıpta vw nin kapısı bilmem nesi kimse de yok kabul edin bilmem ne dersen o zaman tartısılır.

Umarım anlatabilmisimdir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: _Mysterious_

quote:

quote:

quote:

VW adama neler yaptırıyor arkadaş ya :D:D. Gece gece iyi güldüm. Bu VW maymuna çevirir milleti :D. Allahım sen kullarına para ve akıl ver. :D.

sizde terbiyeslik yapmayın lütfen.. saçmapan konuşmayın..

Terbiyesizlik neresinde bu mesajın ?
    Milleti işi gücü yok gidip kapı sesi deniyor. O kadar işimizin arasında kapı sesiyle ugrasıyor arkadaşlar.Çalışmaya en cok ihtiyacımız oldugu zamanlar.Kapı gacırt etse ne gucurt etse ne ? Alacak olan zaten alıyor.Allah bu kullarına para versinde VW'nin üstünde bir araç alsınlar. Sonra da akıl versinde böyle işlerle ugrasmasınlar, ugrasacak o kadar cok işimiz varken

İyide kapı sesi ile övünen başka hangi otomobil firması varki? Sen milletin gözüne sokarsan kapı sesini biriside gider dener bakalım gerçekten öylemi diye. Bu aracı kullanıyor olmanızla alakalı bir durum değil yani. Araba alırken satıcıya sonsuz güvenlemi alıyorsunuz? Denemeden kim araba alıyor?

Ne kapı sesi ya. Arkadaşım kapı sesiyle övünmek için kapının vakkumlu olması lazım. Digerlerini hepsi aynı. Sadece ince sac daha tiz ses verirken kalın saclı kaportalı arac tok ses verir. Bunun neresinde ne var anlamış değilim. Vakkum yoksa hepsi aynı

• quote:

Orijinalden alıntı: atakangrbz

quote:

Orijinalden alıntı: 207m

quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

Kendi kullandığım corolla (aynı model, videodaki araç terra donanım seviyesi) ve golfün karşılaştırma videosu.

Hocam olur mu hiç corolla 2005 golf 2006 model hiç adil olmamış

Corolla Sol ile karşılaştrırsanız asıl kalite farkını görürsünüz

kesinlikle. biri deri direksiyon, biri de deri değil, biri en düşük versiyon vs vs. kıyaslama bile yapılmamalı, model farkı da var.

• quote:

Orijinalden alıntı: memocan2468

quote:

Orijinalden alıntı: Killer_Elite

Dogusun yerinde olsam sadece kapi satardim boyle bide milleti siraya sokardim cam dsgli olursa fiyat farki alirdim

Gece gece iyi güldüm

+1
  • İşsizlik başa bela :(

Nedir bu kapı sesi vs..? Açıp kapatırken gelen bir ses sadece, güvenlikle alakası yok, konforla alakası yok, performansla alakası yok? Nedir o zaman bu kapı sesi kriteri?
  • İçinde bir yay var gibi bir ses geliyor. Gergiden bırakılıyormuş gibi bir rezonans sesi... Bende de Cordoba var. Maşallah onun da içinde hiçbir şey yok teneke gibi tırt diye ses geliyor. Açıkçası ben de takarım böyle şeylere. Ama altı üstü Jetta yani... Orta sınıf aile aracına sırf Doğuş'un fiyat politikası yüzünden Porsche gibi davranıyorsunuz o şekilde beklentilere giriyorsunuz fanatiklik yapıyorsunuz onu anlamıyorum. Yok koca VW mühendisleri bilmiyor mu falan... Komik gerçekten. Yeri gelince binlerce aracını geri çağırıyor büyük firmalar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

Tarr değilde tırttttt sesidir o. Araç dile gelmiş itraf ediyor ne olduğunu :)

• quote:

Orijinalden alıntı: L.J

Kapı işte arkadaş ne kadar abartıyorsunuz.

kafayı boşmuşlar anti vw fanları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ckt

quote:

Orijinalden alıntı: L.J

Kapı işte arkadaş ne kadar abartıyorsunuz.

kafayı boşmuşlar anti vw fanları.

Bir kapınız kalmıştı oda Tırrrrt Çıktı
  • artık dergılerde kapı sesı ölcum verılerı yazılır...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.