Şimdi Ara

Volkswagen Jetta Kapı Kapanma Sesi (farklı araç, aynı ses) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
0
Favori
5.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: E@gle_1903

bence boyle şeylere takılmayın.zamanınıza yazık...

madem usenmeden bunu yaptınız,madem bır şeyi çurutmek ıstıyorsunuz.o zaman sozkonusu vıdeoyu alın yanına da aynı urunle sızın cektıgınız vıdeoyu koyun.bızler de karsılastırıp sıze hak verelım.

bır modelın turkıye versıyonunu test ederek, vw fırmasının tum araclarının aynı kalıtede oldugundan bahsetmenız sacma olmus.

neden dersenız...

her arac aynı yerde uretılmıyor.mesela o test ettıgınız arac avrupa uretımı olabılır.yada guney amerıka ve o bolgede uretılen araclarda bu bır kronık sorun olabılır.ama asya bolgesınde uretılen bır aracta aynı uretım sorunu da olmaya bılır.hepsını gecın tum dunyada sadece jettalarda bu kronık bır sorun olabılır.ama demek degıldır kı tum vw ler aynı kalıtesızlıkle fabrıkadan cıkmıs olsun.

sıze tavsıyem bır seyler ıspat etmek ıcın boyle ıslere ımza atmayın...fare daga kusmus dagın haberı olmamıs mısalı....

madem kalıtesızlıgınden dem vuruyorsunuz o markanın, gıdın tum modellerınde deneyın kapı sesını...jetta gıbı uretımının bıle sorgulandıgı bır aracı degıl.

Yav neyi bu kadar savunuyorsunuz anlamıyorum. Ben bu konuda VW genellemesi yapmış mıyım? Konu başlığında bile kabak gibi Jetta yazmıyor mu? Konu Jetta. Diğer modellerin hiçbirisinde bu durum yok ve ben sadece Jetta'dan bahsediyorum. Kapı sesiyle ilgi çekmeye çalışan bir markasının modellerinin birinde kapı kapandığında tangır tungur ses geldiğini söylüyorum. Konu Jetta yani. Jetta

Ayrıca bu vakit olayına niye takıldınız bu kadar. Yaz tatilindeyim ve bol bol vaktim var. Vaktimi nasıl değerlendireceğim konusundaki görüşlerinize ihtiyacım yok. O showrooma gidip yarım saatimi harcamak bana dün hiçbir şey kaybettirmedi. İnanın her şey yerinde duruyor.

Tavsiyelerinizi kendinize saklayın.

• bu sesin "tarr" olarak adlandırılması da ayrı bir fenomen.
  • cam acık olduğu için mi yapıyor acaba ? ilginç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utku

quote:

Orijinalden alıntı: E@gle_1903

bence boyle şeylere takılmayın.zamanınıza yazık...

madem usenmeden bunu yaptınız,madem bır şeyi çurutmek ıstıyorsunuz.o zaman sozkonusu vıdeoyu alın yanına da aynı urunle sızın cektıgınız vıdeoyu koyun.bızler de karsılastırıp sıze hak verelım.

bır modelın turkıye versıyonunu test ederek, vw fırmasının tum araclarının aynı kalıtede oldugundan bahsetmenız sacma olmus.

neden dersenız...

her arac aynı yerde uretılmıyor.mesela o test ettıgınız arac avrupa uretımı olabılır.yada guney amerıka ve o bolgede uretılen araclarda bu bır kronık sorun olabılır.ama asya bolgesınde uretılen bır aracta aynı uretım sorunu da olmaya bılır.hepsını gecın tum dunyada sadece jettalarda bu kronık bır sorun olabılır.ama demek degıldır kı tum vw ler aynı kalıtesızlıkle fabrıkadan cıkmıs olsun.

sıze tavsıyem bır seyler ıspat etmek ıcın boyle ıslere ımza atmayın...fare daga kusmus dagın haberı olmamıs mısalı....

madem kalıtesızlıgınden dem vuruyorsunuz o markanın, gıdın tum modellerınde deneyın kapı sesını...jetta gıbı uretımının bıle sorgulandıgı bır aracı degıl.

Yav neyi bu kadar savunuyorsunuz anlamıyorum. Ben bu konuda VW genellemesi yapmış mıyım? Konu başlığında bile kabak gibi Jetta yazmıyor mu? Konu Jetta. Diğer modellerin hiçbirisinde bu durum yok ve ben sadece Jetta'dan bahsediyorum. Kapı sesiyle ilgi çekmeye çalışan bir markasının modellerinin birinde kapı kapandığında tangır tungur ses geldiğini söylüyorum. Konu Jetta yani. Jetta

Ayrıca bu vakit olayına niye takıldınız bu kadar. Yaz tatilindeyim ve bol bol vaktim var. Vaktimi nasıl değerlendireceğim konusundaki görüşlerinize ihtiyacım yok. O showrooma gidip yarım saatimi harcamak bana dün hiçbir şey kaybettirmedi. İnanın her şey yerinde duruyor.

Tavsiyelerinizi kendinize saklayın.

yazımdan sadece ısınıze gelen kısımları alıp cevaplamayın.yazımın sonunda da jettanın vw ıcın bır ayıp oldugunu vurguladım.anlayana tabı...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sarapci
    Su vw nin kullanici ve begenen kitlesine hastayim ben audide basim dertten kurtulmadi vw de vw boncuk var sanki

Ama showroomun otoparkında yer yoktu.

Utku arada vw turkiyeye gir ulkemin astari orda.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle galeri galeri gezip kapi pencere testi mi yapiyosun sürekli...

Geçmiş olsun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sedat.

Böyle galeri galeri gezip kapi pencere testi mi yapiyosun sürekli...

Geçmiş olsun..

Ben de öyle işte.
  • Sesi farketmedım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Absyrtos

Sesi farketmedım

Alttaki 2 videoda daha net.
  • quote:

quote:

Sesi farketmedım

Alttaki 2 videoda daha net.

Hocam bu ses neyı etkılıyor ki tam olarak bilmiyorum
  • quote:

Volkswagen marka araçların kapı seslerine fizik üstü anlam yükleyenleri etkiliyor.
  • quote:

quote:

Volkswagen marka araçların kapı seslerine fizik üstü anlam yükleyenleri etkiliyor.

i

Haklısnız

• Bir plaka biraz yalitim malzemesiyle benim tenekenin bile kapi sesi degisiyormus. Nwsil bir kistastir su kapi kapanma sesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vakumlu kapı o. O ses ondan geliyor, içinde sizin bilemediğniz bir sistem var kapıyı gemi kaporta kapısı gibi yapıştıyor gövdeye. metrelik derelerden rahatlıkla geçer içeri su almaz, ses almaz. O kadar para döktüm sırf o kapı sesi için.
  • showrum daki sıfır km bmwnın kapı plastıklerı yerınden çıkmış kapı kapanırken ses çıkarıyor hatta kotu görüntü verıyor dıye konusu açılmıştı showrumdski adam da musterilerinden birinin çok hızlı kapatması sonucu sıfır km bmw nın kapısındaki plastiği yerinden çıkardığını önemli olmadığını söylediğinı ve resimli olarak konusu vardı ...

bu arada avrupada kullanılıp turkiyede showrumlarda sıfır diye satılan araçları anlatmamam gerek yok sanırım.

haberlere konu olmuştu binlerce aracı sıfır diye avrupadan getirmişler kulllanılmış bu şekilde bi rçok aracı km düşürme pasta cila vs oynamalarla sıfır diye satmışlar diye haberlere konu olmuştu sahibi çoğu kişi fark etmemiş olucak ki bunun la ilgili haberler fazla okunmuyor.
  • Konuya bak tarrr sesiymis. Cok takintili bi insanim 6 aydir kullaniyorum bu sesi hic duymadim hatta tam tersine arabama binen herkeste kapilarin kapanmasindan itibaren aracin kalite koktugunu soyluyor. Hadi yolda giderken tarr tarr oter veya kapinin kapanip acilmasinda bi problem vardir ac konuyu soyle ama nedir bu arkadas. Bu araci test etmeden once diger butun markalara baktim hepsinde kapi acarken kapikolundan gelen ucuz plastik surtunme sesini ne yapicaz jettada oyle bi durum olmadigi icin tercih sebeplerimden biriydi. Bence konu acacaksan butun markalardaki genel sikintidan bahset tarrr sesiymis valla gulesim yoktu bence sende acilen bi jetta alda icindeki su baskin duygudan kurtul.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kapıdan çıkan sesin nedeni ne fitil yapısı ne de izolasyonu. Kapı dış sacının yapısından ve montaj biçimiden kaynaklanıyor, dış sacı sökülmüş kapıdan o ses çıkmıyor.
  • Curiosity marsa indi, biz hala kapı sesi şöyle, kapı sesi böyle.. Kapı işte olum orkestra değil ya, kapat bin git ya.
  • kalite kokuyor ama kalitenin k si yok
  • Hastasınız...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.