Şimdi Ara

Sıfır Araç Nasıl Alınır? Pazarlık Nasıl Yapılır? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
2
Favori
5.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: leigh_hunt

quote:

Orijinalden alıntı: hakantrk

bu arada arkadaşlar oto fuarından sonra test sürüşüne gireceğim c elysee nin fakat aracı peşin para vermeden alabilirmiyim işte bu şüpheli çünkü belli bi miktar para istiyorlar acaba alabilirmiyim peşinatsız bu konu hakkında bilgisi olan varsa söylermi arkadaşlar

Kredi siciline güveniyorsan diret dostum, onlar yüzde seksen falan diyecekler ama sen ısrar et ben önceki arabamı tamamına kredi ile almıştım ama her halükarda plaka ve euhsat masrafları nakittir yani yaklaşık bin tl...

eywallah hocam bilgilendirdiğin için 1000 tl lik masrafı karşılarız

• quote:

Orijinalden alıntı: t8nx81tn

Konuya ve fiyatlara hakim olduğunu belli etmen lazım.
    Karizmatik ve kendine güvenen bir tavır çizilmeli ve gerekirse satıcı ezilerek "bana işin hikaye kısımını anlatma, verebileceğin en iyi rakamı ver, vaktimi alma" gibilerinden bir konuşma yapılmalı.
    Verilen rakam kafandaki rakam ile uyuşmuyorsa kafandaki rakamın mutlaka bir kademe altını söyle ki sonradan senin de adım attığın imajı oluşsun ve sonuçta istediğin rakama gelsin.
    İstediğin rakamı alamazsan kesinlikle minnet eder pozisyona düşme. Şu rakama olur mu gibilerinden yalvarma moduna da girme. Benim verebileceğim rakam bu, olmuyorsa benim için hiç sorun değil, piyasada siz tek marka ve bayi değilsiniz deyip yavaş adımlarla oradan ayrıl ki satıcının tekrar size yetişip yeniden fiyat kırma imkanı olsun.

bu yazıya göre pazarlıga oturmanı tavsiye ederim arkadaş cok güzel özetlemiş olayı

• X marka degıl y marka alabılırım
    X bayıı su fıyat verdı ama bana cok uzak hazır burası yakınken vsvs
    X bayıı bagaj havuzu boya koruma verdı sızde yoksa aracı ordan alayım gıbı taktıkler ıs goruyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim bu bayileri birbirine kırdırma işi yattı galiba
    trabzonu arıyorum samsunla beraberiz onlar ne verdiyse biz de onu veriyoruz diyo
    ötekini arıyorum sesiniz çok tanıdık geldi diyo.niye çünkü diğer şehirde de bu adam çıkmıştı telefona
    ben bişeyanlamadım bu işten
  • fiat dan yeni doblo aldım dostum.

Kredili satış fiyatı 36 küsür olanı 35'e tamamladık. Ama ne hediye gördük ne de başka birşey. (ilk yardım setini hariç)
    800 TL jant takımını 600 TL ye aldım.

Kredi parası dosya masrafı + Kasko + jant bedeli Nakit olarak Cepten çıktı. Bilgine :)

Daha önceden olduğu gibi kimse yalvarmıyor araba satmak için. Çünkü 2. El piyasayı çok ucuk, 0 km araca talep oldukca yüksek.

Benden sana tavsiye bulunduğun yerde bayileri gez ve il dışından da fiyatlar al. Değerlendir.

Sana uygun gelen yerden aracını al. hediyeleri toplamaya bak :)
  • bursa'da fun otomatik yaris aldım. iki bayi var ikisi de aynı fiyata veriyor (36 bin) + park sensörü hediye.
    ama istanbul'da olur zannedersem pazarlık.
  • Ben bir kez 0 araç aldım.sene 2004 hurda indirimi vardı. Palionun bir modeli bayide gezerken çok beğendim.Ne kadar dedim tabi ozamanlar ünv gidiyoruz genciz toyuz:)
    Satış fiyatı 22 civarı idi yanılmıyorsam 19 veririz dedi.Hurda irdiriminden bahsetti. Sonra babamıza durumu anlattım. Başka bir bayiye gittik ve direk şu araç şu renk palio ne kadar olur dedik. 18bin dedi. Aynı gün daha uzaktaki bayiye gittik oda 18 dedi. ve biz kesin alacağımız için ozaman bizim ev şu semtte evrak işleri için gidip gelemeyiz ordan alalım dedik ve araı 17.5 bıraktılar.

Bayileri gezmemde tecrübe ettiğime göre önce hangi marka ve modeli alacağınıza karar vermelisiniz. ondan sonra ne kadar bayi varsa gezmelisiniz. mutlaka alacağınızı belli ederseniz fiyatı kıracaklardır. ha bayiler aynı fiyat üzernde sabit kalırlarsa hediye üzerinde yoğunlaşmak gerek bence.

İ30 style benzinli 43bin fiyatı var. ben aracı inceledim bana 42 olur dediler, başka bayiye direk şu modeli düşünüyorum bana bir fiyat verdiler dedim. satıcıda ne kadar dedi. 41 dedim:) oda güzel fiyat bende 41 diyecektim dedi. Ben alacağım galiba 40 bine hallederiz dedim oda tebüssüm etti, yani 40 verecekti.

• Bana 1 kere almak nasip oldu suan kullandığım araç

Tavsiye olarak kesinlikle ve kesinlikle pazarlığınızı kaporadan önce yapın daha sonra yaparız derler yapmazlar.Ben bunu yaşadım

Ayrıca her ne kadar son deselerde müdürünüze danısın biraz daha indirim fiyat yüksek diye.Ordan burdan bütün her yerden fiyat alın 50 milyarda 2 milyar rahat esneme yapı var bayiler arasında kimi 48 der kimi 49 isntabulda çok oynuyor
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.