Aynen hocam mesajlaştığim 2 kişi 10k indirim yaparak teklif verdi. 2023 model yeni araçlarda çıktı piyasaya < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anubisin_Ruhu -- 25 Ocak 2024; 20:22:23 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
silinebilir (9. sayfa)
-
-
Bahara kadar alan alsın diyor kenara çekiliyorum. Yazın ikinci ele talep yönelir diye düşünüyorum.
-
İkinci eller şu an daha uygun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sıfırlarda ikinci eller kadar olmasa da uygun hocam. Bizim insanımızdaki algı işte sıfır olsun temiz olsun ilk ben bineyim düşüncesi.
-
Jp morgan onumuzdeki sene teslanin degerinin ucte birinin silinecegini degerlendirmis
Elektrikli dunyasinda isler karanlik, gelecege donuk arac fiyatlari da soru isareti
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Lpgli bi civic bul da alalım hocam
Hondayi coktan kaybettik hocam, volkswagene nokia diyorlardi, toyotaya da nokia demeye baslamislar. Makyajli tuplu bayon diyorumquote:
Orijinalden alıntı: masterapLpgli bi civic bul da alalım hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Enflasyon en az 1-1 5 yıl daha yüksek gidecek. Alınan araç zarar ettirmez. Ama bugun alayım iki ay sonra satayım derse o başka. 1 yıl elinde tutacak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali222 -- 26 Ocak 2024; 23:52:52 >
yok hocam o anlamda demedim tabi şimdi alan ilerleyen dönemlerde kar edecek zaten bunu kimse inkar edemez. Ben alım gücü bakımından söyledim. Şimdi mesela örnek corollayı vereyim 1.300k alınan aracı kişi 1 ay sonra o paraya bulamayabilir. Ondan dolayı bahara kadar elin çabuk tutulması ve alınması lazım anlamında demiştim. Şu devirde kim ne alıyorsa zaten ilerde artısını görüyor.
-
Başlık tekrardan açılmıştır. İlgilenenlere tesekkur ederim.
Evet açılmış. Ben de ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim
Passat variantta listeden 400-500 bin tl indirim var
Hangi bayi ?
-
Konu ilgi görmüştü. Çünkü diğer konuda mesajların çoğu konu dışı deyip siliniyor. Sonra bu konuyu kilitlediler, iki gün sonra açıldı ama ilgi düştü o sırada.
Edit: Çünkü konu dışına taşımışlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali222 -- 1 Şubat 2024; 13:33:22 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X