Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ SOHBET, FİYAT, KIYASLAMA KONUSU (ÖTV İNDİRİMİ, TÜKETİM, DONANIM VB.) (80. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: sakiiin Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.011
Cevap
181
Favori
142.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Elektrikli araçlara geçiş 10 yıldan az sürmeyecek. Trafikte araçların çoğu, birdenbire elektrikli olmayacak. Geçildiğinde de fiyatı öyle sanıldığı gibi ucuz olmayacak. Çok büyük bir algı oluştu ama maalesef bunlar gerçekler. Şahsen alabilecek durumda olsam 10 yıla yakın beklemezdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82AD9505E -- 5 Nisan 2022; 15:38:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ovrclds kullanıcısına yanıt

evdeki buzdolabının sabit masrafı yok en azından.

otomobili hiç kullanmasan, hiç eskimese, hiç demode olmasa bile vergi-sigorta-bakım yattığı yerde dünya kadar zorunlu masrafı var senede.

• Üç hafta önce aracıma 560.000 TL veren vavacars geçen hafta 623.000, bu hafta da 660.000 teklif etti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gralcan -- 9 Nisan 2022; 16:21:22 >
  • Polo life dsg, cam tavan, beyaz renk 479.500 tl fiyat aldım. Fiyat yüksek ama bu piyasada mantıklı mı bilemedim?

• seaportr S kullanıcısına yanıt

Hocam 1 sonraki partide araçlara zam gelicek 500 bin tl cam tavansız satılacak polo life dsg.. kampanyalı şuanda bilginiz olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blasko77 -- 10 Nisan 2022; 15:17:57 >
  • Tesekkurler hocam mesaji aldim

• CaptainSkyWalker kullanıcısına yanıt
    başkan vw türkiye ile aran iyi galiba, şu balatalara bi çare bulsunlar sürekli ses yapmakta, en adilerini mi ülkemize getirdiler ne 8binkmde 2.ye değiştirmek zorunda kalıcam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • uraltay85 U kullanıcısına yanıt

VW Türkiye ile alakam yok

VW iyi prim yaptığı İçin VW alıp satıyorum.

Hyundai eve iyi ekmek getirirse Hyundai alıp satarım.

Özetle hangisi en fazla kar ederse onu alırım.

Balata ses sorununu ilk defa duyuyorum.

Eski arabalarda ve yatan arabalarda bayatlayan balatalar öter.

Yeni kullanılmamış VW balata ötmesi ilk defa duyuyorum.

Sanayide TRW taktır çözülür, en büyük derdin bu olsun.

• gralcan kullanıcısına yanıt

Piyasa ciddi şekilde hareketlenmeye başladı.

Ramazan bayramı ile kurban bayramı arasında fiyatlar çok daha ciddi biçimde yükselecektir.

• bu aralar ağız birliği yapmış millet piyasa haeketlenmeye başladı diyenlere hiç inanmıyorum, bence kriz enflasyon hareketlenmeye başladı ve fiyatlar artıyor, mayısta kimse bişey alamayacak ve ciddi geçimsizlik başlayacak, bu ay ve mayıs ayında otomobil satışları çok düşecek ve bir dönem hiç otomobil satılmayacak durumlar yaşanabilir, ekonomi çok kötü patlayacak birileri ağaçlar yeşillendi çicekler açtı diye piyasanında açılacağını düşünebilir,

• redferrari R kullanıcısına yanıt

Geçen sene de öyle diyordunuz, ne oldu, yine de araba satıldı, insanlar batmadı veya açlıktan ölmedi, kıyamet kopmadı.

Polo Life fiyatı geçen hafta 420 idi, 2 hafta önce 410 idi, şu anda ise 430, 2 hafta sonra 450 olacaktır.

Fiyatları takip etmesek inanırız.

Ve arabalar satılıyor. 1 saat durmuyor.

Satışlar %30 düşmüş sen hala piyasa açıldı diyorsun  

Tufan geliyor haberin yok.

2 aydır toplam satışlar düşüyor, o kadar engelli filo vs satışlarına rağmen satılan arabalarda boşun boşu clio egea tailant , onlarda onmasa 10 bin altı satış gelirdi, bu piyadsa en ucuz araçları çık bu aylarda toplam binli rakamlar geçemez ve araçlar satılıyor de, rakamlar ortada zaten mayısta fed faiz gömerse piyasalarıda gömecek, bakalım neler yaşanacak, 500-1 miyon tl araba lamak imkansız ise bir okadarda yürütmesi imkansız, herhangi bir çalışan ve memur bu fiyatlarda hiçbiley alamz, ne ev ne arsa ne başka bişey

• KayhanKaan kullanıcısına yanıt

sıfır alamayan 2. ele yönelecektir.

sıfır satışları azalsa da fiyatlar yükselecektir.

Araba yok bayilerde adamlar olmayan malı nasıl satsın ?

• quote:

Orijinalden alıntı: redferrari

2 aydır toplam satışlar düşüyor, o kadar engelli filo vs satışlarına rağmen satılan arabalarda boşun boşu clio egea tailant , onlarda onmasa 10 bin altı satış gelirdi, bu piyadsa en ucuz araçları çık bu aylarda toplam binli rakamlar geçemez ve araçlar satılıyor de, rakamlar ortada zaten mayısta fed faiz gömerse piyasalarıda gömecek, bakalım neler yaşanacak, 500-1 miyon tl araba lamak imkansız ise bir okadarda yürütmesi imkansız, herhangi bir çalışan ve memur bu fiyatlarda hiçbiley alamz, ne ev ne arsa ne başka bişey

Tüm ihtimallerde fiyatlar artacaktır.

FED fiyat artışını körükleyecektir.

• Fiyatlar takip edilemez hale gelmeye başladı, dün baktığım araba bugün 10.000 TL zam yapmış.

• 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.