Şimdi Ara

Sıfır araç teslim almak...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar, vosmer gaziemir'den cumartesi satın almış olduğum golf 1.4 manual aracımı yarın teslim alacağım.
    aracın ellerinde olmasından şüphe duydum biraz, çünkü yaklaşık 2 aydır geziyorum. ya sipariş yada gemideki araçlara bakılıyordu, gerçi o zaman hep 1.2 sormuştum. şimdi 1,4 sorup ellerinde de istediğim renk olunca aldım.

teslimat sırasında nelere dikkat etmem, neleri kontrol etmem ve nelerden şüphe duymam lazım.
    bir çok olay duyuyoruz, taşınma sırasında hasar alan araç, yada teşhir aracı satmak gibi.
    aracın koltukları falan naylon kaplı mı olacak, başka yerlerinde bant yapışkan vs olması gereklimi.
    kesin 2 anahtar vermeleri mi gerekli, anahtarlık paspas falan ısrarla istenirmi vs. vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yayengec -- 1 Kasım 2016; 15:21:57 >

• Aracınız hayırlı olsun

Teslimata giderken dikkat edilecekler.

- Dıs boyayı kontrol ediniz, cizik, boya hatası, boya da baloncuk var mı ?

- Dıs kaportayı kontrol ediniz, göçük vs. gibi

- İc kısımda koltuklari kontrol ediniz, yırtık veya hatalı dikiş, sökük ve benzeri kusurları var mı?

- Ic kisimda genel çizik kontrolü yapınız

- Sipariş ettiğiniz opsiyonlari bir bir kontrol ediniz orada. Her şey üretim aşamasında takılmış mı diye bakınız(faturada yazmalı ve üretim /tescil etiketinde var olmalı)

- Motor kaputunu acıp genel bir kontrol yapınız

-Aracın ön sağ kapı direğindeki kapı etiketini mutlaka kontrol ediniz karoseri birleşen yerlerindeki boyalara ve kaynaklara bakınız çünkü bunlar fabrikada robot ile kaynak yapıldığından tamamen hepsi aynı kaynak stilidir farklılıklar araçta oynama var anlamına gelir

-lastikler, jantlara,ön ve arka cam direklerine dikkat ediniz

-şasi numarasını kontrol ediniz mutlaka

-emniyet kemerinden tutunda sinyallere, farlara, hız sabitleme, cam otomatikleri, koltuk ayar düğmeleri vs vs vs ne varsa bakın

-araçta sökülen bantların lekesi vardı. bunlara dikkat (HAYALET VANTUZ LEKELERİ İÇİN YAPACAK BİR ŞEY YOK!)

-Kriko ve avadanlıkların olup olmadığı

-İlk yardım seti var mı?

-vites geçişleri

-direksiyon hareketi

-Sinyal ve silecek kolları

-gösterge panelinde ikaz ışığı vs yanık/sönük mü?

-2. yedek anahtarı almayı unutmayın

-4 cam otomatiğini deneyiniz

-Aracın kullanım kılavuzu torpidoda mı? ilk fırsatta okuyunuz. (teslimata kadar zaman geçirmek için PDF formatında bilgisayarda okunabilir olan versiyonunu da tavsiye ederim.)

-Faturanızı, tescil belgesinin aslını almayı unutmayın ve kontrolünü yapın

-Far kontrolü

-Far yıkama ile cam silmeyi test ediniz

- Ruhsatınızı teslim alana kadar yerine geçen geçici ruhsat belgesini almayı unutmayınız.

-Bayinizden ruhsat kılıfı ve anahtarlık istemeyi unutmayınız.

İlk benzincide lastik hava basıncı kontrolü yapın.

• sağolun.
    türkiye hocam burası neler olmuyorki. insan ister istemez şüphe duyuyor.
    yazdıklarınızı not alıcam. birebir kontrolleri yapıcam...
  • 3 sıfır araç aldım ve hiçbir sıfır aracımda hiçbir şeyi kontrol etmedim. tabii ki kontrol etmek daha iyidir ama...
    orjinal keçe paspası dışında lastik paspas + yangın söndürme tüpü hediye istedim ve aldım ben. ama tüm bunları sözleşmeyi yapmadan aldım. daha önceki araçlarımda aklım sonradan geldi ve bişey alamadım.
  • lastik paspas muhabbeti geçti... vermiyoruz falan dediler, üstelemedim bende. şimdi baktım 150 tl civarıymış n11 de.
  • Araciniz hayirli olsun. Ne kadara aldiginizi paylasabilir misiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 73000 tl (ben 73500 saniyordum odemeyi yaparken farkettim. Pazarlik sirasinda 500 daha atmis arkadas.kafa nerdeyse bizim😁
    Izmir gaziemir vosmer. Burdan arac almam diyordum ama istedigim renk ellerinde olunca beklemedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yayengec

73000 tl (ben 73500 saniyordum odemeyi yaparken farkettim. Pazarlik sirasinda 500 daha atmis arkadas.kafa nerdeyse bizim&#128513;
    Izmir gaziemir vosmer. Burdan arac almam diyordum ama istedigim renk ellerinde olunca beklemedim.

Ben de geçen sene sıfır Tungsten Highline almıştım Vosmerden. İstanbulda ikamet etmeme rağmen.

Elif Hanım ve diğer personellerin ilgisi güzeldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yayengec

lastik paspas muhabbeti geçti... vermiyoruz falan dediler, üstelemedim bende. şimdi baktım 150 tl civarıymış n11 de.

ben şahsen keçeyi daha çok seviyorum. sırf beleş olduğu için aldım ve keçeler yıprandığında da sırf beleşe aldığım için onu takıcam. yağmurlu-çamurlu havalarda vıcık vıcık oluyor gırç gırç ediyor o yüzden lastikli sevmiyorum ben. ama daha dayanıklı tabii.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.