< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (16677. sayfa)
-
-
Hocam ben kullandığım aracın yaktığını söylüyorum ama tabi ort hız 18-20 km/h ti.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Filmin sonu hiç iyi bitmemiş...
-
C4X için 1340 dan kredi veriyorlar mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yok hocam sana tepkili olarak yazmadim mesaji. Ben 2 yildir aktif kullaniyorum arac 30 binde suan. Belki forumda uzun donem araci kullanan tecrubesi olan birinin yorumu merak edilir diye bilgi geciyorum
Sıfır 320 sportline o bütçede en iyi seçenek bence. 3050 gibi fiyatlara veriyorlardı. Memnun kalırsınız.
-
G20 3 serisinde efsane olacak bir kasa benim gözümde. Aracınızda ne varsa daha iyisini koydular. Bence bir deneyin motor olarak da bilinen bir sorunu yok 2019 dan beri kasa piyasada
Gule gule kullanin, daha iyileri nasip olur umarim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sağolun, en güzeli sizlerin olsun.
-
Hangi araci kullaniyorsunuz?
:) Ben bu konuda hata yaptim ve binmek icin bir arac aldim ve su an cok pismanim :) scala aldim ama piyasasinjn olmadigini bilerek aldim, bagaji buyuk olup o butcede baska arac yoktu ve 200 bin kredi kampanyasi vardi aslinda ucuza getirdim 1 senede yuzde 20 kardayim ama biraz zorlayip tucson alsaydim 1460 elite plus simdi yuzde 35 karda olacaktım. Benim bakis acim bu :)
Üstad Bayon'u inceleyip beğendiyseniz ve diğer araçlarla aynı kıyaslamayı yaptıysanız birşey diyemem ancak o paraya alacağım en son araç olurdu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tespitiniz çok doğru. E3008GT'yi 3 aydır yana döne arama sebebimde tamamen bu. Ötv dilimindeki araç zarar ettirmez. Tabi dilimler değişmezse :)
Ayrıca Peugeot SUV modellerin ülkemizde 2.El satışı çok hızlı oluyor. 2008GT aracımı ilana koyup 2 saatte sattım ben (değerinde rakam yazınca)
-
Arkadaşlar bayilerde seat Leon 1.0 DSG bulunabiliyor mu? Fiyat bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
Son kalanlardır.
Maliyet buralarda. Bence de üzeri verilmez. Araba iyi mi iyi 2 tane kullandım. 2021-2022.
Gidip 1.5-1.6 motorlu 3-C'ye bu paraları verenlere şaşıyorum o ayrı bir konu...
-
Hocam fiyatları ve Bayileri deklare ettiklerine göre hemen alabilirsiniz.
-
Saçma değil bence. O paralara o donanımda fazla seçenek yok. Makyajlı kasada güvenlik donanımı standart o yüzden style almak daha mantıklı geliyor bana ama elite da alinabilir.
1170binlere style bayon alternatifi pek yok ama 1350binlere farklı seçenekler de bulunabilir.
rafaele ve 5008 satış rekoru filan mı kırıyor ? ikisi de tutmadı gibi
-
Alpinede kredi kampanyası var mı acaba biliyor musunuz bir de son fiyat ne diyorlar
C4X yakın fiyatlarda sanırım baktınız mı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X