Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (16677. sayfa)

14 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 83 Misafir (23 Mobil) - 72 Masaüstü25 Mobil
5 sn
340.553
Cevap
5.824
Favori
58.648.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1174 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
6. Sırada  bugün en iyi #1
Giriş
    Ne gibi acı tecrübe?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • torato T kullanıcısına yanıt
    Hocam ben kullandığım aracın yaktığını söylüyorum ama tabi ort hız 18-20 km/h ti.

• iron_man İ kullanıcısına yanıt

Filmin sonu hiç iyi bitmemiş...

• C4X için 1340 dan kredi veriyorlar mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ka19g K kullanıcısına yanıt
    Yok hocam sana tepkili olarak yazmadim mesaji. Ben 2 yildir aktif kullaniyorum arac 30 binde suan. Belki forumda uzun donem araci kullanan tecrubesi olan birinin yorumu merak edilir diye bilgi geciyorum

• Roxio kullanıcısına yanıt

Sıfır 320 sportline o bütçede en iyi seçenek bence. 3050 gibi fiyatlara veriyorlardı. Memnun kalırsınız.

• Roxio kullanıcısına yanıt
    G20 3 serisinde efsane olacak bir kasa benim gözümde. Aracınızda ne varsa daha iyisini koydular. Bence bir deneyin motor olarak da bilinen bir sorunu yok 2019 dan beri kasa piyasada

• Xedos. kullanıcısına yanıt

Gule gule kullanin, daha iyileri nasip olur umarim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr Thoth kullanıcısına yanıt

sağolun, en güzeli sizlerin olsun.

• Hangi araci kullaniyorsunuz?

• Mr Thoth kullanıcısına yanıt

:) Ben bu konuda hata yaptim ve binmek icin bir arac aldim ve su an cok pismanim :) scala aldim ama piyasasinjn olmadigini bilerek aldim, bagaji buyuk olup o butcede baska arac yoktu ve 200 bin kredi kampanyasi vardi aslinda ucuza getirdim 1 senede yuzde 20 kardayim ama biraz zorlayip tucson alsaydim 1460 elite plus simdi yuzde 35 karda olacaktım. Benim bakis acim bu :)

• Teknisyen57 T kullanıcısına yanıt
    Üstad Bayon'u inceleyip beğendiyseniz ve diğer araçlarla aynı kıyaslamayı yaptıysanız birşey diyemem ancak o paraya alacağım en son araç olurdu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • metbey M kullanıcısına yanıt

Tespitiniz çok doğru. E3008GT'yi 3 aydır yana döne arama sebebimde tamamen bu. Ötv dilimindeki araç zarar ettirmez. Tabi dilimler değişmezse :)

Ayrıca Peugeot SUV modellerin ülkemizde 2.El satışı çok hızlı oluyor. 2008GT aracımı ilana koyup 2 saatte sattım ben (değerinde rakam yazınca)

• Arkadaşlar bayilerde seat Leon 1.0 DSG bulunabiliyor mu? Fiyat bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

• Suggestions S kullanıcısına yanıt

Son kalanlardır.

Maliyet buralarda. Bence de üzeri verilmez. Araba iyi mi iyi 2 tane kullandım. 2021-2022.

Gidip 1.5-1.6 motorlu 3-C'ye bu paraları verenlere şaşıyorum o ayrı bir konu...

• CekDenyıl7 kullanıcısına yanıt

Hocam fiyatları ve Bayileri deklare ettiklerine göre hemen alabilirsiniz.

• Teknisyen57 T kullanıcısına yanıt

Saçma değil bence. O paralara o donanımda fazla seçenek yok. Makyajlı kasada güvenlik donanımı standart o yüzden style almak daha mantıklı geliyor bana ama elite da alinabilir.

1170binlere style bayon alternatifi pek yok ama 1350binlere farklı seçenekler de bulunabilir.

• Exclusive.Gamer kullanıcısına yanıt

rafaele ve 5008 satış rekoru filan mı kırıyor ? ikisi de tutmadı gibi

• jquidd J kullanıcısına yanıt
    Alpinede kredi kampanyası var mı acaba biliyor musunuz bir de son fiyat ne diyorlar

• Zoezoe_ty Z kullanıcısına yanıt
    C4X yakın fiyatlarda sanırım baktınız mı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.