Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024

5 sn
327.289
Cevap
5.474
Favori
55.219.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1132 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
1. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARAÇ ALACAKLAR DİKKAT 24 KASIM 2022 MATRAH GÜNCELLEDİ

13.1.2022 Tarihli itibariyle yeni matrahlar şu şekilde

12.08.2021 Tarihli resmi gazetede yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararına göre otomobildeki ÖTV matrahı değiştirdi.

Güncel otomobil haberlerini DonanımHaber'den takip edebilirsiniz.

Sıfır araç alanlar, sıfır araç teklifi alanlar, aldıkları araçların markasını modelini aracın liste fiyatını, aracı ne kadara aldıklarını varsa aldıkları hediyeleri yazarlarsa herkesin faydalanacagını düşünüyorum. Malum bazı markalar çok az indirim yaparken bazı markalar büyük indirimler yapıyor. Araç almak isteyenler liste fiyatına baktıklarından yanıltıcı olabiliyor. Ayrıca iyi bir veri tabanıda oluşur böylece. Mesela 1-2 yıl sonra aldıgınız aracın eski fiyatını kolayca bulabilirsiniz. Başlık altına sadece araç teklifi mesajlarını yazınız, diğer konularda forumdaki öteki başlıkları kullanınız.

Konuya fiyat teklifi yazan arkadaşlar örnekte olduğu gibi ayrıntılı yazarlarsa daha faydalı olacaktır:

MARKA, MODEL ..... Toyota, corolla, 1.6 life sedan
    ŞANZUMAN, YAKIT ..... Düz, benzinli
    EK PAKET / DONANIM ..... Metalik boya
    HEDİYELER ..... Boya koruma, bagaj havuzu
    ALINAN FİYAT / TEKLİF ..... 80.000
    LİSTE FİYATI ..... 79750+1200=80950
    AÇIKLAMA ..... Bayi adı vb görüşler
    TARIH ..... 21.5.2018
    DÖVİZ KURU ..... Dolar 4.50 / Euro 5.29

Örneği kopyala yapıştır yaparak kullanabilirsiniz.

Otomobil fiyatı haberleri işin şu bağlantıyı ziyaret edebilirsiniz: Sıfır Araba Fiyatları

Eski fiyat teklifleri için arşiv niteliğinde önceki konu: https://forum.donanimhaber.com/sifir-arac-alanlar-sifir-arac-teklifi-alanlar-buraya--41664492-1379

Arşiv ilk mesaj:

Arkadaşlar ÖTV oranları 20.8.2020 tarihi itibariyle değişmiştir. Aşağıdaki tabloya bakarak fiyat değişimlerini görebilirsiniz. Özetle fiyatı düşük otomobillere az da olsa indirim gelirken ,fiyati orta ve yüksek olan otomobiller daha fazla zamlanacak.

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024

Arkadaşlar ÖTV indirimi 30.06.2019 tarihinde sona ermiştir.

Arkadaşlar ÖTV indirimi bugün (21.03.2019)itibariyle 2.defa 30.06 2019 tarihine kadar uzatılmıştır.

Arkadaşlar ÖTV indirimi 31.12.2018 tarihi itibarıyla 3 ay daha uzatılmıştır.

..........

ÖTV indirimi sonrasında alınan firsat araçlardan bazıları .

KONU İÇİNDE ÇOK KONUŞULAN VE FIRSAT ARAÇLAR AŞIDADIR.Mobilden girenler 250.sayfalardan itibaren indirimli fiyatlara bakabilirler

2 kasım TCMB döviz kurları

EURO 6.254 DOLAR 5.468

..........

1) Toyota 1.6 life 81.000 tl ( Şu an pek bulunmuyor)
    2) Nissan micra street 1.2 otomatik 64000 tl (bitti deniyor)
    3) Peugeot 308 active dizel otomatik 103.000 tl
    4) Nissan qashqai 1.2 tekna otomatik 130.000tl
    5) Kia Cool otomatik 104.000 (bittigi söyleniyor)
    6) Audi A3 HB dizel DÜZ VİTES 129.500
    7) Audi A3 HB 1.0 benzinli DÜZ VİTES 121.000
    8) Audi A4 1.4 tfsi dinamik kumaş koltuk 189.000 (6.6.2018 paylaşılan fiyat)
    9) Megane hb joy 80.000
    10) Megane sedan 86.000
    11) Vw passat trendine 120.600 (aklımda kalan)
    12) Vw tiguan trendine 124.000 (22.12.2018)
    13) Honda civic elegance eco otomatik LPG 116.000 Exclusive 126 beyaz
    14) Fiat egea 61.800 sitesinde yazan fiyat

Konu başlığı güncellendi. İlk mesaj güncel değildi, lütfen güncel ve sade tutunuz.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Şurada 3 5 bin indirim oldu millet bayilere öpülmek için sıraya girdi. Sonrada diyorlar ki gereken indirimi yapmadılar diye.

Adamlar kaç aydır zarar ediyor kaçırır bu fırsatı. Bulduğuna yapıştıracak tabiki.

Hükümet dediki imar barışı vergi barışı var. Şu ay son. Başka zaman kesinlikle olmayacak. Uzatıyorlar şimdi. Niye. Çünkü milleti galeyana getirip gelir toplama peşinde.

Peki bayiler ne yapıyorlar. Önce sıra yazıyorlardı. Gelince daha pahalı vs.. Sonra araö fiyatları artınca önümüzdeki ay zamlanacak diye diye sattılar. Sonra ötv artışı yalanını attılar. Faizler yükseldi araç fiyatları artınca baktılar millet yemiyor bu sefer hükümete ağladılar. Mağdurun da mağdurumusunuz oğlum siz.

Cebinde ki parayla rezil olmak bizim millete has. Alma arkadaş. Baktın boyunu aşıyor ağlama hemen. Araba bu ülkede lüks. Bunu hükümet söylüyor sizde onları onaylıyorsunuz. Şimdide ağlıyorsunuz. Ötv yi komple kaldırsalar bile size yansıtmazlar diyince karşı çıkıyorsunuz. Elime mısır cips aldım sizi seyrediyorum.
    93000 liraya anlaştığım ve kapora yolladığım Skoda Yüncüler Tekirdağ terbiyesizlikte sınır tanımıyor.

Gün boyu 4 defa arayıp paranın kalanını ısrarla istediler ancak ben aracı görmeden parayı yollamayacağımı belirttim.

Son aramalarında anlaştığımız fiyatın geçersiz olduğunu ve 95000 lira vermem gerektiğini söylediler.

Böyle ahlaksız bayilerden uzak durmak gerekiyor anlaşılan.
    gokhann_75 g kullanıcısına yanıt
    G gokhann_75 demiş ki;
    Mesajı Yerinde Gör
    quote:

Orijinalden alıntı: gokhann_75

Bu kriz kime var anlamış değilim, AVM'ler dolup taşıyor, millet kapış kapış araç alma peşinde... Kriz nerede?

AVM’ye, özellikle de hafta sonu giden insanın parası yoktur, net.

Parası olanın dışarıda yapacak aktivitesi vardır, ya bisikletle gezer, ya dağ başında off Road yapar, ya ailece bir aktivite yapar, ya şehrin biraz dışındaki müstakil evinde mangal yapar, vs. Hafta sonu AVM’ye gitmez.

İnsanları AVM’de görüp kriz olmadığını düşünmek de, diğerlerinin farkında olmayan insan söylemidir bence.
    Skoda fabia 1.0 115bg avek İstanbul 1.195 bin tl
    Skoda fabia 1.0 110bg çakıroğlu İstanbul 1.175 bin tl
    Skoda fabia 1.0 115bg Doğuş oto Esenyurt 1.192 bin tl
    Skoda fabia 1.0 110bg doğuş oto Esenyurt 1.142 bin tl
    Skoda fabia 1.0 110 bg erel oto 1.131 bin tl
    Skoda fabia 1.0 115 bg erel oto 1.201 bin tl
    Skoda kamiq 1.0 elite Sertepe Bursa 1.300 bin tl
    Skoda scala 1.0 elite yüncüler oto 1.250 bin tl
    Kia stonic cool benzin 1.4 1.050 bin tl globals
    Kia stonic 1.0 elegance 1.230 bin tl Globals
    Nissan juke 1.0 tekna makyajsız 1.200 kuzey Yenibosna
    Nissan juke 1.0 tekna makyajlı 1.380 bin tl kuzey
    Chery omada 5 lexury 1.283 bin tl vadi İstanbul
    Chery omada 5 excellent 1.380 bin tl vadi İstanbul
    Skoda kamiq premium cam tavan 1.440 tl doğuş Maslak
    Skoda kamiq premium 1.392 doğuş Maslak
    Skoda kamiq elite 1.302 bin doğuş Maslak
    Skoda fabia makyajsız 1.120 bin doğuş Maslak
    Wv taigo life 1.250 bin Avek Tekstilkent
    Wv t-roc 1.5 elegance 1.580 Avek Tekstilkent
    Wv t-cros 1.0 life 1.280 Avek Tekstilkent

Bugün aldığım fiyatlar bunlar arkadaşlar.

Araba iyi,kötü konularını başka yerde tartışsak daha iyi olmazmı ?
    Bu konun amacı fiyatları kampanyaları görmek. Sizler yüzünden sayfalarca boş konuşmalarınıza mağruz kalıyoruz. Saygılar

Bugün bayii bayii gezdim ve hayrına fiyatları aşağıda bırakıyorum. Bir "teşekkürler" alırım artık :)

Peki ya siz olsaydınız hangisini alırdınız?

NOT: FİYATLARDA PAZARLIK YAPILMAMIŞTIR:

DOĞUŞ ESENYURT

Seat Arona - 1.0 - FR - 1.315k - (Kredi yok)

Seat Leon - 1.0 - Style - 1.415k - (Kredi yok)

Skoda Karoq - 1.5 - Premium (Cam tavanlı) - 1.790k - (250k sıfır faiz)

Skoda Karoq - 1.5 - Prestige (Cam tavanlı) - 1.990k - (250k sıfır faiz)

Yeni Skoda Ocativa - 1.5 - Premium + Advance Paket - 1.920k - (200k sıfır faiz)

Yeni Skoda Superb - 1.5 - Elite - 1.970k - (Kredi yok)

HYUNDAI ODAK

Yeni Tucson - 1.6 benzin - Prime Plus - 1.860k - (Kredi yok)

NİSSAN MAR FLORYA

Yeni Nissan Xtrail - 1.5 - Platinum Prestige - 2.330k - (Kredi yok)

OPEL ÇETAŞ BÜYÜKÇEKMECE

Yeni Opel Combo - 1.5 - Ultimate - 1.280k - (250k sıfır faiz)

PEUGEOT ÇETAŞ BÜYÜKÇEKMECE

Yeni Peugeot Rifter - 1.5 GT - 1.350k - (250k sıfır faiz)

Yeni Peugeot 2008 - 1.2 Allure (Cam tavanlı) - 1.540k - (200k sıfır faiz)

Yeni Peugeot 2008 - 1.2 Allure (Cam tavanlı) - 1.520k - (Kredi yok)

Yeni Peugeot 2008 - 1.2 GT (Cam tavanlı) - 1.680k - (baz faiz - %20'si kadar - 2.99 oran)

Peugeot 3008 - 1.5 - Allure (Cam tavanlı) - 1.750k - (baz faiz - %20'si kadar - 2.99 oran)

Peugeot 308 - 1.2 Allure - 1.470k - (baz faiz - %20'si kadar - 2.99 oran)

Peugeot 408 - 1.2 Allure - 1.630k - (baz faiz - %20'si kadar - 2.99 oran)

FORD BÜYÜKÇEKMECE

Ford Focus - 1.5 Dizel - Titanium x (cam tavanlı) - 1.810k - (200k sıfır faiz)

Ford Puma - 1.0 - Style - 1.300k - (200k sıfır faiz)

Ford Ranger - 2.0 - 2023 - Wildtrack 4x4 - 2.200k (70k aksesuar dahil) - (Kredi yok)

KİA BÜYÜKÇEKMECE

Kia Sportage - 1.6 - Live Plus - 1.730 - (250k 2.49 faiz)

Kia Sportage - 1.6 - Cool Plus (Cam tavanlı) - 1.830k - (250k 2.49 faiz)

Uzun zamandır üye olmadan okuyordum ben de bir katkı yapayım dedim. Bazı araçların teklifleri geçen ay alındığı için fiyatlarda değişiklik olmuş olabilir gelen zamlardan ötürü ama en azından referans olması için paylaşayım dedim. Ek olarak alt tarafa da kişisel yorumlarımı bırakacağım. Öncelikle uzun bir yazı olacak gibi bu sebeple hemen fiyatları vereyim, isteyen devamını okuyabilir.

1.     Volvo V60 CC Ultimate Full / 2024 Model / 3400 TL / Teklif Tarihi: 23.07.2024

2.     Alfa Romeo Giulia Full / 2023 Model / 3600 TL / Teklif Tarihi: 26.07.2024

3.     Audi A4 45TFSI SLine / 2024 Model / 3300 TL / Teklif Tarihi: 27.07.2024

4.     Audi A5 45TFSI SLine / 2024 Model / 3700 TL / Teklif Tarihi: 27.07.2024

5.     BMW 320i M Sport / 2024 Model / 3300 TL /Teklif Tarihi: 06.08.2024

6.     Porsche Macan Benzin / 2024 Model / 6000 TL – 6500 TL / Teklif Tarihi: 13.08.2024

7.     Range Rover Velar Dizel / 2024 Model / 6300 TL / Teklif Tarihi: 21.07.2024

Kişisel yorumlarım için tersten başlayacağım.

Range Rover Velar: Her ne kadar sitede gözüken fiyat listesinde benzinli seçenek olsa dahi bu ay itibariyle artık benzinli araçların üretiminin durdurulduğunu belirtti Borusan satış temsilcisi. Sadece Türkiye’ye gönderimi değil komple global çapta Velar için benzinli motorların sonu geldi artık. Sebebini söylemedi ama klasik Range Rover motor arızası vs. vardır diye düşünüyorum. Emisyon kaynaklı olacağını zannetmiyorum ama araştırmadım doğrusunu söylemek gerekirse. Dizel araç da düşünmediğim için fazla pazarlık yapmadım, kaçtan başlıyor diye sordum 6300 TL dediler. Bu sebeple listeden çıkardım.

Porsche Macan: Doğuş oto saçma şekilde diğer bayilerden daha yüksek fiyat veriyor. Bu sebeple özellikle İstanbul dışındaki İzmir, Antalya vs. teklif almadan sakın hareket etmeyin. Ellerinde acayip fazla araç var anladığım kadarıyla. Bir diğer dikkat etmeniz gereken nokta da opsiyonel donanımlar. Porsche’lerde uçsuz bucaksız donanım seçenekleri olduğu için istediğiniz spesifik bir donanım varsa kesinlikle belirtin. Örnek olarak birazdan bahsedeceğim ve teklif aldığım iki araçta da adaptif cruise control yok mesela. En ucuz bulabildiğim araç için nakitte 6000 TL’ye kadar fiyat alabildim ve opsiyonel donanım olarak 14 yönlü koltuk, ön koltuk ısıtma (opsiyon evet), anahtarsız giriş çalıştırma (opsiyon evet), panoramik sunroof var. 500k daha verince ise bunlara ek olarak soğutmalı koltuk, sport chrono paket ve 75Lt yakıt deposuna sahip bir araç bulabildim. 7200+ seviyelerinde bile araçlar var ellerinde ama bu fiyata değer mi konusu başka bir problem. Porsche logosunu söküp Audi logosu takılsa vereceğim maksimum para 4500 TL olur boş araç için (Sonuçta Porsche Macan D-Segment bir SUV ve aynı çatı altında bulunan E-Segment Audi A6 45TFSI’yı Advance Donanım ile 4700’e veriyorlarmış, ben teklif almadığım için teyit etmedim maalesef). Test edip kararımı vereceğim ama büyük ihtimalle bu arabaya bu kadar para bağlayacağımı düşünmüyorum.

Gelelim şimdi en başından beri asıl hedefim Premium D-Segment’lere.

BMW 320i: Daha yeni ikinci makyajını yedi ve aracın içinde direksiyon tasarımı ve bilgi-eğlence sisteminin yazılımı gibi küçük değişiklikler oldu. Daha test araçları gelmedi ama zaten segmentinin en iyi araçlarından biriydi. Çok değişiklik olacağını sanmıyorum. Konfor ve kalite olarak zaten E segmentine yaklaşmış bir araçtı ancak motor gücünün düşüklüğü çok büyük bir problem. Bu sebeple tercih olarak 2. Sıraya yerleştirdim. Bmw’ni bulda bir sürü araç var ve direkt olarak bu fiyatlar üzerinden 8% indirim yapıyorlar. Aracı seçerken bahsettiğim makyajlı araçlardan almayı unutmayın. Adaptif süspansiyon donanımlı araçlar pahalı geliyorsa kesinlikle standart süspansiyonlu araçlardan alın ve m spor süspansiyondan kaçın. Ek olarak diğer BMW araçlar için liste fiyatı üzerinden indirim miktarları ise şu şekilde; 218i = 8%, iX2 = 10%, 420i = 10%, i5 = 10%

Audi A4 ve A5: BMW’ye göre vergi dezavantajı olmasına rağmen aynı fiyatlara satılan araçlar. Aradaki beygir farkı ile ekstra 1 tane araç yürütüldüğünü ve Quattro sistemin avantajlarını göz ardı etmek çok zor. A5’in A4’e göre bel destekli hafızalı koltuk, elektrikli bagaj, led matrix far ve head-up display avantajı bulunuyor. Ek olarak daha güzel bir tasarım ise yanında bonus olarak geliyor. Bu sebeple aradaki fiyat farkını verip seçenekler arasında F/P olarak en mantıklı gördüğüm araç olan A5 ile devam edeceğim gibi her ne kadar 7 senelik bir araçtan bahsediyor olsak bile. Not: Araştırırken fark etmiştim. A5, A4’den daha kısa bir araç. Garibime gittiği için sadece ek bilgi olarak belirteyim dedim.

Alfa Romeo Giulia: Ne diyeceğimi bilmiyorum. 3600 TL bence iyi fiyat ama müşteri hedef kitlesi direkt olarak ben olmama rağmen beni bile ikna edemiyorlar. Öncelikle araç çok küçük. Bazıları için dezavantaj olabilir ancak benim için avantaj. İkinci olarak da klasik Alfa Romeo problem çıkarır muhabbetleri bu modelde yok. Yabancı forumlarda yaptığım araştırmalar sonucunda mekanik olarak kronikleşmiş hiçbir sorunu yok aracın. Bir diğer değinmek istediğim nokta ise ikinci el değeri. Her ne kadar şu anda aracın ikinci eli ölü noktada olsa bile eğer uzun süre kullanılacaksa 10 yıl sonra iyi bakılmış bir Giulia’nın 320i’den en az 30% daha fazla para edeceğini düşünüyorum. Gelelim kötü yanlarına. Tabi ki her şey mükemmel olacak diye bir şey yok. Öyle olsaydı çoktan kaporayı göndermiştim zaten. Öncelikle aracın yalıtımı hiç tatmin edici seviyede değil. Şehirler arası yolda yüksek hızda seyahat edemezsiniz. Ek olarak kaputun belli bir hızdan sonra dalgalanma problemi var. Bir diğer problemi de yüksek hızlarda sunroof kaynaklı ses problemi ancak aynı problem 3 serisinde de olmasına rağmen servisler problemi çözüyor diye kimse dert etmiyor. Alfa’nın adı çıkmış yemin ediyorum. Dipnot olarak da ekleyeyim teklif aldığım araç 2023 model ve sanırım 2024 model getirmeyecekler. Sorduğum bayide de ellerinde yoktu. Bu sebeple daha fazla indirim için zorlanabilir diye düşünüyorum.

Volvo V60 CC: Test aracı yok. En büyük bayilerden birisi olan Otokoç dahil İstanbul’da 4 bayi aradım ve hiçbirinde test aracı yoktu. Kimse kusura bakmasın da Volvo üzerinde 3400 TL’lik kumar oynayacak değilim. O kumarı oynasam zaten gider Giulia alırım en azından ne aldığımı biliyorum. Adamlar telefonda diyor ki elimizde S60 var gelin onu test edin. Ya kardeşim birinde 18” jant takılı, birinde 19” jant takılı. Biri yerden diğerine göre daha yüksek ve süspansiyon hareket mesafesi daha fazla. Birinin formu sedan ve damla şekline daha yakın, diğerinin kutu şeklinde olduğu için drag coefficient’ı fazla. Bu sebeple oluşturacağı ses de daha fazla olacaktır. Birinin direkt hedef pazarı Avrupa ve Avrupa’da üretiliyor. Avrupa kullanıcı kitlesi baz alınarak standartlar belirleniyor. Diğeri sedan ve Çin’de üretiliyor. Neyse daha fazla uzatmayayım yine sinirlendim bak. Araç ağzına kadar dolu ama ona diyecek yok. Masajlı ve soğutmalı koltuk E segment’te bile zor bulunurken adamlar D segment’e koymuşlar fiyatı da rakiplerine göre ucuz tutarak. Yine de test etmeden araç almayacağım için elemek zorunda kaldım. Gerçi test etsem de 180 km/h son sürat limiti sebebiyle zaten elenecek gibiydi bahanemiz hazır oldu. Bu arada bu aracın da 2. Eli ölü durumda ve ileride de artmayacağı kesin.

Şimdi gelelim liste dışında birkaç kelime eklemek istediğim araçlara.

Mercedes C200: Geçen ay 2023 modelleri ortalama 3300 TL, 2024 modelleri ise 3600 TL’ye veriyorlardı. Çok kötü araba. Çok fazla trim sesi var. Montaj olarak çok kalitesiz ve sağı solu oynuyor. Kullanılan malzemelerin çoğu C segment araçlardan bile daha kötü. Motor arabaya güçsüz kaldığı için yakıt tüketimi çok yukarılarda geziyor neredeyse son vites kullanılmıyor bile. Ayrıca motorları kronik olarak sorunlu. Düşük kilometrelerde bile motor arızası veren bir sürü araç var. Araba yere çok yakın olduğu için sürekli altı vuruyor. Uzun süreli test edildi kesinlikle 2800 TL üstünde 1 kuruş parayı hak etmiyor.

Alfa Romeo Tonale: 1.3 PHEV 280HP olan modeli test ettirdiler. Bu konuda Alfa bayilerini ayrıca övmek lazım adamlar hevesle araç test ettiriyorlar. İkinci el ilanlarını görünce insanın bir aklı karışıyordu baya ucuz bu fiyata bu araç diye. Test edince niye o paralara satıldığını, daha doğrusu satılamadığını görmüş oldum. Bayiden 2200 TL’ye çıkartabilsem düşünürdüm ama büyük ihtimalle yine almazdım, biraz daha ekler yeni BMW 1 serisi’nden yana şansımı kullanırım.

BMW 120i: Geçen neslin motoru dikkate alınmadığı zaman en iyi aracıydı bence. Hem konforluydu hem de kalite olarak bence segmentinde çok başarılıydı. Yeni araçlar ise 2.4 milyondan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. 170 Beygir olmasıyla da geçen neslin dezavantajını yok etmiş. Ek olarak bütün araçlara adaptif M süspansiyonda koymuşlar. Birkaç yerde fiyatı eleştirildiği gördüm ancak daha ucuza daha iyisini alınabileceğini düşünmüyorum. Test araçları geldikten sonra tekrar değerlendireceğim. Ucuza iyi bir alternatif olabileceğini düşünüyorum.

Audi A6: Üstte de belirttiğim gibi 4700 TL’ye advance donanımlı 45TFSI araç veriyorlarmış. Ben teklif almadığım için listeye eklemedim ancak bir test sürüşünü hak ediyor bence. A5 üstüne konfor ve donanım olarak fazla şey koyuyorsa düşünülebilir. 

Kardeşim alin ucuz yollu, masraf cikarmayacak bısey geçin. 100bin tl nakit veriyosunuz, üstüne 0 faiz ayağına 50 60 bin TL kredi çekip, aylık 2-3 bin araba taksidi ödüyosunuz. Kıyafetten tatilden hatta yemekten kısıyorsunuz. 4duvara 10 yıl kredi öde ,teneke parçasına 5 yıl kredi öde. Eee hayat geçti gitti, sen ne ara yaşayacaksın ..
    Efendim bu arabanın ederi bu değil ve bu kadar para verilmez diyenler, acaba hangi araca biniyor veya hangi sıfır km araca bakıyor. Acaba şu an piyasada bulunan araçların fiyatı gerçekten yazılan fiyatları hak ediyor mu ?

Sonuçta adam Audi almış. Belli bir piyasası var. Bu fiyatlardan aşağı olmayacağı kesin. Hadi 3 bin tl bilemedim en fazla 5.000 tl daha ucuza alırsın. Yüzü eskimiş falan geçin bu işleri. Bu adam aracı satmak istese yarın gider satar ve yeni yüzünü de alır. Alınan araç hiçbir zaman değer kaybettirmez. Almadığın her gün kaybedersin.

Şimdi akrabasına laf söyle aracına laf söyleme diyorsunuz. Bazı kişiler var ki sanki hayatında yaptığı tüm işler doğru başkaları hep yanlış gibi, birinin aldığı malı kötüleme, ben olsaydım şunu alırdım vs. uzar gider. Bu kişilere de ayrı bir parantez açmak lazım.

Kim hangi aracı alıyorsa şimdiden hayırlı olsun. Sıfır araç candır. 3-5 sene tepe tepe kullanın.
    Yapay Zekanın Yanıtı

2024 Sıfır Araç Fiyatları ve Teklifleri

Giriş

Sıfır araç satın almayı düşünüyorsanız, en iyi tekliflerden ve fiyatlardan haberdar olmak önemlidir. Bu yazı, 2024 yılında sıfır araç fiyatları ve teklifleri hakkında kapsamlı bir rehber sunmaktadır.

Sıfır Araç Teklifi Almak

Sıfır araç teklifi almak, potansiyel alıcıların farklı bayilerden fiyat ve ödeme seçeneklerini karşılaştırmalarına olanak tanır. Teklif almak için aşağıdaki adımları izleyebilirsin:

• Bayileri ziyaret et veya çevrimiçi formları doldur.
    • İstediğin araç modelini ve özelliklerini belirt.
    • Satış temsilcileriyle iletişim kurarak fiyatlar ve ödeme planları hakkında bilgi al.

Sıfır Araç Fiyatı Almak

Sıfır araç fiyatı, model, özellikler ve bayi konumu gibi çeşitli faktörlere bağlıdır. Fiyatları öğrenmek için aşağıdaki yöntemleri kullanabilirsin:

• Bayileri ziyaret et veya çevrimiçi araştırma yap.
    • Otomobil dergilerini ve web sitelerini kontrol et.
    • Araç üreticilerinin web sitelerini ziyaret et.

Stok Bilgisi Paylaşımları

Bayilerin elindeki sıfır araç stoklarını öğrenmek için stok bilgi paylaşımlarına erişebilirsin. Bu paylaşımlar, hangi araçların şu anda mevcut olduğunu ve hangi renkler ve özellikler sunulduğunu gösterir.

Sonuç

2024'te sıfır araç satın almadan önce piyasayı araştırmak ve en iyi teklifleri almak çok önemlidir. Teklifler alarak, fiyatları karşılaştırarak ve stok bilgisini kontrol ederek, isteklerinize uygun en iyi sıfır aracı bulabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • kimmiş o çılgınlar çıksın ortaya
  • yerimizi alalım (sıfır araç alamayan ancak araç alanları tebrik edecek biri olarak)
  • tribünden izlemeye devam. gelsin bakalım 0km araç teklifleri
  • 100 bin Civic

Civic Elegance Otomatik Benzinli 2018 100 bine veriyorlar, Nisan 2018.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 28 Mayıs 2018; 17:22:24 >
  • rezerve aldım :) ilerde değerlenir

sıfır araç alacak gucumuz kalmadı anca fıyatlara bakıyoruz artık
  • sıfır alanlarda yazsınımı 000000
  • Bugun 2018 yeni Hyundai İ20 1.4 style OTM+ servis tarafından garantili lpg montajı dahil 83.000 bin teklif ettiler henüz araştırma durumundayım ancak 1 aya kadar almayı düşünüyorum Lpg siz liste fiyatı 82.500 normal şartlarda 86.000 TL oldugunu söyledi görüştüğüm bayi yetkilisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByCRiMiNaL. -- 18 Mayıs 2018; 20:17:43 >
  • Yakın zamanda Golf 1.6 Tdi Dsg Comfortline teklifi alan oldu mu?
  • Eski konuya ne oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_Android -- 18 Mayıs 2018; 19:29:13 >
  • Önceki konuya yazdığım mesajı biraz eklemeyle tekrarlayayım...

Renault Megan Sedan 2018 model Icon 1.5 dci edc opak renk
    + sürüş paketi+longscreen paket+kontrol paketi+head up display+18 inch jant+eller serbest bagaj sistemi+yedek lastik
    Toplam fiyat 170.054.99 TL (05.05.2018) Mais Ankara

VW Passat 1.6 TDİ 120 PS Highline 2018 model pirit gümüş renk
    + R line iç paket/dış paket+nappa deri+19 inch Verona jant+panoramik cam tavan
    Toplam 245000 TL (13.05.2018) Doğuş Çankaya Ankara

Opel Insignia Grand Sport 1.6 dizel 2018 model Exclusive paket istediğiniz renk
    Standart donanım ek paket yok
    Toplam 232000 TL (13.05.2018) Opal Ankara

Skoda Superb Prestige 1.6 TDİ 120 PS DSG şeker beyazı renk
    +adaptif hız sabitleme sistemi+ön bölge frenleme asistanı+şerit takip asistanı
    +kör nokta bilgi asistanı+akıllı far asistanı+panoramik sunroof
    Toplam 208500 TL Ankara And Otomotiv (SATIN ALINDI) (14.05.2018)

• Çok güzel.Ne kadar alınırsa o kadar zam gelmeye devam edecek.
  • Yeni konu hayırlı olsun.
  • Hadi takip edelim bari

Bu paralara öküz değil sürüsü alınır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anthony Hopkins

Çok güzel.Ne kadar alınırsa o kadar zam gelmeye devam edecek.
    Yahu bir bitmediniz ya.

Kardeşim istersen ayda 10 araba sat. Arabanın fiyatı Düşmez.

Mazda 3’ün şuan bu mantıkla 39.900 TL ye satılması gerekirdi.

Bu firmalar sadece türkiyede satılmıyor. Adamlar global çapta parayı kırıyorlar.

Türkiyede satmış satmamış çokta önemli değil.

Kuruş inmezler. Araç satamıyorlar mı ?

Kepenk’i indirip giderler.

Olay bu.

• Önlerden yer alalım bari

Edit: Başlığın başına HALA kelimesini ekle hocam bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DFABFCB25 -- 21 Ekim 2018; 21:05:40 >
  • Takip edelim elinize sağlık.
  • İlk sayfa değerlidir.Bir köşeye ilişelim.
  • MyWorldLife kullanıcısına yanıt
    Sen de alanlardansın galiba..O zaman fiyatlardan şikayet etmeyeceksiniz.Tepki verilmeden hiçbir şey olmaz.Global fiyatlardan bahsetmiyorum.Adamlar tabi parayı kırıyor,bizim pazarın etkisi az olur.Ama bu fiyatlara rağmen hala alınıyorsa,vergi indirimi için hiçbir sebep görmüyorum.Alanda daha fazlasını hakediyordur.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.