5 yıl sonra konuya bakıp ne diyeceğiz acaba Fiyatlar amma da ucuz ? Yoksa OHA ne kazıkmış ?
A3 1.5 TFSI yakın zamanda fiyat alan var mı? 2017 Dynamic opsiyonsuz 130bin altına alınıyordu 2018 modellerde ne oldu fiyatlar acaba?
Hadi ilk sayfayı ben doldurayım. Bugün teslim aldım aracımı. Honda civic elegance eco cvt beyaz 108bin+ paspas ve. bagaj havuzu 83bin peşin 25 bin 15 ay %0.5 kredi faizi
Siyahı düşünen sipariş iadesi biraz daha uygun araç vardı ama siyah rengi sevmediğimden almadım.
quote:
Orijinalden alıntı: kocaballi
Eski konuda binlerce fiyat vardı,ve insanlar eski fiyatlara bakabiliyordu konunun yenilenmesinin amacı nedir?
Eğer konu dışı mesajlardan dolayı ise bu mesajlar siliniyordu, zaten yeni konuda açılsa da tüm konularda olduğu gibi yine konu dışına çıkılacaktır.
quote:
Orijinalden alıntı: Y_U_S_U_F_
Eski konuda binlerce fiyat vardı,ve insanlar eski fiyatlara bakabiliyordu konunun yenilenmesinin amacı nedir?
Eğer konu dışı mesajlardan dolayı ise bu mesajlar siliniyordu, zaten yeni konuda açılsa da tüm konularda olduğu gibi yine konu dışına çıkılacaktır.
Alıntıları Göster
Eski konuya halen ulaşılabiliyor, linki ilk mesajda var,
ancak 1500 sayfaya yaklaştı, işlem yapılırken mesajlar sayfalarda yer kaplıyordu,
Yeni konuda sizin takibinizde zaten, değişen birşey yok....
BMW 118i premium line + vision paket 169500 tl
Polo Comfortline 1.0 TSI DSG - Opak kırmızı 87.300'e alındı.
İnşallah bu konuyu da diğeri gibi goygoy yerine çevirmezler... Hayırlı uğurlu olsun
gkhncnk
kullanıcısına yanıt
130 bin bandında fiyat veriyorlar hocam
Fiyatlar uçtu gitti. Bizde buradaki fiyatları takip ederek gerçek enflasyonu görüyoruz 🙅
Yeni başlık yeni fırsatlar getirsin. Zor ama, umut işte...
Maaşlara çay kaşığının ucu kadar arabalara ve diğer ürünlere kepçeyle zaammmm
2017 model sıfır i20 otomatik gören duyan oldu mu acaba. corsa hala bulunabilyor da i20 için 5 6 bayi aradım yok dedi.olaydı iyidi. hurda araç ötv indiriminden yararlanıcaz bir katakulli olmazsa.
drummer_bjkD
kullanıcısına yanıt
Bizde yararlanmayı düşünüyoruz diyelim aracın fiyatı 78bin TL 68bine mi almış olucaz
bazı markalar çok az indirim yaparken bazı markalar büyük indirimler yapıyor.
Hepsi 10bin indirim yapmıyormu yani yine fakire pompa. ulan benim arabama 3bin 4bin teklif verseler benim karım ne olcakki parçalarına ayırır satarım. bizde heves ettiydik kırk yılın başında bi araba alalım dedik oda kursagımızda kaldı
Diğer konu gibi sulanmaması dileğiyle hayırlı olsun.
Beraberinde bir de "SIFIR ARAÇ - FİYAT HARİCİ GENEL SOHBET" konusu açıp açmamak da değerlendirilmeli.
quote:
Orijinalden alıntı: halil_ibrhm
A3 1.5 TFSI yakın zamanda fiyat alan var mı? 2017 Dynamic opsiyonsuz 130bin altına alınıyordu 2018 modellerde ne oldu fiyatlar acaba?
2018 1.0 a3 sedan glacier beyaz prestij paket 163000
quote:
Orijinalden alıntı: tica
quote:
Orijinalden alıntı: halil_ibrhm
2018 1.0 a3 sedan glacier beyaz prestij paket 163000
Aynı aracin 2017MY için 10.01.2018'de aldığım fiyat; Dynamic+prestige paket + LED far sistemi , 131.000 TL.