Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (17133. sayfa)

5 sn
343.143
Cevap
5.872
Favori
59.330.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1188 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
4. Sırada  bugün en iyi #1
Giriş

kocaeli 1690. ama içi siyah, cam tavan yok. V2L yok.

• ÖlüyenYörüler kullanıcısına yanıt

408 allure için benim aldığım fiyat 1540

Psa böyle, 1 ay sonra 1450ye de verebilirler, çok üzülmeyin hocam

Bayiye gittim ben vergi levhalı 3 adet alınınca 1500 fiyat verdi.dışarda galeri 1450 den veriyor.2025 model yani doğru

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Özelden birsürü mesaj geldi galeri ismini verdim araç alacaklar işini sağlam yapsın.ödemeyi direk yetkili bayiye yapsın sonra sıkıntı yaşamasınlar.sonuçta tanımam etmem sadece bende telefonda bilgi aldım buraya ilettim

• THEVENİNTEORİ T kullanıcısına yanıt

Ben zaten uyguna aldım. Eski mesajlarıma bakabilirsin. Olay yanlış bilgilendirme. Geçen hafta da sözde 1400 e 200 bin sıfır faiz ile veriyor diyorlardı var mı böyle bir şey? Var ise yazılı teklifiniz buyrun paylaşın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • carlitoss kullanıcısına yanıt

allure eskisi gibi dolu değil ama cam tavan hariç aradaki farklar benim için önemli değil. bu fiyata c4 satılıyor. hatta daha pahalı. arada 1.5 segment var. her türlü alınır. binilir.

• yusuffefe Y kullanıcısına yanıt
    Hocam galeri talep toplayıp distribütörden alıyor sonra galeriden mi alıyoruz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yusuffefe Y kullanıcısına yanıt

Benim, vergi levhası var, 3 kişi için eksik var mı. 2025 modeldir, elbette, Bayi hangi şehirde?

• turkbest T kullanıcısına yanıt
    İstanbul can bayi, pazarlık yapın

• wincheaster W kullanıcısına yanıt
    Yok direk bayiden dediler bana

• mmtgs kullanıcısına yanıt

Evet kasa 220 ile herseyi aynı. Almayı düşünüyorsanız zaman kaybetmeden bayiye gidip isim yazdırın derim. O ara düşünürsünüz en kötü vazgeçersiniz. Borusan grubunda kimsenin parası kalmıyor :) fatura kesilene kadar paranızı veririz sorgusuz sualsiz dediler bana. Ben dün işim yazdırdım. bu gibi şeylerde benim çok kısmetim yoktur, sıra tam bana gelir, ÖTV artar, aracın fiyatı artar bişi olur kesin :) aracın iç mekanı ix1 ile aynı kokpit vs, hacim farklıdır. 1 serisinin bir tık uzunu ve fonksiyoneli gibi düşünün.

• BLG# kullanıcısına yanıt

2008 için sordunuz mu bilginiz varmı hangi bayiden fiyat aldınız?/ ?

• 408 hangi bayide hocam. Fiyattan bahsediliyor ama kimse bayi vs yazmamış

• masterap M kullanıcısına yanıt
    Size mi verdiler? Hangi BAYİ alacağım çünkü

• Daha önce konuya birkaç kez yazmıştım gittiğiniz bildiğiniz bayilerde hilux gören veya alabilen oldu mu diye.. geçen hafta istanbul'da bir bayide aracı bulduk. 2.4d invincible, araç şu an gümrükteymiş kapora verdik ve 2.300'e anlaştık. Gelecek olan araç ne yazık ki 2024 model. Yaklaşık 2 aydır arıyorduk bütün illerdeki bayileri ve toyota genel merkezi her yeri aramıştık. Hatta en son bunalıp ssangyong musso grand'ı bile gidip inceledik ve almak üzereydik. Mmusso otomobil hissiyatına, konforuna en yakın araç gerçekten fiyatına göre çok iyi araç ama diğer pick-uplardan uzun arka koltuğun derece açısını iyileştirmek için yapmışlar sanırım ama aracın proporsiyonu bozulmuş. Arka tasarım ve çamurluklarda sac dümdüz olduğu için araç geniş durmuyor. En önemliside 2.elde ciddi değer kaybı ve satma sıkıntısı oluyor diye vazgeçtik. Yine sıfır olmasada 2.el 10 bin km'den az amarok alalım dedik. Şu an bana göre hem dış tasarım hem iç tasarım olarak en yeni yüze ve yakışıklı araç amarok. Tek handikapı motor 2.0 ford motoru olduğu için o motorlar yağlı triger kullanıyor ve henüz yeni araçlar olduğu için ufak tefek bazen orta seviyede sorunlar var araçlarda daha tam oturmamış muhtemelen makyajlıları daha sorunsuz olur. Hilux'a gelince en eski yüz onda ve demode ama bunun avantajı olarak araç 2 3 sefer makyaj geçirdiği için artık tüm sorunlarından arındırılmış kusursuzlaşmış araç. 2. el avantajı, mtv avantajı, yol konforu, donanım ve teknolojik özellikler bakımından bence amaroktan geride ama 2. el amarok almaktansa sıfır hilux almayı tercih ettik. Bu tarz araçlara bakan arkadaşlar için fikir vermesi açısından yazıyorum..

• freeheart44 F kullanıcısına yanıt

antalya bayii de var 1 tane gt 1 tane prestige

liste fiyatından satıyorlar indirim yok

• realove19 kullanıcısına yanıt

bir kişide adres verse bende alacagım soruyorum o fıyata veren bulamadımm

• realove19 kullanıcısına yanıt

İstanbul nev. Sizde zaten 408 yok muydu 2. Yi mi alıyorsunuz yoksa bayiyi arayıp bu fiyata vermeyin mi diyeceksiniz?

• İstanbul Can' ı aradım 1550 dedı allure ıcın

1450 ye bı arac hıc vermedık dedı kadıncagız kapadık

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.