720.000 TL ye kadar araç
Merhaba. Aşağıdaki araçlardan hangisini önerirsiniz veya başka önerilere de açığım.
Megane 4 1.6 joy 2017.
Fiat Egea 1.4 urban 2021.
Toyota Corolla 2014 civarı 1.6
Seat leon 1.2 TSI.
Öncelik LPG'li almak istiyorum, Toyota Corolla 2013-2014 civarı, Fiat Egea en yeni modellisi, hangi aracı almak mantıklı olur?
600.000 TL ye kadar araç önerisi
Selamün aleyküm 600.000 TL te kadar sedan LPG li araç arıyorum, Fiat egea 1.4 yağ yakma sorunu varmış bunun için onu istemiyorum, başka önerebileceğiniz araç varmı sedan bakıyorum hem modelleri eski , sizce eski modeller 2012 vs mi tercih edilmeli yoksa yeni modelli hb mi ?
600.000 TL ye kadar araç önerisi
600.000 TL ye kadar araç arıyorum LPG li olması tercihimdir manuel, bakıyorum egea 1.4 fire LPG li olanlar alınıyor bu paralara fakat yağ yakıyormuş siz tavsiye eder misiniz, Auris falan alınır mı 2009 2010 yoksa yeni modelli mi tercih edilir, önerilerinizi bekliyorum
550.00 TL ye kadar araç
Merhabalar 550 bine kadar araç arıyorum LPG li olması tercihimdir, otomatik vites İstemiyorum önerilerinizi bekliyorum
Laptopum açılmıyor
Laptopum açılmıyor malesef sabah açıktı geceden açık kalmıştı yani sabah acmak istedim çok yavaşlamıştı bende tuşuna basarak kapattım geri açmayı deniyorum mavi ekran geliyor başlangıç onarılmadı diyor unmountable boot volume hatası veriyor açamıyorum
Note 5 mi iphone 7 mi
|
Bios güncellemesi
|
Bios ekranı çok acil yardim
|
Son Giriş: 8 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 8 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 23
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.203 (Bu ay: 24)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası