Şimdi Ara

600.000 TL ye kadar araç önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 600.000 TL ye kadar araç arıyorum LPG li olması tercihimdir manuel, bakıyorum egea 1.4 fire LPG li olanlar alınıyor bu paralara fakat yağ yakıyormuş siz tavsiye eder misiniz, Auris falan alınır mı 2009 2010 yoksa yeni modelli mi tercih edilir, önerilerinizi bekliyorum

• Efes al geç yeni her zaman yenidir
  • Cevabı kendin de söylemişsin zaten, kesinlikle auris doğru seçim , sorunsuzluğuyla, 2. Eldeki piyasa değeriyle, lpg ile yakıt ekonomisiyle, İngiltere üretimi olduğundan dolayı diğer japonlardan daha kaliteli oluşuyla kesinlikle doğru seçim olacaktır diye düşünüyorum
  • +10 yaş üzeri araçlara 600 bin TL vermek mi :)) Şahsen çok aciliyetiniz yoksa araca çok ihtiyacınız yoksa taksi kiralayın kendinize ama yine de o paraları vermeyin. +10 yaşında suzuki honda toyota 600 700 yazmışlar kaptırdıklarına geçiriyorlar birde ağır hasarlı araçlar var o fiyatlar. Mevduata atın 6 ay dayanın dua edersiniz bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kikiemre61 -- 3 Ocak 2024; 1:38:49 >
  • 2006 üstü toyota rav 4 öneririm,bakımlı bir arabaysa bi 20 yıl daha kullanırsınız, tamirciyle akraba olma ihtimaliniz diğer markalara göre çok çok daha azdır, deri koltuk koltuk ısıtma vs vs

• 2019-2020 0.9tce clio4 sportturer modeline bir göz atmanızı tavsiye ederim. Özellikle yokuş performansı olarak atmosferik 1.6 tüm modellerden daha iyi hissettirecektir. Motoru gayet sessiz, lpg ye tam uyumlu motoruyla bu piyasada çok ekonomik, güncel bir seçenek olur. Ben çok tercih etmesem de sedan seçenek olarak yine aynı modellerde ve motorda symbol'e de bakardım.

• Eğer düşünürseniz 620 ye 2012 tune paket hasar kayıtsız elantra var bende. Mpv tarzı araca geçeceğim için satıyorum. Otomatik, dijital klima, sunroof. Full paket araç.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.