Şimdi Ara

Sizce mantıklı olan hangisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamın aleyküm en fazla nakit ve altın 1.100 TL nakit param var. 2 el de araç arayışım var, fiyat araştırmasında Peugeot 408 veya 2008 olarak bayide şuanda kampanyalı mevcut 300 bin TL kredi faizsiz 12 aylık kredi vermekte. Toplam fiyat 1530 civarı. Şuan en mantıklı olan biraz daha bekleyip sıfır araç almak mı yoksa 2 el alınmalı fiyatlar ne yöne doğru gider kampanyalar devam eder mi. Paranın büyük kısmı altında fakat araç ihtiyaç. Fikirlerinizi merak ediyordum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fiyatlar hiç bir zaman rakamsal olarak inmez ama enflasyon karşısında değer kaybeder. Eğer paranız yatırım araçlarından birindeyse beklemek tabi ki daha mantıklı olacaktır ama paranız nakitde veya vadeli hesaplardan birindeyse beklemeniz mantıklı olmayacaktır.

• Moueson kullanıcısına yanıt

Uzun süredir beklemekteyim. Dediğiniz gibi yatırım aracında. Mart ayında ne olur kestirmek de zor faizler halen yüksek.

• faizler az da olsa gevşiyor gibi ama krediyle araç alımları şuan min seviyede bayilerin sıfır faizli kampanyaları varken bankadan çeken azdır şu dönemde, araç ihtiyaçsa bu paralara sıfır ya da sıfıra en yakın aracı alıp geçmek lazım bence, yatırım araçları yükseldikçe arabaların fiyatı da yerinde durmayacak ben ülkede birşeyin fiyatının düştüğünü görmedim 2 yıl önce eldeki altını bozdurup ne alabiliyorsam şimdi de aynısı alınıyor bir fark yok

• fabrizo kullanıcısına yanıt

Alırsam bende bayiden sıfır faizli kredi ile alırım, bankalar çok yüksek zaten biraz daha eksiğim var işte biraz daha beklemek mi mantıklı yoksa para neye yetiyorsa o mu alınmalı

• Arabaya ihtiyacı olan adam parayı orada burada bekletmeden basar parayı araba alir.

• Paranın yettiği kadarıyla krediye girmeden ikinci el temiz bir araç veya bayi kredili sıfır bir araç beklemeden alınabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sizce fazla mı istiyorum...
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ödeme gücünüz var ise tabii ki sıfır faiz ile kredi. Enflasyon olan ülkede büyük avantaj.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.