Merhaba. Aşağıdaki araçlardan hangisini önerirsiniz veya başka önerilere de açığım. Megane 4 1.6 joy 2017. Fiat Egea 1.4 urban 2021. Toyota Corolla 2014 civarı 1.6 Seat leon 1.2 TSI. Öncelik LPG'li almak istiyorum, Toyota Corolla 2013-2014 civarı, Fiat Egea en yeni modellisi, hangi aracı almak mantıklı olur? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
720.000 TL ye kadar araç
-
-
fiat fiorino 2023 metalik renk 1.4 eko pop lpg/benzin aracım var. yatırımlık almıştım. isterseniz detayları verebilirim.
-
Yok hocam sağolasın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kesinlikle leon 1.2 tsı. LPG ile ugrasmanıza hiç gerek kalmaz. şehir içi 5-6 lt arası yakar. Sessiz ve konforlu bır araçtır. Eski aracımdı.Şiddetle tavsiye ederim.
-
Egea neden 1.4 alıyorsun ki? Bütçene 1.6 benzin otomatik de düşer.
-
türkiyede boyasız arabalar bile ekleme çıkabiliyor o nedenle sıfır araca yönelmenizi öneririm. Zaten km ile oynamakta çok kolay 1-2 sene sonra motor masrafı çıkarsa aynı fiyata gelir. Sıfır egea 1.4 veya megane bakabilirsiniz sedan olarak, hb olarakta dacia sandero uygun. 2 sene sonra lpg takarsınız garanti bitince
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9F9095222 -- 13 Mart 2024; 14:23:55 > -
1.6 egea mı yoksa başka araç mı diyorsunuz
Haklısın fakat şuan borçlanma durumumum maalesef yok.
1.6 e-torq egea alabilirsin
-
Hocam anladığım kadarıyla otomatik takıntın yok. Öyleyse ne sırf lpg uyumlu diye atmosferik araçla uğraşmak zorundasız ne de lpg uyumsuz TSİ ya yakıt yetiştirmek zorundasın. Bakma sen 5-6 yakıyor diyenlere 1.0 TSİ 95 lik polo bile şehir içinde 5-6 yakmıyor 1.2 TSİ nasıl 5-6 yakıyor diyorlar anlamıyorum. Manuel olsa bile 5-6 yakmaz. 1.0 TCe clioların touch paket manulleri var pek tutulmadı çünkü herkes otomatiğini alıyor ben dahil. LPG uyumlu da. Jant opsiyonlu bir Clio Touch denk gelirse kaçırma hocam. For example
www.sahibinden.comJust a moment...https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2023-hatasiz-tramersiz-22.000-de-clio-1.0-tce-touch-carplay-plusnavi-1159163866/detaywww.sahibinden.comJust a moment...https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-gines-ten-hatasiz-boyasiz-tramersiz-clio-v-touch-1160811842/detay
-
Aynı fiyat aralıklarında benim de araç arayışım vardı bundan 2.5 ay önce 680 bine 100k km de 2017 1.2tsi Leon aldım. Her şeyiyle memnunum. Yakıt olarak Mersin de şehir içi 6-6.5 litre tüketimim var.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Manuel bakıyorsan Egea 1.3 multijet de bakabilirsin illaki 1.4 atmosferik bakma bence rent a carda kullandım yerildiği kadar kötü değil (performans eleştirisi almakta ama 95bg olduğu ve düşük hacim gözden kaçmamalı 1.6 multijet gibi olamaz tabikide)
Bende düşünüyorum onu 2015 model geliyor bu paralara ve manuel tercih edilirmi gene dizel almak istemiyorum
2018 model dsg 1.2 tsı 110hp leonu 6 yıl kullandım. dikkatli kullanmadığım halde şehir içi ortalaması 6 lt ıdı. Tecrübe ile sabıttır. LPG'li clıo ile leonu kıyaslamam bile. 1.0 tsı 95 hp yı bilmem lakin 1.2 tsı hem performanslı hem de ekonomik bır motordur. Bakmayın sız çamur atanlara.
-
Piyasa 2-3 ayda yükselmiş o zaman hocam. Ben yakıttan memnunum manuel şanzıman da benim için sorun olmadığı için rahatım şimdilik.
-
hocam 2016, temiz bulunabilir.
www.sahibinden.comJust a moment...https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-hatasiz-boyasiz-tramersiz-temiz-aile-araci-1071630481/detaywww.sahibinden.comJust a moment...https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-tramersiz-temiz-1135779028/detay
-
1150 kiloymuş Leon bende diyorum nasıl 6-7 litre benzin yakıyor peynir tenekesi işte
Kilo takılıyorum Volvo S40 vardı bizde 2010 1500 kiloydu ki ufak bir araçtı bana güvensiz geliyor hafif arabalar neden ise
S40 in ikinci nesil dizelleri 1390 1410 kg civarı t5 awd ler o civarda bir ağırlığa sahip
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X