Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (17158. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: perfectlie Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 53 Misafir (4 Mobil) - 50 Masaüstü4 Mobil
5 sn
343.527
Cevap
5.876
Favori
59.399.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1190 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
4. Sırada  bugün en iyi #1
Giriş

Kayseri bayisini aradınız mı. Bizim bir arkadaş ordan buldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • BMW X1 xDrive25e için ön talep oluşturmuştum bir kaç ay önce bugün tarafıma dönüş yapıldı bu ay içerisinde araç ayarlanabileceğine dair. Başvuran diğer arkadaşlara da yakın zamanda dönüş yapacaklardır.

Fakat ben yaşadığım sitede şarj ünitesine izin vermediği için askıya aldığımı söyledim. Plug-in Hybrid olduğu için her gün şarj etmem gerekiyor ve bu durum tam elektrikli arabada 400-500km'de bir iken bu araçta 80-90km arası ve her gün şarj etmek zorundayız tam verim istiyorsak. Evden şarj etme imkanım da yok artık. Bu durum bana çok saçma geldi. Araca talep oluşturanlar varsa onların da yorumunu bekliyorum.

• Xtragy kullanıcısına yanıt

e o benzin motoru ne işe yarıyor peki? eminmisiniz bundan?

• gajiin kullanıcısına yanıt

Hangi paket olduğunu bilmiyorum ama bi akraba geçen hafta 1085'e aldı Ankara'da.

• deepndark D kullanıcısına yanıt

Merhaba, şimdiden hayırlı olsun aracınız. Şunu öğrenmek istiyorum, evden günlük şarj edilen seneryoda çok güzel evet. Fakat uzun yolda AC ile bu araçlar şarj edilemeyecek (minimum 1.5 saatte dolduğu için). O zaman ne oluyor? Yani şarjı bitince araç sadece benzinli motor ile mi devam ediyor; yoksa benzinli motor zaten bir yandan sürekli olarak pilleri de dolduruyor ve araç yakıt tüketimi yükselse de her daim 326 beygir vererek edvam edebiliyor mu?

• gkon kullanıcısına yanıt

Hangi aracı önerirsiniz B suv veya b segment istiyoruz

• azosial A kullanıcısına yanıt
    uzun yolda soc değerini yani bataryanın yüzde kaça kadar düşebileceğini seçip yol almanız gerekli. o seviyelere geldiğinde benzin motoru bataryayı da şarj edecektir tabiki ama tüketim de artacaktır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • manovar M kullanıcısına yanıt

Ben de öyle tahmin etmiştim, BYD lerde bununla ilgili bazı yorumlar okumuştum. Arabayı uzun yokuş çıkışlarında sürekli sıkıştırırsanız pil bitebiliyor ve benzinli motora kalabiliyorsunuz şeklinde. Gerçek kullanımda 2.30 da böyle bir durum olur mu baktım ama göremedim. Olmuyordur umarım. Bir de ek olarak kullanılan batarya tipini bilen var mıdır? Ben de elektrikli araç kullanıcısıyım. Biliyorsunuz ki batarya ömürleri recycle a göre düşüyor. Burada da batarya çok küçük olduğu için kısa zamanda çok fazla recycle olacaktır diye tahmin ediyorum. Pratikte kısa vadede çok mantıklı görünüyor fakat benzinli motor maliyeti üzerine elektrikli bir araca göre çok daha hızlı bitecek bir batarya maliyeti de eklemek gerekir gibi. Tabii batarya boyutu ufak olduğu için müthiş bir fiyat çıkmaması gerekir fakat eski bir BMW kullanıcısı olarak ne fiyat biçilir bu işleme, biraz ürkütücü :D Bir de Türkiye'de satılacak araçlarda batarya garanti süresi ve kilometresi nedir, bilen var mıdır? Sanki ötv avantajı ve performansı dışında aracın çok daha mantıklı bir tarafı yok gibi geldi. Kısa vadede alır kullanır satarım diyen için güzel ama ikinci eli de çok güçlü olmayacaktır muhtemelen.

• Araç çokda bana göre olmasada BMW olunca aklıma az yattı dayanamadım aradım,

Borusan Oto ,

Bmw 230e xdrive active tourer : 2150

Stok yok, mart ortası teslim, kapora alınıyor ve teslime yakın geri kalan ödeniyor. Talep ettiğiniz renk varsa ona göre de bilgilendiririz dediler. Aklımda deli sorular :)

326 beygirin sistemin toplamı olmak dışında yere aktarılan güç olduğuna dair bir bilgi yok. Bahsedilen beygir gücü de sadece kombine edilmiş bir veri.
    Hibrit sisteminde herhangi bir farklı denemesi olmadığı için aslında genel olarak bahsettiğiniz gibi otoban sürüşlerinde kw değerleriyle orantılı olarak standart bir hibrit ne kadar verimli olabiliyorsa o kadar oluyor. Bunu kullanım koşullarınızla denemeniz lazım ama kesinlikle şehir içi gibi olmayacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrPazar -- 19 Şubat 2025; 15:3:6 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    benzinli motor 150 beygir 230 tork ile çok da üzmez ama 7 8 lt altına da düşemez pil bittiğinde gibi geliyor bana

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Araç stokta sürekli bir batarya tutuyor, acil durumlarda ve kick down yaptığınızda size bunu veriyor. 140 km hıza kadar elektrik motoru ile ilerliyor, batarya bitince benzinli turbo motora geçiyor.İzlediğim videolarda uzun yol kullanımlarında 150 km mesafede full batarya 3,4 litre yakmış araç. Yine pilsiz kullanımlarda 7 litre ortalama yakalamış.

• manovar M kullanıcısına yanıt

Bence biraz üzer, çünkü bu araç normale göre de ağır zaten pil ve ikinci motordan dolayı. Yakıt tüketimini bilemiyorum nasıl olur, normal hybrid gibi olur muhtemelen. Onlar da uzun yolda çok farkettirmiyor hybrid olmayanına göre zaten uzun yolda; yüzde 10 gibi. Asıl konu bence 4*4 ve 300 küsür beygir diye alınan aracın uzun yolda bir anda 150 beygire düşmesi olur eğer düşüyorsa :D, ama düşmüyordur muhtemelen.

• ersoyesra E kullanıcısına yanıt

7 kademeli Steptronic çitf kavrama şanzıman kullanılıyor araçta

• deepndark D kullanıcısına yanıt

Anladım hocam, bu durumda zaman zaman gerçekten 150 beygire düşüyor olacak o zaman araç öyle anlıyorum. Videonun linki varsa paylaşabilir misiniz inceleyeyim, sizin gibi kullanacak olanlardan yorum inceleme bekliyorum açıkçası. Baktığımda 2.30 özelinde çok video görememiştim. x1 için var bazı videolar.

aracın 3 yıl sınırsız km, 8 yıl 120.000 km batarya garantisi.

• MrPazar M kullanıcısına yanıt

326 beygir yola sistem gücü ve tekerleklere iletiliyor. Tekerleklere bu güç iletilmeseydi 1.850 kiloluk aracın 0-100’ü 5,5 saniye olamazdı. Bakınız byd plug in hibrit seal u dm-i 0-100 8,9 saniye

• Dentisttry D kullanıcısına yanıt

Hangi bayi hocam, bana 1420'den aşağıya fiyat veren olmadı...

• congman kullanıcısına yanıt

Siz fiyat olarak kaça anlaştınız hocam

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.