Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (17159. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: otomobilci_x , _HONDA_CIVIV_ , akguler , elcas Daha Az
4 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 29 Misafir (1 Mobil) - 30 Masaüstü3 Mobil
5 sn
343.737
Cevap
5.879
Favori
59.440.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1191 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
3. Sırada  bugün en iyi #1
Giriş
    Denizli ve uşak hocam ben ön arka difizör yan basamak seramik kaplama cam filmi paspas bagaj havuzu dahil 1425 aldım 1420 teklif ettim geri dönüş bekliyorum tamam derlerse kapora atacağım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • deepndark D kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim.

• ALBAY kullanıcısına yanıt

Bu en boş paketi mi? T7 pro bakıyorum excellent veya avangarde düşünüyorum, 1400 vs var temizleri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • smallpox kullanıcısına yanıt

Evet, t7 pro falan. Max değil, eski modeller. Yine de uygun önceki satış fiyatlarına göre sanki.

• Forum1th kullanıcısına yanıt
    Aynen giriş paketi ama eskisi gibi boş değil diye biliyorum. Dolu pakete göre eksikleri şunlar:

Hafızalı Sürücü Koltuğu ve Yan Aynalar
    Ön koltuk soğutma
    Isıtmalı ön cam
    64 renkli ambiyans
    Otomatik kararan dikiz aynası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALBAY -- 19 Şubat 2025; 15:37:43 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Surveillance kullanıcısına yanıt
    Hocam pm den mesaj atamıyorum mesaj ile numaranızı paylaşabilir misiniz ?

Hayırlı olsun. Hangi bayide buldunuz acaba? daha stok mevcut muydu?

• Xtragy kullanıcısına yanıt

Hergün şarj etmen gerekmiyor sadece pil ile gideceksen 80-90km şarj edeceksin. Bmw almanya sitesine girdim baktım ara perfomans hızlanma vs için benzinli motor devamlı 15kw pilin 1-2 kw sını şarj edip hazırda tutuyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoMMaNDeRCX -- 19 Şubat 2025; 15:46:43 >
  • Dentisttry D kullanıcısına yanıt

Gönderdim hocam pm ile.

• ALBAY kullanıcısına yanıt

T7 pro Avantgarde mı pro max mı alınır peki, farkları hiç bilmiyorum.

• bps B kullanıcısına yanıt

Dun bursadan 2116 TL ye aldım diye yazdı biri

• Forum1th kullanıcısına yanıt
    Ben olsam güncel kasayı alırdım. Adamlar zırt pırt makyaj getiriyorlar. Haa eski araç 183 hp. Daha güçlü olsun dersen o daha mantıklı. Yenisi 145 hp.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Xtragy kullanıcısına yanıt

Hangi bayide yaptınız testi

• 230e alanlar şanslı en kötü bmwye bindim dersiniz araba yılan olmuş yılann

Hayırlı olsun hocam, ben de formentorden daha premium bir araca geçmek istiyorum. Daha önce 118i aracım vardı. 2100-2150 tl fiyat çok cazip geliyor. BMW nin yalıtımını çok iyi. Tek 2. El ileride nasıl olur onun endişesi var

• K@sToR kullanıcısına yanıt

Bayi adı vermiyorum çünkü çok yakınlarım için birçok bayiyi tekrar tekrar aramama rağmen araç kalmamış maalesef.

• tsunami0108 T kullanıcısına yanıt

2025 yılındayız artık liste fiyatlarının çoğu marka için geçersiz olduğunu, bayiden direkt fiyat alınca gerçek fiyat olduğunu artık öğrenmelisiniz. Konuyu liste fiyatlarıyla doldurup gerçek fiyatmış gibi insanları yanlış yönlendirmeyin.

• masterap M kullanıcısına yanıt

Gelenler 7.4 geliyor diye biliyordum değerli bir bilgi bu bilgilendirme için teşekkür ederim

• CoMMaNDeRCX kullanıcısına yanıt

Evet biri öyle yazdı ama onun dışında o fiyata alan kimseyi duymadım.

Hocam ağzınıza sağlık güzel bilgiler paylaşmışsınız keyifle okudum. Siz ve sizin gibiler böyle detay paylaşınca insan yükseliyor bu araca:) bende 116 sattım bmwden yine devam etmek istiyorum uzun süredir ikinci el 2.16d gc bakıyorum. 230e konusunda 2 en büyük tereddütüm 2.elinin zayıf olacağı birde bagaj ve iç hacmi. Yani 116 yı biraz büyütmek istediğimden sattım değer mi bilemiyor insan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmtgs -- 19 Şubat 2025; 16:32:27 >
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.