Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (17160. sayfa)

5 sn
343.568
Cevap
5.878
Favori
59.409.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1190 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
2. Sırada  bugün en iyi #1
Giriş

Hocam 2.6m'ye alsaydınız ikinci el zayıf olurdu. Aracı alırken o dezavantaj bertaraf edilmiyor mu zaten?

• leandre L kullanıcısına yanıt
    Kısmen doğru. Mesela önceki kasa active tourerler şu an satışı yavaş gibi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • CoMMaNDeRCX kullanıcısına yanıt
    Düzenleme...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi congman -- 20 Şubat 2025; 10:59:58 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • BMW son günlerin konusu bence de çok mantıklı. Şu zamanda fosil yakıtlı araç ben almam ancak bu BMW alınır. Fosil araca para bağlayanların üzüleceğini düşünüyorum. Vazgeçin ki firmalarda pes edip adam gibi araç getirsin. Biz Taigo'ya,T-CROS'a,Tucson'a bu parayı verirsek Plug-in Tiguan yerine ömrünü tamamlamış teknolojileri dayamaya devam ederler. Almayın bakın nasıl getiriyorlar diğerlerini. %80 ÖTV ödemeyin.

• deepndark D kullanıcısına yanıt

internetten kayıt işi olmuyor mu acaba bayi bayi aramak mı gerekli BMW için?

• RedSovietX kullanıcısına yanıt
    Aldığınız fiyatlar cazip diyemeyiz. Normal seviyede. İki araca da bir dönem sahip olmuş biri olarak polo daha arabadır. Donanım estetik önemli derseniz clio alpine ama fiyat yüksek bence bu haliyle.

• Sıfır 120i, A3 ya da 2024 118i bakıyordum, kağıt üzerinde mantıklı göründüğü için 230e'ye bir arkadaşım aracılığıyla isim yazdırdım. Bakalım, aranana kadar elimdeki aracı satabilirsem ben de 230e kervanına katılırım belki.

B sınıfı VW Polo ya da B SUV Seat Arona tavsiye ederim.

Ben Fabia öneririm. Son kasayı 2022 ve 2023'de sıfır alarak birer yıl kullandım. Güvenlik, kullanışlılık, motor, şanzıman bir araya geldiğinde bence en iyi seçenek. Polo da güzel. Kalite bir tık daha üstte ama motor gücü düşük, daha donanımsız ve daha küçük. B SUV sizin kararınız ama gerçekte SUV falan olmadıklarından ve daha pahalı olduklarından ben hoşlanmıyorum.

bu fiyata rakipsiz araç. acaba gran coupe 2lerde de yaparlar mı böyle bir şey  

• Merhaba izmirdeki (Avek, Vosmer, MBU) bayiiler satış yaparken özel plaka için yardımcı oluyorlar mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Byd seal u-dmi’de 98 beygir atmosferik motor var buna rağmen kimse Bmw’yi eleştirdiği kadar eleştirmedi.

• Predator536 kullanıcısına yanıt
    msport makyajlı grandcoupe almayı düşünüyordum 2923 ü görünce kala kaldım.. 320 parasına önden çeker bmw.. Bir şeyler yapmaları lazım gibi geliyor bana

• Merhabalar, 40 gündür mini siparişimi bekliyordum. Geçtiğimiz haftasonu akıbetini sormak için bayiye gittim. O aralarda forumda 230e muhabbeti dönmeye başlamıştı. BMW ile ilgilenen arkadaş ile görüştüm niyetimi belli ettim. İsmimi yazdı ve 2 gün sonra arandım. Hayırlısı olsun dedim. Toplam fiyat 2145 TL.

dış siyah içi bej.

malesef mini deki arkadaşta 1 gün sonra kapora için aradı. Çok düşündüm hangisi diye hatta uyuyamadım ama BMW bir tık bende ağır bastı. Evli ve bir çocuk babasıyım.

Minideki arka diz mesafesi düşündürücü ve sert plastiğe ister istemez takılıyorsunuz. Yoksa araba gerçekten çok beğendim. Karakter sahibi ve inanılmaz keyifli.

kendi adıma çok zor bir karardı ve aradaki 200K TL fiyat farkına hiç takılmadım. Keşke olsa da ikisini de alabilsem. Fikir vermek açısından paylaşmak isterim.

ayrıca, Almanya BMW konfigüratörüne aynı özelliklerde araç oluşturdum. Tam 56.7 K EURO. Aynı paraya TR de almak güzel bir duygu.

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kakman5 -- 19 Şubat 2025; 18:29:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: RedSovietX

Merhaba arkadaşlar Clio evulotion 1.0 tce otomatik için 1.200 fiyat aldım Çorlu Buhari otomotiv . Alpin paket için 1300 dediler
    Wv polo 1.0 tsi dsg için 1. 290 fiyat veriyorlar .
    Eşim kullanacağı için sizce nasıl fiyatlar . 2. El fiyatları sıfır ile aynı neredeyse

alpine clio ve polonun içine oturun clionun hangi rengini alalım diye düşünmeye başlarsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydinsukru -- 19 Şubat 2025; 18:29:16 >

Bu 225 modeli Tr ye gelenler 230

• Predator536 kullanıcısına yanıt
    Almanya’da plug in hybrid versiyonu mevcut. İsteseler getirebilirler.

• MrPazar M kullanıcısına yanıt

Mercedes A,CLA, Audi A3 benzer fiyatlarda ama 2 GC daha pahalı. 3.2m falan rüya rakam. CLA ile kıyaslıyorlar heralde ama tipe hiç bakmıyorlar :)

• mrvolkan kullanıcısına yanıt

Başka öneri varsa sevinirim diyecektim de diyemedim:) İnceliyorum, Fiyat liste fiyatı mı acaba?

• kakman5 K kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun inşallahSIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.