Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (17161. sayfa)

5 sn
343.541
Cevap
5.876
Favori
59.403.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1190 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
2. Sırada  bugün en iyi #1
Giriş
  • Bende 2.30 ismimi yazdırdım bakalım gelirse alacağım

• İnternet-Explorer kullanıcısına yanıt
    Satış temsilcine söyleyin ücreti karşılığında ayarlarlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • MrPazar M kullanıcısına yanıt

bu paralara verseler anca eder işte.

• ogzhnkpln O kullanıcısına yanıt

Benzer bi ikilemde kalıp, en iyisinin 1.5 jazz almak olduğuna karar verdim. Çevremden duyduğuma göre clio yakıt tüketimi 8.5 seviyesindeyken şu an ortalama tüketimim 3.8-4.3 lt arasında gidip geliyor. Japon kalitesi de cabası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spotlight06 -- 19 Şubat 2025; 21:42:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kia da 1,89 dan kredi kullandırıyoruz diyolar aslında kredinin maliyeti 3,00 e yakın

• bugün tiguan life için tekrar arandım 2270 den 2230 a düştüler, doğuş bayide geçen hafta anlaşan birisiyle konuştum 2170 e anlaşmış :)

• ccecy kullanıcısına yanıt
    Ufff cok korktular

Emniyetten direkt kendiniz halledin. Daha uygun olur.

• THEVENİNTEORİ T kullanıcısına yanıt

Pardon kral yanlış yazmışım klavyeden, ama bu jazz düşmanlığını anlamıyorum

Trafik şubeye gidip istediğiniz harf rakamı söyler ve o plaka mevcut ise bir miktar fona bağışta bulunup plakayı kendinize ayırtabilirsiniz

• masterap M kullanıcısına yanıt
    Heves kırıcı bi yorum..

• Cincinati3434 C kullanıcısına yanıt

Heves kıracak bişey yok hocam, ben de mart ayı stokları için bekliyorum :) hazırda cash ile beklemek kolay değil ama yine de şaşırdım açıkçası. Belki aynı kombinasyonda başka bir araç daha boşa çıkmıştır, bilemiyorum. Yarın üşenmezsem uğrayacağım bayiye

• Bmw için isim yazdıranlar telefon ile mi, yoksa yüzyüze mi görüşüyorsunuz?

• 230E alan Arkadaşlar araçlardan memnun kalacaklardır merak etmesinler.

3.5 Aydır 2 aracımız aktif şekilde kullanılıyor M Sport olarak. Kullananlar 2023 GLA dan diğeri 2022 A Sedandan geçtiler çok memnunlar.

Ben de bizzat canlı gören biri olarak çok beğendim aracı izolasyon, lastik yol sesi harika durumda son kullandığım 2023 A3, Golf, Formentor, CLA ile kıyasla onlardan iyi diyebilirim.

Performansı pil bitince az bir düşüş oluyor onu da tam yüklendiğinizde fark edeceksiniz 0 bile olsa 4 çeker devam ediyor ufak performans farkları olacak x1 30e de test etmişler boş pil performansını;

Garage Days by AutoScout24youtube
    Esta es la aceleración del BMW X1 Xdrive 30e de 326 CV con la batería cargada y descargada Si quieres saber más, entra en la prueba del BMW X1 Xdrive 30e https://youtu.be/s424WzP1ijI?si=wS6VZHloEDDfZMKG
    https://www.youtube.com/shorts/MH1T8un-MJE?si=TdBeAW5LRHQnP1E6

Performansını küçümseyenlere yolda denk gelmezsiniz umarım 100-200 boost modu aktifken 15sn civarında;

Formentor VZ 310Hp 100-200 14.5sn

Golf 8 R 100-200 12sn

Ne kadar iyi olduğunu bu verilerden anlayabilirsiniz bu araçların sıfır fiyatları 4.5M civarında

Gabriel Gyoutube
    2023 X1 30e acceleration in boost mode #bmw #u11 #bmwx1 #x130e #bmwphev #bmwx12023 #2023 #thenewX1
    https://www.youtube.com/watch?si=lmIYKI2RaHvgJbK7&v=_mR8KMAP15Y&feature=youtu.be

x1 30e ile aynı olduğu için onların videolarını paylaştım.

Alamadım diye üzülmeyin diğer aylarda da adetli gelecek sıraya yazdırırsanız diğer ay mutlaka dönüş yaparlar küçük bir tavsiye sadece tek bayiye isim bırakmayın kota atıldığı an kaç bayiye bıraktıysanız hızlıca dönüş yapılıyor biri olmazsa biri olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cupra_R -- 19 Şubat 2025; 22:20:30 >

• RedSovietX kullanıcısına yanıt

evolotion çelik jantlı 1170 e zorla.

• Nihat3434 N kullanıcısına yanıt
    Hangi plaka serisi için sordunuz bir arkadaşımız var bu iş ile ilgilenen yardımcı olabilir

• kyron K kullanıcısına yanıt
    Arkadaşınız hangi şehirde

• Plug in hybrid tercih edecekler bence acele etmeyin, onumuzdeki 4-5 ayda cok cesitli model gelecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: spotlight06

Benzer bi ikilemde kalıp, en iyisinin 1.5 jazz almak olduğuna karar verdim. Çevremden duyduğuma göre clio yakıt tüketimi 8.5 seviyesindeyken şu an ortalama tüketimim 3.8-4.3 lt arasında gidip geliyor. Japon kalitesi de cabası

Hocam aman diyim linç yersin. Bu forumda Jazz'a karşı bir antipati oluşmuş durumda.
    Jazz sahibi bir arkadaş gece gündüz abartılı övmesinden kaynaklı insanlar Jazz'dan soğudu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • karti K kullanıcısına yanıt
    Hangi modeller mesela? Neden 4 5 ay? ona göre bekleyelim hocam.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.