Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (17177. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: rocknrollplane , muly Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 33 Misafir (1 Mobil) - 34 Masaüstü1 Mobil
5 sn
343.733
Cevap
5.879
Favori
59.440.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1191 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
5. Sırada  bugün en iyi #1
Giriş

Yazılanları okumayıp kafayı şarj etmediği için öyle yazmış. Kaç sayfadır benzinli motorun aynı zamanda belli oranda pili şarj ettiği bin defa yazıldı heralde. Bunlar tam pilli tayfası 154 km hız sınırı olan otoyolda yokuş aşşağı 80 le gidip arac şarj ediyorlar.😁Tırcılar kamyoncular bıktı bunlardan. Benzinli motorun araç şarj ettiğini anlayamıyorlar yada işlerine gelmiyor. Fosil yakıtlardan elde edilen elektrikle pil şarj edip sonra fosil yakıtla çalışan araçlara tükaka diyorlar. Elon musk bunlara pil satıyor farkında değiller hala. İçten yanmalı araçtan daha eski bu pilli arabalar. Terkedilmiş bir saçmalık alladı pulladı paketledi koydu önlerine. Birde Tesla koydu bu araçların adını utanmadan. Nikola tesla ile zerre alakası olmayan araçlar. Tamamen pazarlama stratejisi. Pilli araba elektrikle çalışan araç Nikola Tesla doğmadan önce olan bir teknoloji. Tesla bu olayı araçların ağır akü taşımasını şarj edilmesini saçma bulmuş, kendini kablosuz güç elektrik akımına adamış. Bu tesla araçların muskın oyuncaklarının tesla felsefesi ile zerre alakası yok, gerçek teslalar pilsiz kablosuz güç aktarımı ile çalışan araçlar olacaktır. Gerçek devrim işte o zaman olacaktır. Kablosuz radyo tv sinyalleri gibi gücünde kablosuz aktarıldığı bir evren düşünün hayal edin pilsiz çalışan telefonlar arabalar uçaklar uzay mekikleri sonrası bir yerden bir yere ışınlanma

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoMMaNDeRCX -- 21 Şubat 2025; 4:4:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tanzey kullanıcısına yanıt

Ev6 nın yanında oyuncak araba gibi bişey. Kesinlikle o rakamları hakketmiyor ama kia kendini premium ilan ettiği için maşallah pazarlık bile yok🙂 Zaten adetli geliyor onu da alan çıkıyor havasındalar. Geleceği tahmin etmek zor ama tek motorlu sea leon7 1.9 dan satılsa diğerleri ne yapacak merak ediyorum. Ev3 yarın satılması en zor araç olabilir çok da zarar yazabilir.

• SertyAdams kullanıcısına yanıt

Ahaha ne saçma sapan bir cevap. Avrupada amerikada teşviklerle bedava verilen şarjlarla gazladılar milleti. 5-10 yıl sıfır faizle tesla satılıyordu yahu üstüne birde devlet bedelin bile bir kısmını ödüyordu. Haliyle millete bedavaya gelince alalım bari diyorlardı. Şuan Tr açısından düşünelim yüzde 10 ile gelmesin yüzüne bakan olmaz. Standart range dışında satıllanda olmadı son zamanlarda zaten. Tipi zaten kurbik tuttugun yer gacır gucur. Cam tavan koymuş perdesi yok açılmıyorda, öncama en ufak bir taş geldimi çat kırık heryerden yürütmüş musk efendi. Sen onu boş verde avrupaya verilen 20 bin kw bedava şarj neden hemen apar topar iptal edildi Tr de onu anlat.

• BMW 2.30e alacak ve bulamayan arkadaşların dikkatine

Bu araç plugin hibrit için %30 değişmediği sürece ve çıplak fiyat 1350 değişmediği sürece BMW tarafından gelmeye devam edecek.arkası var çünkü BMW bu ÖTV de anca bunu getiriyor.

borusan ile görüştüm şimdiye kadar bu araçtan 100 adet gelmiş.yani bu ne demek kupon demek..bir bayiye her ay 7 araç geliyormuş .

umarım gelmeye devam eder aksi halde bu arabanın ikinci el piyasası olmaz.bir aracın ikinci elin olması için trafikte çok görülmesi çok satılması lazım.

bazı arkadaşlar yazmış %30 ÖTV yakında biter yada bu araba bu ÖTV ye girmez böylece alan kazanır diyorlar.Hayır tam tersine araç kupon olur kimse bu aracı %60 ÖTV ile almaz.Borusanın 100 araç satmasıyla bu araç tarih olur bknz sarı sitede 13 tane araç var.

evet şuanda bu araca bir yığılma var nedeni adetli geliyor.7 araç gelen bayiye 100 kişi almaya çalışıyor bulamayınca daha fazla kişi almaya çalışıyor bu iş böyledir az gelen araca talip çok olur.

dün arayıp sordum kaçırdığımız birşey mi var?bayinin bana söylediği fiyatı uygun 2100 e BMW yok peki neden çok getirmiyorsunuz.O zaman Borusan 2.30 bayisi olur biz asıl diğer araçlarımızı satmaya çalışıyoruz.

Yani demek istediğim alana hayırlı olsun alamayan gelecek ay alır.Acele etmeye kaçan balık gibi davranmaya gerek yok.Ayrıca gelecek ay alacaklar x1 phev ın %30 ÖTV te girip girmeyeceğini de görmüş olurlar.belki bir avantaj olur.

kusura bakmayın fiyat ve özellik yazmamışım onuda ekleyeyim

bmw 2.30 e xdrive 2120 + trafik sigortası

Şuanda Avusturya dayım buradaki bayiden fiyat ve görsel ekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.AzmiCansever -- 21 Şubat 2025; 4:13:7 >

• Şu sayfa acaba ne zaman sadece tekliflerin paylaşıldığı, tartışmaların, amansız kişisel görüşlerin paylaşılmasının son bulduğu sayfa halini alacak acaba.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoMMaNDeRCX

Ahaha ne saçma sapan bir cevap. Avrupada amerikada teşviklerle bedava verilen şarjlarla gazladılar milleti. 5-10 yıl sıfır faizle tesla satılıyordu yahu üstüne birde devlet bedelin bile bir kısmını ödüyordu. Haliyle millete bedavaya gelince alalım bari diyorlardı. Şuan Tr açısından düşünelim yüzde 10 ile gelmesin yüzüne bakan olmaz. Standart range dışında satıllanda olmadı son zamanlarda zaten. Tipi zaten kurbik tuttugun yer gacır gucur. Cam tavan koymuş perdesi yok açılmıyorda, öncama en ufak bir taş geldimi çat kırık heryerden yürütmüş musk efendi. Sen onu boş verde avrupaya verilen 20 bin kw bedava şarj neden hemen apar topar iptal edildi Tr de onu anlat.

Ne saçmalıyorsun belli değil. Hani ikna etmeye lüzum da yok. Model Y geçtim hadi model 3 de aynı hadi anlat bakalım🙂 Sanki herkesin max2150 limiti varmış gibi saçma sapan şeyler yazmayın kendinize yazık. Parasına göre alacağı malı değerlendirecek olan yine kişi kendisidir. Sen ben akşama kadar alma desek o aracı biri alacak hep öyle oldu olacak. Yeter bu saçma atışmalar kıyas için konu var geçin orda anlatın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr.AzmiCansever

BMW 2.30e alacak ve bulamayan arkadaşların dikkatine

Bu araç plugin hibrit için %30 değişmediği sürece ve çıplak fiyat 1350 değişmediği sürece BMW tarafından gelmeye devam edecek.arkası var çünkü BMW bu ÖTV de anca bunu getiriyor.

borusan ile görüştüm şimdiye kadar bu araçtan 100 adet gelmiş.yani bu ne demek kupon demek..bir bayiye her ay 7 araç geliyormuş .

umarım gelmeye devam eder aksi halde bu arabanın ikinci el piyasası olmaz.bir aracın ikinci elin olması için trafikte çok görülmesi çok satılması lazım.

bazı arkadaşlar yazmış %30 ÖTV yakında biter yada bu araba bu ÖTV ye girmez böylece alan kazanır diyorlar.Hayır tam tersine araç kupon olur kimse bu aracı %60 ÖTV ile almaz.Borusanın 100 araç satmasıyla bu araç tarih olur bknz sarı sitede 13 tane araç var.

evet şuanda bu araca bir yığılma var nedeni adetli geliyor.7 araç gelen bayiye 100 kişi almaya çalışıyor bulamayınca daha fazla kişi almaya çalışıyor bu iş böyledir az gelen araca talip çok olur.

dün arayıp sordum kaçırdığımız birşey mi var?bayinin bana söylediği fiyatı uygun 2100 e BMW yok peki neden çok getirmiyorsunuz.O zaman Borusan 2.30 bayisi olur biz asıl diğer araçlarımızı satmaya çalışıyoruz.

Yani demek istediğim alana hayırlı olsun alamayan gelecek ay alır.Acele etmeye kaçan balık gibi davranmaya gerek yok.Ayrıca gelecek ay alacaklar x1 phev ın %30 ÖTV te girip girmeyeceğini de görmüş olurlar.belki bir avantaj olur.

kusura bakmayın fiyat ve özellik yazmamışım onuda ekleyeyim

bmw 2.30 e xdrive 2120 + trafik sigortası

Şuanda Avusturya dayım buradaki bayiden fiyat ve görsel ekliyorum

Bu aracın ikinci eli olur. Neden dersen iki milyona 4 çeker benzinli, 5 snde 0-100 yapan bir araç. Sırf bu amaçla bile alan olur. Borusana gelince x1 in tam pillisini yüzde 10 dan galerilere eşe dosta dağıtıyor normal vatandaşa vermiyor. Borusana akıl sır ermez. Bu arada sahibindende burda görünce öylesine favoriye aldığım bir msport 2.30 vardı satılmış. Bu aracı tipi mipi değil üzerindeki 326hp güç sattırır. 2 milyona golf gti tokatlayan benzinli araç alıyorsun. Benzinli diyorum çünkü yukarda bir arkadaşın paylaştığı videoya göre bu aracın şarjsız performansıda aynı imiş, benzinli motor hem güç sağlayıp hem elektrikli motora güç sağlıyor. Tam bir killer araç olacak ve dikkat çekecektir trafik ışıklarında kalkışlarda. Ha ben bulaşmam bmw ye borusana o ayrı mesele servis vs maşallah herşey fiyat olarak tavan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoMMaNDeRCX -- 21 Şubat 2025; 4:42:4 >

• FinalVerdict93 F kullanıcısına yanıt

Sürekli şarj edersen sadece EV gibi gezersin. Sürekli şarj etmeye gerek yok, zaten fark oradan başlıyor. Arada bir şarj ederek 4lt tüketimle geziyorlar

• masterap M kullanıcısına yanıt
    Günde 80km yapıyorum nasıl sürekli sarj etmeden kullanabilirim anlatabilir misiniz?

Herkes sizin gibi günde 15km yapmıyor.

• CoMMaNDeRCX kullanıcısına yanıt
    İşte sorun senin tecrübesiz olman. Elektrikli araçlarla ilgili tek tecrüben “youtube da video izlemek”

O yüzden yazdıklarına cevap vermeye gerek duymuyorum.

Ben günde 100km yapıyorum. Diğer phevlerde de olduğu gibi bunun da ayarı var, bataryayı belirli bir seviyede tutup hibrit araç tadında kullanabiliyorsunuz

Günde 100km yapan adam bu arabayla kafayı yer. Ben almam, alana hayırlı olsun. Ufacık elektrikli bisiklet bataryası gibi batarya. Evde bireysel istasyonum olduğu halde her gün sarja takmak bile zulüm.

Günde 100km yapan elektrikli araçla da kafayı yer merak etmeyin :) elektrikli aracım da var

Ben 80km yapıyorum günde. Kafayı yemiyorum. Haftada 2 sarj çok rahat yetiyor. 45k km yaptım 1 yılda.

Sırf evden sarjım bu

6800kw sarj etmişim evimdeki cihaz ile. 6800kw sarjı 230e ye yapmak için kaç defa bataryayı doldurup/boşaltmam lazım ? Sonrasında o batarya ne olur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinalVerdict93 -- 21 Şubat 2025; 8:0:14 >

Evde şarj imkanınız olduğu için kafayı yemiyorsunuz. Zaten size ev daha mantıklı olabilir. Ben de ev destekçisiyim ancak herkes aynı koşullarda yaşamıyor. Etrafımda elektrikli araba almak isteyip alamayan insanlar var

Hocam ısrarla anlamıyorsun, bu aracı sürekli şarj etmene gerek yok :) bataryayı maintain ettirip de uzun süre hibrit gibi kullanabiliyorsunuz. Toyota ve honda tam hibritlerdeki bataryalar çok daha küçük ancak işleyiş açısından çok verimli sistemler

Öncelikle sürekli şarj etmek gerekiyor kafasından çıkman lazım. Bu araç elektrikli araba değil

• İyi günler Hyundai tuscon full hibrit otomobil nasıl yakıtı sürüşü bilgi rica ediyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • konu elektrik tartışmasına dönmüş.Herkes de BMW alıyor maşallah.

Bayiden indirimi fiyat alan ve 0 faiz,takas indirimi veya uygun fiyatlı kredi kampanyası bilgileri paylaşan olursa seviniriz.

Örneğin B veya B Suv araçlar.F/P olanlar.

Ortalama insanların alabileceği arabalar için.

• garin G kullanıcısına yanıt

hayırlı olsun dış renkte çok güzel. acı kahve koltuklar harika ama

kazasız belasız kullanın

• Nihat3434 N kullanıcısına yanıt
    Fiyat farki cok var malesef a4 3 milyondan asagi zor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.