Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (17144. sayfa)

11 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 59 Misafir (11 Mobil) - 56 Masaüstü14 Mobil1 Android
5 sn
344.206
Cevap
5.883
Favori
59.516.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1194 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
3. Sırada  bugün en iyi #1
Giriş

80 bin euroya golf bedava, döviz bazında artmaya devam edecek diyenler vardı birde  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • doramason D kullanıcısına yanıt

Mal satmak istemeyen tüccar hep vardı. Bizim esnafımız ürün satmaz, lütfeder. Bakkalı da öyle, kurumsalı da.

• masterap M kullanıcısına yanıt
    Niye pas geçtiniz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • TrüflüEbiTen T kullanıcısına yanıt

Mesajımda yazıyor sebebi

• karti K kullanıcısına yanıt
    valla haklısınız hocam ben baya fiyat kırdım 2016 modeli 1050ye veriyorum..

• hirikus H kullanıcısına yanıt
    Hocam cupra leon alırken doğuş cupra yetkilisi sölemişti.. formentor ve leon yüzde 30 terramar yüzde 60 ötvli plug in getircez dediler. wv sorduğumda sadece golf gelebilir dedi.. detay bilmiyorum.

• zukauskas Z kullanıcısına yanıt

Hocam sizdeki arac ne idi 1050 ye

• 3008 Hybrid Allure Nakit 1920 Kredili 1950 250 bin 12 ay 0 faiz

• cmshn kullanıcısına yanıt

Hangi bayi acaba?

• Dün Sportage Elegance Konfor Plus aracımı Denizli bayisinden teslim aldım. 2 milyona mal oldu, bir de kampanyalı taşıt kredisi kullandım. Bayideki 2024 son araçtı.
    2025 modeller Martta gelecekmiş. Aynı kasa devam ediyor. 2080 TL fiyat telaffuz edildi ve martta gelecek araçlardan sadece 1 tane kalmış, geri kalan hepsi satılmış, satış temsilcisi araç bakmaya gelenlerle konuşurken kulak misafiri oldum; ancak 2025 lerde kredi kampanyası yokmuş. Makyajlı Sportage'ın da Eylül gibi geleceğini söylediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asadem -- 18 Şubat 2025; 6:20:16 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagri20

Merhaba bir süredir aracımı (troc life) değiştirmek için c suv arayışı içindeyim mümkünse de sunroof lu.

Buğün aldığım fiyatlar,

Kia elegance 2024 2milyon siyah renk, bu araç donanım olarak benim bu fiyata bulduğum en iyi araç şu dönem ama rengi siyah olduğundan kararsız kaldım.

2025 elagance 2075 dediler renk alternatifleri mevcut.

Hyundai tucson comfort 1750, prime 1890, prime plus 1930 hepsi 2024 model

Bu seçeneklerden sizce hangisi mantıklı, bu fiyatlardan daha uygun alan varsa bilgi verirseniz sevinirim.

bu modeller hariç tavsiyeleriniz varsa onlara da açığım.

Şu engelli indirimi için yerli oto zorunluluğu muhabbeti bizim gibi kullanıcılara yaradı. Golf, civic fiyatına dolu dolu C suv aldık. Sportage bence şu an fırsat. 2024 bulduysanız renk de içinize siniyorsa almanızı tavsiye ederim. Diğerlerini direkt eleyin. Zaten en başta sorduğunuz sorunun cevabını kendiniz vermişsiniz. :) Sportage Elagance donanım olarak Tucsonun deri koltuk hariç Elit paketiyle eş değer. Prime Plus ile değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asadem -- 18 Şubat 2025; 7:14:5 >

• Tureta12 T kullanıcısına yanıt
    vw ve ford kanki oldular ve pickuplarda da ötv %4 fakat fiyat 3milyon 'aradaki fark cebe' şeklindeki oyunu phevlerde de yaparlarsa toyota istediği gibi at koşturur

• bps B kullanıcısına yanıt

Hocam haklisin ama bu arac sizi elektrikle goturmez.Size en fazla 3-5 km kazandirir. E-power teknolojisinden farkli oldugunu vurgulamak istedim.

Elbetteki rejenerasyon yapiyor ancak bu size araci sadece kalkislarda elektrik motoru destegi saglar..

• Dr.AzmiCansever D kullanıcısına yanıt

Ingıltere de 3.000 pound fiyat farkı mevcut 225 ve 230 arasında. Ayrıca 225 ler 136 HP benzin 109 HP elektrik moto ile gelirken, 230 lar 150 HP benzin ve 176 HP elektrik motorlu gelmektedir. BMWnin Almanya veya ingilteredeki konfigüratörlerinden bunları araştırabilirsiniz.

M paket ve luxury arasında tampon ve jant haricinde bir donanım farkı yok diye biliyorum. Ayrıca görünüş itibari ile bu aracın kitlesi içinde luxury paketin daha tatmin edeceğini düşünüyorum. 17 çok kollu jantlar en azından daha konforlu olacaktır. Eksikleri adaptif, harman ses, 360 kamera diye biliyorum her iki pakette. Detaylı bilgisi olan var ise aydınlatsın lütfen. X1 phevler 3M ve kesinlikle 230 fiyat bandına düşmeyecek dedi bana bayi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kakman5 -- 18 Şubat 2025; 8:27:10 >
  • Tureta12 T kullanıcısına yanıt
    Sozde tayron 2025 in ilk ceyreginde gelicekti hep ayni hikaye 3.5 milyondan asagi acmaz tayron malesef yine husran

• asadem kullanıcısına yanıt

Hocam ben mantığımda sportage diyor yalnız siyah renk istemiyorum devamlı yıkamayınca araç eski duruyor, birde 3-5 ay sonra kasa değişince pişman olurmuyum diye düşünüyorum. Ben bu kararsızlıkla alamam herhalde :) yardımcı olduğunuz için teşekkürler

• Kronik Farenjit K kullanıcısına yanıt

Üsküdar’daki bayide

• 26_____ kullanıcısına yanıt

İzmir Mini'ye 3 hafta önce ben de gittim. Gayet iyi ilgilendiler. Hatta hemen test sürüşü yaptım (Countryman E).

Teslimat Mart sonu dediler. İsterseniz sıraya yazalım dediler ama ısrarcı değillerdi. Araç zaten yok satıyor.

• Dr.AzmiCansever D kullanıcısına yanıt

Siz bunu mild hibritlerle karıştırdınız her halde. Sadece elektriklede gidiyor. 177 beygir gücünde elektrik motoru var.

• quote:

Orijinalden alıntı: cagri20

Hocam ben mantığımda sportage diyor yalnız siyah renk istemiyorum devamlı yıkamayınca araç eski duruyor, birde 3-5 ay sonra kasa değişince pişman olurmuyum diye düşünüyorum. Ben bu kararsızlıkla alamam herhalde :) yardımcı olduğunuz için teşekkürler

Bu yeni kasa olayının hiç bir zaman sonu yok hocam :)

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.