Şimdi Ara

Sifir araci surttum. Lutfen yardim edin! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
5.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rötuşu böyle yapan boyayı kim bilir nasıl yapar... Boş yere dert almayın bence.
  • Rötuşta o kadar fark olmaz.O boya bildigin başka boya.Üzerineçizik giderici pasta atın bu kadar belli olmaz belki.Yada bir daha rotüş yaptırın uygun renk ile
  • kalsın bence. arabanın üstüne titrediğim için hep bi yere sürterdim üzülürdüm fakat değmez üzülmeye.
  • Aracınız beyaz renk rotüş boyasıyla uğraşmaya gerek yok.Alın bir beyaz oje torpidoda bulundun nokta kadar değirip hafifçe yaydırın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acaba ojeyle mi yaptılar rötuş boyasını? Ev taşınırken buzdolabımız sürtmüştü, evde bulunan beyaz ojeyle rötuş yapmıştım bunun gibi olmuştu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

Acaba ojeyle mi yaptılar rötuş boyasını? Ev taşınırken buzdolabımız sürtmüştü, evde bulunan beyaz ojeyle rötuş yapmıştım bunun gibi olmuştu.

Yok ojeyle yapmadi. normal bi kucuk tenekenin icinde vardi boya kucuk bi firca ile surdu. Ben de cok anlamadigim icin o esnada birsey de diyemedim belki kuruyunca gecer dedim. Ama gecmedi o sekilde de kaldi maalesef. Local olarak sadece orayi boya dedim servisteki elemana o da o sekilde olmaz falan dedi ben de boyatmak istemedim tamponun 3/1 ini. Rotus yap bari dedim o da o sekilde eline yuzune bulastirdi.
  • Hocam 50 gram boya al 5 TL ye satıyorlar pamuklu çubukla sür bundan çok daha güzel olur ayrıca gözüne batmaz.

Sıfır araç diye üzülmenize gerek yok canınız sağolsun nazarlık olsun.

Aracınız Civic Dream modeli sanırım.Benimde almak istediğim ancak fiyatları arttığı için yıl sonu indirimleri beklediğim araç :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLack3ds

Hocam 50 gram boya al 5 TL ye satıyorlar pamuklu çubukla sür bundan çok daha güzel olur ayrıca gözüne batmaz.

Sıfır araç diye üzülmenize gerek yok canınız sağolsun nazarlık olsun.

Aracınız Civic Dream modeli sanırım.Benimde almak istediğim ancak fiyatları arttığı için yıl sonu indirimleri beklediğim araç :)

Evet hocam, ben de tam dolar/euro zamlanmadan almistim
  • quote:

Orijinalden alıntı: alembizim

Rötuşta o kadar fark olmaz.O boya bildigin başka boya.Üzerineçizik giderici pasta atın bu kadar belli olmaz belki.Yada bir daha rotüş yaptırın uygun renk ile

O atilan rotus boyasini silmeden uzerine rotus yapilir mi ki? Yoksa alttakini cikarmak mi gerekiyor once?
  • quote:

Orijinalden alıntı: slickman

quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

Acaba ojeyle mi yaptılar rötuş boyasını? Ev taşınırken buzdolabımız sürtmüştü, evde bulunan beyaz ojeyle rötuş yapmıştım bunun gibi olmuştu.

Yok ojeyle yapmadi. normal bi kucuk tenekenin icinde vardi boya kucuk bi firca ile surdu. Ben de cok anlamadigim icin o esnada birsey de diyemedim belki kuruyunca gecer dedim. Ama gecmedi o sekilde de kaldi maalesef. Local olarak sadece orayi boya dedim servisteki elemana o da o sekilde olmaz falan dedi ben de boyatmak istemedim tamponun 3/1 ini. Rotus yap bari dedim o da o sekilde eline yuzune bulastirdi.

Hocam tamponu boyatsaydınız keşke. Yani ücretini bilemiyorum ama, tampondan zarar gelmez.
    Yani bozuk kalması rötuştan iyidir diyebilirim.

• Sorununuzun tam çözümü şöyledir.
    1.Hırdavatçıya gidip araç renk koduna göre 50 gram boya 5 tl, akrilik boya sertleştirici 3 tl lik ,selülozik tiner 1 tl lik, ince rutüş fırçası1 tl.
    2,Selülozik tineri beze biraz dökün hafif nemli olması yeterli.Korkmayın boya orijinal olduğu için çok zararı yoktur.Eski rütuş boyasının olduğu kısmı bastırmadan silin.
    3.Rutüş fırçasının kıllarını makas yardımı ile inceltin.Böylelikle ince ve güzel bir rutüş yapabilirsiniz.
    4.Boya ve sertleştiriciyi plastik bir pet bardağa 2 ölçek boya 1 ölçek sertleştirici şeklinde koyup karıştırın.
    5.Çizik olan bölgenin yalnızca iç kısmını dışa taşırmadan bir kat sürün.30 dakika sonra ikinci kat sürün.Renk aynı olmadı ise 30 dakika sonra 3. kat sürün.Kesinlikle renk tutacaktır.Mümkün olduğunca orijinal renk katmanı ile aynı hizada olsun ne fazla ne de az .
    İşlemin başarılı olması için mutlaka sertleştirici kullanın yoksa birkaç yıkamada çıkacaktır.Ve her katmanda sürdüğünüz boyanın kurumasına izin verin yoksa ikinci katı sürerken ilk katı bozarsınız.
    Sorularınız için memnuniyetle yardımcı olurum...

• Sorunun tam çözümü.
    Öyle uzun uzun uğraşmaya gerek yok. Öncelikle adam gibi bir servis bulun.
    Boya koduna göre su bazlı boyayla orjinale çevirtirsiniz. Boyanacak yere göre 5cm*5cm e kadar küçük alana atılabilir boya. C5 için yaptırmıştım. 2 adet 8cm*8cm 1 adet 5cm*25m toplam 80tl ödemiştim.
  • At sırtına konmuş sinek gibi olmuş
  • İlk resimdeki gibi kalsaymış keşke aşırı eğreti durumda şuan
  • Geçmiş olsun hocam. Arkadaşların da dediği gibi bırakın nazarlık kalsın
  • 20 liralik aracin boyasindan al bi tane firca al suluboya fircasi al ufak ufak kendin boya benim aracta beyaz on numara yaptik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Servisin de maşallahı varmış, neyse nazarlık olsun ben aracı aldığımda kağıt toplayanlardan birisi el arabasını çamurluğa devirmişti
  • arkadaslar cevaplariniz ve onerileriniz icin tesekkur ederim. Lakin bu dediklerinizi ben yapmaya cekiniyorum, beceremeyebilirim. Bana yardimci olacak bir arkadas varsa ben lazim olan malzemeleri alsam da yapiverse. Servis bile bu hale getirdiyse ben kendim ne hale getiririm artik bilemiyorum
  • Allah kotusunden korusun onda hıcbırsey yok arkadaşım cok az bırsey..
  • quote:

Orijinalden alıntı: lag3

Allah kotusunden korusun onda hıcbırsey yok arkadaşım cok az bırsey..

Amin kardesim. Allah cumlemizi korusun kazadan beladan. Cok birsey yok evet hatta bircok akrabam defalarca bakti etrafinda dolasti farkina varmadi. Fakat ben rahatsiz oluyorum iste. Yoksa haklisiniz
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.