Şimdi Ara

SIFIR ARAÇTA Bir Devir Değişti... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
2.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: parker48

quote:

Orijinalden alıntı: zapi

Ds4 ün garantisi bitince değiştiririm diyordum. Garanti bitti. Ds4 ün lastiği etmeyecek arabalar 60.000 lira. Devaaaaaammmm.

DS 4 gibi araba mı var piyasada, en güzelini yapmışsınız.

Eyv. Aklın yolu bir. 👍

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dragotreis kullanıcısına yanıt
    Aynen katılıyorum.

1-2 hafta önce yazmayacağım bir cümle: muhterem boyukler de dağın başındaki arsaya eşşek(ler) yüküyle para ödeyince isyan edebiliyorlarmış. (gündemi takipediyorsanız)
  • Bu balon elbet bir gun patlayacak cok da surmez diye dusunuyorum. Su gunlerde sifir araba alinmaz diyorum ben

• quote:

Orijinalden alıntı: hekimoglu78

Çok değil bundan bir kaç sene ( belki de ay ) öncesine kadar SIFIR ARABA almak mantıksız, 5000-10000 km de temiz bul onu al fiyat kaybı yaşama boşu boşuna diyorduk...

0 alacaksan 5 yıl binmen lazım diyorduk...

Fakat şimdi en mantıklısı SIFIR ARABA almak, çünkü fiyatlar o kadar artıyor ki siz o araçla 5000 km yol yapana kadar 2 tur zam gelmiş oluyor.. 6-7 ay sonra satsanız bile hiç zararınız olmuyor...

Bakınız HONDA CIVIC 1.6 Elegance Otomatik LPG li bundan 1 sene önce 52.000-55.000 fiyat almıştım şimdi 65.000-70.000 lira.. VW zaten nasıl tutuluyorsa artık al-sat zengin olursun... Toyota Corolla 90.000 lere geldi... Nissan QQ de 100.000 lerde...

sadece honda cıvık polo golf jetta için geçerli
    bu araçların değerk kaybetmesi düşünülemez!
    düşünülmesi teklif dahi edilemez!

çok ayıp olur....

• quote:

Orijinalden alıntı: Just Smile

Bu balon elbet bir gun patlayacak cok da surmez diye dusunuyorum. Su gunlerde sifir araba alinmaz diyorum ben

Ne balonu hocam, bu vergilerle bu kurların geri geleceğini düşünen varsa daha çok beklerler. 50 milyarlık araç 70 bine çıkınca arada ki 20 bin firma karı mı? Vatandaş bu süreci sindirince satışlar yine başlayacaktır. Şuan da şok yaşamakta millet.
  • 2013 mart ayında 39,500 tl ye ekstra donanım hediyeleriyle birlikte aldığım auris 1,33 life aracım şuanda 47 bin küsür lira yakşalık 1 yıl oldu alalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Wittmann

bence en mantıklısı hiç araba almamak.

+1000000000000000000000000000000
  • 0 km fiyatları artınca ikinci el'de de fiyatlar oynuyor. araba alan hiçbir türlü zarar etmiyor gibi görünüyor aslında.
    ama şu an 1.6 dizel ortalama bir araca da 80-90 bin TL vermek ne kadar mantıklı bilemedim. o fiyata ev satılıyor beylikdüzü tarafında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: newmonarch

Bence en mantıklısı mezar yeri satın almak.

Bizim milletimiz onu da beğenmedim det satar manzaralı alır

• ya ama sizde çok ayıp ediyosunuz?
    otomobillere, yakıtlara vergi koymazsak o rolexleri filan nasıl takabiliriz? gemiciklerimizi paslanmaktan nasıl koruyabiliriz?
    son zamanlardaki gündeme bakıyorumda, bence vergileri az bile koymuşlar. şükretmeliyiz
  • Bu yüksek fiyatlarla sıfır araba almak mantıksız.Hele uzun süre kullanılmayacaksa sıfıra hiç gerek yok.Bence en iyisi temiz ikinci el araba satın almak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çükkü

quote:

Orijinalden alıntı: newmonarch

Bence en mantıklısı mezar yeri satın almak.

Bizim milletimiz onu da beğenmedim det satar manzaralı alır

Mezar yeri aldıktan sonra satılabiliyor mu, yani bu işin ticareti mi var gerçekkten? Beğenmeyip değiştirmek ayrı, al-sat ayrı.
  • mantıklı değil.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.