Şimdi Ara

Sıfır Araçta Hyundai Yeni Elantra 1.6 MPI 6 İleri Otomatik Elite (Benzinli) alınır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
7.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Şundan uzak dur bundan uzak dur diyenleri direkt ciddiye almayın.
    100 bin civarina 2016 model en dolusundan D sınıfı Peugeot 508 neden dusunmuyorsunuz ?
    100 bin civarinda butceli, büyük arac sıkıntı olmayan ve otomatik isteyen herkese 508 oneriyorum çünkü bu kriterlerde rakibi yok.
    1.6 blue hdi dizel az yakan bir araç.
    Eat6 tam otomatik en iyi sanzimanlardan.
    Araçin ic mekani kaliteli (passat değil tabi).
    Görünümü yakışıklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi general4242 -- 23 Ağustos 2019; 11:14:49 >
  • Tüp takabilecekseniz Elentra alınır yoksa otomatik benzinli araç nihayetinde ve yakar 1.6 klasik motor sonuçta. Elentra iç malzeme süper olsa zaten o rakamlara satılabilecek bir araç değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: general4242

Şundan uzak dur bundan uzak dur diyenleri direkt ciddiye almayın.
    100 bin civarina 2016 model en dolusundan D sınıfı Peugeot 508 neden dusunmuyorsunuz ?
    100 bin civarinda butceli, büyük arac sıkıntı olmayan ve otomatik isteyen herkese 508 oneriyorum çünkü bu kriterlerde rakibi yok.
    1.6 blue hdi dizel az yakan bir araç.
    Eat6 tam otomatik en iyi sanzimanlardan.
    Araçin ic mekani kaliteli (passat değil tabi).
    Görünümü yakışıklı.
    Şu tavsiyenize göre merak ettim, ve malum sitede araştırma yaptım. 100 bin TL civarında 2016 model ve üstü 508 baktığım zaman, bu araçların en az 100.000 km civarında, değişeni olan ve çoğunlukla galericiler elinde olduğunu görüyorum. Peki merak ediyorum, bir araca 100.000 TL para bağlayacaksınız, ama araç en az 100.000 km de olacak (3 Yılda araç dünyanın etrafında 2,5 tur atmış), değişeni olacak ve galeriden alacaksınız??? Ve bunu da insanlara tavsiye ediyorsunuz öyle mi??? Yemin ederim çok enteresan

• tefennili kullanıcısına yanıt
    Oyle bir şey yok 2016 ya bakmadim ama 2015 model 100 bin km alti allure olmasa da active paket bir kac parca boya var ilanlarda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: general4242

Oyle bir şey yok 2016 ya bakmadim ama 2015 model 100 bin km alti allure olmasa da active paket bir kac parca boya var ilanlarda.
    Ve siz de 100.000 km ye yakın, bir kaç boya olan araca 100.000 TL bağlayacaksınız öyle mi??? Yapma Hocam.
  • tefennili kullanıcısına yanıt
    Boya bu öcü yaratik değil.
    Benzinli araca 150 bin lira vermek daha garip bence.
    Hem de torku da düşük.

Edit: sarı siteye bakdim fiyatlar acayip uçmuş bir kac ay önceye kadar 100 bine neredeyse hatasız temiz 50 bin km de bulunuyordu !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi general4242 -- 23 Ağustos 2019; 16:17:22 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.