Şimdi Ara

Sıfır araçta toyota hybrid corolla sedan mı yoksa C-HR hybrid mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
4.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: atesoku

Hybrid araclarin bir avantajıda mtv yuksek olmasına rağmen bakim periyotlari daha yüksek. Benzinli arac icin 15 bin de gidilirken hybrid için 20 bin diye biliyorum. Maliyetin de daha düşük olduğunu söylemişlerdi.
    15.000km/1 yıl
    20.000km/1 yıl

Yıl?
  • Borakhan B kullanıcısına yanıt
    Uzun yol ya da yokuş çıkma durumları için bir yorumda bulunmayacağım ancak yoğun trafikte hibritten az yakan bir araç görmedim.

En ağır köprü trafiğinde ve mesai bitimi avrasya girişinde test ettim.
  • hybrid sistemler, gücü mevcut bataryadan aldığı müddetçe ekonomiktir. ancak bu bataryaların kapasitesi çok sınırlıdır. tabii enerji geri dönüşümü vs. artık eskiye nazaran çok daha fazla enerjiyi bataryayı doldurmak için kullanabiliyorlar. ancak batarya tükendiğinde yakıt tüketimi de artıyor.

ek olarak bir hesap yapmakta daha fayda var. 6 ayda yapılan yakıt tasarrufu toplamda ne kadar, ek vergi nedeni ile cepten çıkan meblağ ne kadar? bu ikisini kıyaslamadan hybrid alanların büyük bir çoğunluğu araçlarını elden çıkarma yoluna gitti.
  • Rav4 2.el 😂
  • Corolla almalısınız. İkinci el piyasası daha geniş aile kullanımına daha uygun. Ben tekte yaşasam Corolla alırdım. Benzinli alırsanız LPG takmayın. Güvenli değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drknl35 -- 7 Eylül 2020; 10:7:40 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.