1.6 motolru en ufak audi kasasının en ufak motorlusunun ne gibi bir karizması olabilirki
tdi olsa a3 al derdim ama 40 milyar sayıp 3 yaşına girecek olan 1.6 motorlu üstelik kasa deyişmeside yakın olan bir araba almazdım
gider sıfır astra alır ilk sahibi olurum en azından
quote:
Orjinalden alıntı: Platinium
bence a3 ü çok büyütoyrsunuz
1.6 motolru en ufak audi kasasının en ufak motorlusunun ne gibi bir karizması olabilirki
tdi olsa a3 al derdim ama 40 milyar sayıp 3 yaşına girecek olan 1.6 motorlu üstelik kasa deyişmeside yakın olan bir araba almazdım
Tamamen katılıyorum..
hocam sen de şimdi haklısın...40 milyara hurda bir 80.000-100.000km de a3 alınmaz onu almaktansa sıfır astra almak en mantıklısı..ben sadece bütçe uygunsa 2005 model temiz 47.000 ytl den falan başlayan a3 ler alınabilir diyorum.
quote:
benim mantığıma göre belirttiğiniz araçlar için 0 km astra daha iyidir çünkü 2 yıl garantili şu anda popüler örneğin 2 yada 3 yıl sonra satsanız da kolay satılır audi için aynı şeyi söyleyemem
quote:
Orjinalden alıntı: mahmutosmancabbar
anlamıyorum ya böle adamları seçipte mi yolluyolar bu foruma...lafmı şimdi bu a3 nere allahın astra sın nerdeee..sen almanyanın tofaşı opel ile almanyanın devi audi yi nasıl kıyaslarsın.. olcak iş değill...ne kadar gereksiz bir topic
quote:
Orjinalden alıntı: spOOkz
sizce sıfır yeni opel astra mı yoksa ikinci el 2005 model audi a3 mü? neden?
Arkadaşım seni seçipte mi yoladılar?Sen nasıl olurda bu tip kelimeler kullanırsın?Burası forum insanlar burda sorularını sorar cevap alırlar senin gibiler nasıl oluyorda bu foruma üye oluyor anlamadım...asıl sana
Ben olsam audi a2 alırım kesinlikle şaşmamak gerek he dersen ki benim için garanti çok önemli o zaman astra alırım ama şunuda unutmamak gerek aldıktan 1 gün sonra sıfır araçta 4-5 bin ytl zararın olucak o yüzden 2. el almak daha mantıklı geliyor bana ve audi dediğin zaman akla tank geliyor
audi
kesinlile audi derim ben. opelden daha kaliteli 2. el aldığın için satarken fazla zararın olmaz. bu iki araç arasında büyük bir kalite farkı var.
teşekkürler. heLLWeapon ayrı olarak teşekkür ediyorum.
siyah Audi A3 1.6 FSI Sportback..... başka söze gerek yok..... satarkende, kullanırkende üzmez.... hem belli bir sosyal seviye aracıdır 18 yaşa yakışır....
40 milyar param olsa 1.6 motorlu a3 e vermezdim valla madem genç adam arabası arıyorsun bastınmı gaza gidecek 1.6 motorlar gibi gaza basıp canımı sıkma de get demiyecek
2000 model c180 kompresör bmw yada bmw 320i ler o fiyata çok rahat bulunur hemde temiz olurlar gaza bastınmı utandırmaz a3 tende karizmatiktir bence en azından audiyle ışıklarda yan yana gelince bıyık altından gülersin motorun kaç bg diye
hem bu araçların yakarı audiden fazlada deyildir ha sen alırsın almazsın bilmem ben olsam 40 milyar a3 e vermem en azından 1.6 sına vermem
quote:
teşekkürler. heLLWeapon ayrı olarak teşekkür ediyorum.
Öyle başlık atmışın ki yer yerinden yıkılacak.
1 yıl önceki araç alma kararımı anlatayım. Denizlide öğrenci adamım peder bize araç alacak neyse 3 tane alınacak araç vardı.
İçlerinden Astra H aldım ve iyi almışım diyorum. 10 ayda aracım denizli gibi küçük memlekette 25bin km devirdi. A3 alsaydım 10bın km anca yapardım. Araç yatardı.Performans konusuna gelince multitronic a3 1.6 benım astradan 1 sanıye daha hızlı 0-100de ama yakıtı 2 katı.
Bmw her gencin rüyası ama dikkat çekmemek için bu hevesten vazgeçtim.
Kısacası demek istediğim şu bu benim doğrularım ve sonucunda çok dikkat çekmeyen , cebi yakmayan bir araç aldım. Çok şükür memnunumda...
Ama ben izmirde okusaydım. Astra alırmıydım? Kesinlikle almazdım Bmw ilk tercihim olurdu.
Şimdi sana soruyorum senın doğruların ne ?
Dışarıda okuyacaksan dizel araç ama anne-babanın yanında okuyacaksan benzinli al derim.
hocam bu anlayışı ilk baştan gösterseydik? benim bahsettiğim 40 milyara alacağın a3. bak sen de astra dermişsin..
quote:
Orjinalden alıntı: mahmutosmancabbar
hocam sen de şimdi haklısın...40 milyara hurda bir 80.000-100.000km de a3 alınmaz onu almaktansa sıfır astra almak en mantıklısı..ben sadece bütçe uygunsa 2005 model temiz 47.000 ytl den falan başlayan a3 ler alınabilir diyorum.
quote:
sen öyle sana dur arkadaşım. satarken üzmeşmiş. sıfırı kaça alıyosun satarken kaça satıyosun astra golf bu kadar değer kaybediyomu? neyse astra cdti cosmonun a3ten eksiğini bulamazsın.audinin bugün bu kadar fiyatlarının şişik olmasının sebebi çok fazla olan reklam giderleridir.ha a3 iyidir ama 1.6 motor alma o aracı.varsa para ekle biraz daha dizel al yada 2.0tfsi falan al yok bunlarıda beğenmezsen golf 1.4tsi bak derim yada gt olanından. ama ekonomi ararsın bir süre sonra her ne kadar aile yanındada olsan.sağa sola gidersin vede kalan parayla 1hafta fazla tatil yaparsın yada harem kurarsn orası sana kalmış ama cosmo donanınlı astra iç dış çok iyi görünüme sahip ben a3e öneririm
quote:
Orjinalden alıntı: udl
siyah Audi A3 1.6 FSI Sportback..... başka söze gerek yok..... satarkende, kullanırkende üzmez.... hem belli bir sosyal seviye aracıdır 18 yaşa yakışır....
A3 astraya göre tabiki pahalı olucaktır ,birde aynı fiyatmı olsaydı Zaten a3 ün sözde rakibi bmw 1 serisi ile fiyatı aynıdır
abicim karşılaştırdığım modellerin fiyatı aynı olmasa neden karşılaştırayım. aynı tabi ama a3 eski kasalardan tabi. kmsi de yüksek olabilir haliyle..
quote:
abicim karşılaştırdığım modellerin fiyatı aynı olmasa neden karşılaştırayım. aynı tabi ama a3 eski kasalardan tabi. kmsi de yüksek olabilir haliyle..
Benım yazdıklarıma birşeyler yazda yardımcı olayım. Bir önceki mesajımı kastettım.
Bmw konusuna gelince bana gecen sene 3.18ci denk gelmişti akrabadan kelepir fiyataydı (24bin euro)
Zaten limitimde 30bin euroydu.
Tekrar soruyorum senin doğruların ne ?
bakıyorum da halaa almanyanın devi aud a3 ile almanyanın tofaşı opel astra kıyaslanıyor...hayretler içersinde izlemekten başka bişey yapamıyorum...haa ayrıca dizel alcaksan git yeni 307 HDI 110hp al ve performans ve konfor bakımından sınıfının en iyisi
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: okanttnc
Benım yazdıklarıma birşeyler yazda yardımcı olayım. Bir önceki mesajımı kastettım.
Bmw konusuna gelince bana gecen sene 3.18ci denk gelmişti akrabadan kelepir fiyataydı (24bin euro)
Zaten limitimde 30bin euroydu.
Tekrar soruyorum senin doğruların ne ?
doğrular derken? ben istanbulda yaşıyorum eski kasa bir 3 serisinin fazla geleceğini düşünmüyorum ama mesela aynı fiyatlarda yeni kasa civic var onun tipi fazla gelir
18 yaş. 40.000 YTL. Bu ikisi bana Ford Focus 1.6 5K TDCi yi düşündürdü. Bu aracı değerlendirmeni öneriyorum. Performans ve yakıt olarak oldukça iyi. Sıfır km. Collection donanımlısını 37.500 YTL ye, Ghia donanımlısını 40.900 YTL ye veriyor bayiler..