Şimdi Ara

sıfır astra / 2. el a3 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

nedeni arada kalite,konfor ve iscilik,prestij,lüks farki oldugu icin
  • Mahmutosmancabbar sende bilgi varsa ben yillarca bu forumda bosuna takilmisim :)
  • hocam bu yazdığın cümleden sen bişey anladınmı??senn kafa iyi galiba
    quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

Mahmutosmancabbar sende bilgi varsa ben yillarca bu forumda bosuna takilmisim :)

• quote:

Orjinalden alıntı: Ege45

18 yaş. 40.000 YTL. Bu ikisi bana Ford Focus 1.6 5K TDCi yi düşündürdü. Bu aracı değerlendirmeni öneriyorum. Performans ve yakıt olarak oldukça iyi. Sıfır km. Collection donanımlısını 37.500 YTL ye, Ghia donanımlısını 40.900 YTL ye veriyor bayiler..

focus'un astra'dan ne üstünlüğü var ki?
  • quote:

Orjinalden alıntı: spOOkz

quote:

18 yaş. 40.000 YTL. Bu ikisi bana Ford Focus 1.6 5K TDCi yi düşündürdü. Bu aracı değerlendirmeni öneriyorum. Performans ve yakıt olarak oldukça iyi. Sıfır km. Collection donanımlısını 37.500 YTL ye, Ghia donanımlısını 40.900 YTL ye veriyor bayiler..

motoru çok daha güçlü sınıfının en iyisi
  • golf için de sınıfının en iyisi diyorlar? farklı mı yoksa sınıfları?
  • sınıfının en iyisi derken motorundan bahsettim

1.6 dizel motor güçlü ve tutumlu golf ve a3 teki 1.6 motor fazla benzin yakıyor ve performansıda pek tatminkar deyil
  • quote:

Orjinalden alıntı: spOOkz

quote:

Focusun motoru 1.6. Beygir gücü 110 beygir. 0-100 km ye 10,9 sn de çıkıyor. Yakıtı Astra ve Toyota ile aynı hatta çok az farkla az bile.. Golf te 1.9 hacimli dizel motor var, vergileride ona göre. Bu nedenle motor bakımından Focus sınıfının lideri. Bu motoru Ford, Peugeut, Citroen grubu ortak kullanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ege.. -- 22 Temmuz 2007; 12:34:22 >

• opele almanyanın tofaşıda dendi ya artık ben bu araba işini bırakıyorum avrupa en cok tutulan markalardan biridir opel ve artık tam anlamıyla alman değil bir amerikan devi gm bünyesinde
    bi kere a3 ile astra aynı kefey konsa tabiki a3 ama söle bir durum var araba almak için hitiyacları bilmek ve bütceyi belirlemek gerekir sen evden işe işten eve gideceksen a3 almanın mantıgı neden o kalan parayı kullanmak başka konuda yatırım yapmak daha mantıklı diil mi
  • quote:

Orjinalden alıntı: mahmutosmancabbar

hocam bu yazdığın cümleden sen bişey anladınmı??senn kafa iyi galiba
    quote:

Mahmutosmancabbar sende bilgi varsa ben yillarca bu forumda bosuna takilmisim :)

yok ben de ayni para bende olsa 2. el A3 Alirim ama.

Sen neden bana A3 almam gerektigini o kadar yanlis verilerle anlatiyorsun ki yani forumdaki arkadaslar da gormuslerdir sanirim yanlislarini....

Bu arada Almanyanin Tofasi VW dir. VOlkswagen yani HALK ARABASI dir. Audi de VW grubun bir uyesidir.

Performsn olarak ise 102bg lik motoru sinifinin en gucsuz motorudur. Yani daha seri de degildir.

Fsi motor ise vadedilen gibi degildir diger sinif araclarin motorlarindan iyi degildir ve otomatik vites secenegi sunmamaktadir.

GUVENLIK konusunda ise A3 4 yildiz almistir.

Astra 5 yildiz almistir.

Yani bu dediginiz de tutmamistir.

Yani sizin dediklerinize gore A3 secmememiz lazim...

• genç adamsın makyajlı kasa temiz bir a3 bulursan al.2004 temiz a3ler de var ben olsam onlara da bakarım.makyajsız ama olsun ayarlarsın bişiler

tamam astra da güzel araba ama a3 le astra yı yan yana koy bak seni hangisi daha çok çeker.

ben olsam kesinlikle siyah ya da kırmızı a3 alırdım.

ayrıca ben de sıfır mı 2.el mi alayım diye çok düşünmüştüm.sonunda sıfır almaya karar verdim.araçta imzamda yazıyo zaten.

sana şimdiden hayırlı olsun
  • hocam senn bu dediğine 90 yaşındaki ninem bile güler ne yani sen şimdi astra nın a3 den daha iyi bir araba mı olduğunu savunuyoorsun...hoca bikere arada fiyat bakımından da uçurumlar war..a3 ün tdi ları 36.000€ dan falan başlıyor astra nın ise 35.000 ytl den başlıyor...senn dediğin neye geliyor biliyomusun..şöle izah ediyim:sen diyosun vectra , mercedes c 200 den iyi...hiç mi bilgin yok hiç mi almanya ya gitmedin..yazmıyım dedim ama zorladın beni..a3 ile astra ya kıyaslamak kör cahillikten başka bişey değildir..bu yüzden sana burdan hokkalı bir
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: mahmutosmancabbar

hocam bu yazdığın cümleden sen bişey anladınmı??senn kafa iyi galiba
    quote:

yok ben de ayni para bende olsa 2. el A3 Alirim ama.

Sen neden bana A3 almam gerektigini o kadar yanlis verilerle anlatiyorsun ki yani forumdaki arkadaslar da gormuslerdir sanirim yanlislarini....

Bu arada Almanyanin Tofasi VW dir. VOlkswagen yani HALK ARABASI dir. Audi de VW grubun bir uyesidir.

Performsn olarak ise 102bg lik motoru sinifinin en gucsuz motorudur. Yani daha seri de degildir.

Fsi motor ise vadedilen gibi degildir diger sinif araclarin motorlarindan iyi degildir ve otomatik vites secenegi sunmamaktadir.

GUVENLIK konusunda ise A3 4 yildiz almistir.

Astra 5 yildiz almistir.

Yani bu dediginiz de tutmamistir.

Yani sizin dediklerinize gore A3 secmememiz lazim...

• ben a3 iyi demismiyim veya vectra karsilastirmis miyim

Almanyaya hic gitmedim de A3 un motorunun seri olmadigini bilmek icin Almanyaya gitmeye gerek yok

Veya Ncap ten 4 yildizi oldugunu bilmek icin

Ayrica Almanyada A3 ile Astra arasinda pek fark yok biri 20 bin euro biri 21 kusur euro ki Audi de daha cok donanim oalbilir sonucta a3 donanimli arac.

Yani almanlar senin gibi dusunmuyor.

Ona ragmen Astra Avrupada en cok satan kompakt arac oldu.

A3 niye silip supurmuyor ortaligi ?

Golf ayni para 500-1000 euro oynuo millet golf alio a3 ten fazla neden.

Turkiyede 38 lik golf donaniminda a3 55 milyar

Ama almanyada bir iki bin euro alman icin cerez...

Adamlar secmiyor neden sence??

Bunu aciklarmisin??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antiochos -- 23 Temmuz 2007; 3:21:08 >

• Çok satmak başarıyı göstermez ki
    bu anca o araçın motor secenekleri, satıs politikasını gösterir yada fiyatlarını
    bu arada 115 hplik dolu astra ile 115(102 hplikle kıyaslamayın) hplik dolu a3 arasında almanya fiyat farkı neredeyse 6ytl bu Türkiyede vergiden dolayı ikiye katlanmaktadır yani 12-13ytl fiyat farkı olmaktadır

güvenlik a3 4 yıldız buda a3 ün eksik yönü tabikide ama sunuda hatırlatmalıyımki hondada legend modeli sadece 5 yıldız almıstır
    şimdide gelelim a3 hakkında yapılmış testlere

http://www.autozeitung.de/online/render.php?render=14355
    http://www.autozeitung.de/online/render.php?render=39261

buda a3 de kullanılan fsı motorun golfteki başarısı
    http://www.autozeitung.de/online/render.php?render=12360

Türkiyede 46 ytl lik golf fsı comfortlıne
    28 bin euro a3 1.6 fsı
    yani arada 6-7 ytl gibi fark var
    yanlış bilgilendirme olmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi femreozcan -- 23 Temmuz 2007; 3:56:18 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.